28

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията с Пътеките отдавна е решена-там ще се строи поредния блок. Така че, няма какво да се оплаква съвестния гражданин, Общината отдавна е помогнала на който трябва.

27

FC"MillWall&quo

преди 1 година

Сините лондонски лъвове Милуол са Синият Дъ ДЕН стадион със Цвят ТЪМНОСИН като на ДПС и националните *** на АНГЛИЯ по футбол...........Героите на филма Трейнспотинг имаха цитат "Англичаните са ОНАНИСТИ а ти Сър си дори шотландец фен на Милуол".............................Милуол не е опасен..................Мюсюлманския Фулъм на Бербатов е с шеф имащ право да обиждам,псува и се гаври с Англия и англичаните та построиха Ви англофобски Благоевград

26

Анонимен

преди 1 година

Червеният геноциден потоп дето щял да изтреби софиянците е БРИГАДИРСКИ БКП план за плавателен канал от Язовир и Река Искър до Партииният дом на БКП в центъра.......затуй Рейс 88 смело тръгва от ГАРА ИСКЪР продължава до жк "Карл Маркс наречен Младост 1А" и след това завива покрай ДЕНИЦАТА червена светлина по ПЛАВАТЕЛНИЯ КАНАЛ през жк "Червена звезда" и прочие

25

Анонимен

преди 1 година

Младост 1 блокове с номерация от 1 до 100..........Младост 2 с блокова номерация от 200 до 299 ..........Младост 3 с номерация от 300 до 399.......Младост 4 с номерация от 400 до 499...............Последния бизнеспроект на БКП с магазинчета на 1етаж разрешени по постановлението разрешило частния бизнес на Тодор Живков с Илия Павлов се нарича Младост 1А тоест Младост 5 на червените комунистически бизнес-МИЛИАРДЕРСКИ Маркс мечти на диктатурата на БКП до 10.11.1989 с блокове от номер 500 до 599

24

до 5

преди 1 година

Не. Бъркаш се. Не се заяждам - само уточнявам. Младост 5 е т.нар. ж.к. Експериментален. И - повярвай ми. Няма такава дупка. Това са 3-4 блока по средата на едно поле. Няма магазин, няма аптека. Нищо няма. Има само един автобус - май беше 9. Или 4. Не помня. А точно тия пътеки фалираха, защото общината им иска брутални наеми и не могат да се конкурират с разни солидни фирми по моловете или онлайн търговията. Кучетата ги гледа охраната и са безобидни. Стига с тия истерии от веган фригидни моми.

23

МНЕНИЕ

преди 1 година

България никога не е имала хора наречени клошари . София след Фандъкова като кмет има Огромни Проблеми . Но , няма да се притеснявате - Преди 1 месец бях на гости на приятел , там имаше китаец - попитах го за София , какво му е мнението - отговора му ще го схванете по-късно - Чисто , малко коли , малко хора - в нашето село е по-лошо - много хора , коли .

22

Трамвай 5

преди 1 година

Дефакто 1А е жк"Младост-5" на бизнеспостановлението на БКП.........отгоре плавателния канал с Гондоли дето щял да издави софиянци...........Трамвай от жк Дружба щеше да върви от там..........И точно на Канала с Гондолите зад Деница препиваше с алкохол и вероятно пребиваше хора ИВО КАРАМАНСКИ вероятно да шантажирал и изнудвал родната милиция с венецианския БКП потоп водещ до геноцид над софиянци

21

Анонимен

преди 1 година

ало, Данче

20

Бай Гъзе

преди 1 година

депутатите да излязезат на евросъпотник и да изчистя, боядисат и обръснат, нахранят и изкъпят клошарите.

19

Анонимен

преди 1 година

Стига да надникнем в картата на кадастъра и ще видим че за всяко парченце земя дори спирките на градския транспорт в Младост си има собственик( измислен разбира се). Едно време всеки тарикат си заграждаше нивичка уж на дядо му,в имотната комисия. Ходи да ги търсиш собствениците! После последва продажба,после разпродажба,после ипотечни кредити,банки,пак продажби и сега си губим времето да дъвчеме едно и също!

18

Анонимен

преди 1 година

Ами това е резултата от връщането на земята в реални граници от времето на Костов и колегите от ДБ!

17

Анонимен

преди 1 година

80 -те години Младост беше приказен квартал. Там отраснах, там изкарах 40 години от живота си. Сега е ад. Напуснах гетото като цяло и сега съм в планината. Спасявайте се и вие!

16

Анонимен

преди 1 година

Това е навсякъде и да ви кажа по мои наблюдения става все по-зле, всеки иска вече да се махне а тези които не го направихме когато бяхме млади само съжаляваме за пропуснатите възможности.

15

Тристаен

преди 1 година

апартамент 200 хиляди евро. Логика.

14

Аха

преди 1 година

светлото еврогейско бъдеще

13

Анонимен

преди 1 година

Некой иска да махне пазара и да построи поредния Кауфланд или Лидъл?

12

Анонимен

преди 1 година

Това е облика на цяла България!

11

Анонимен

преди 1 година

А бе Младост си има кмет,медията ,която публикува материала да посети кмета на Младост да попита,да уведоми и след това да напише по темата нещо сносно! Ако е медия,а не надомна радиоточка!

10

Анонимен

преди 1 година

Блъскай с булдозера!

9

Краси

преди 1 година

До ЖивковСега на власт е комуниста Радев и комунистическо назначено от него правителство.Преди това 12г.беше КОМУНИСТЪТ Боко Тиквата !!