70

IQ 3.14

преди 1 година

До Знайко да намалиш старкрафта ли кво ли

69

Анонимен

преди 1 година

На земята имаме всичко необходимо за да живеем добре но ние я унищожаваме а после ще търсим друга планета. Толкова глупави и маемунете не са.

68

Знайко

преди 1 година

Луната се състои от ядро, което е покрито с лунна прах. Това , че няма влага прави миннодобивните дейности много по-лесни, вместо да копаеш и да дробиш, трябва просто да пресяваш!Пресяваш и извличаш металите, кристалите и друзите с виока плътност, които стават за пресовки за вертикално слобяеми и хоризонтално неразглобяеми сглобки.Интересно е изливането на бетон при условия на безтегловност и дали поради липса на гравитация няма да се получи заготовка по-ниска плътност и тегло,шупли или гранули

67

Анонимен

преди 1 година

Китай тазработвал?!?! Мили боже. Тези още плюят като маЕмунЕ по улиците и се обекчата като кучета по дървета и храсталаци ама щели да строят на Луната. Стига вицове от соца.

66

Знайко

преди 1 година

До АнонименРешила НАСА- ама дръжки!Не че лапнищараните нямат право да вярват....вервайте ми ...каза оня човек и дойде и ни изтръска като прани ***! Верваме ви....само питам защо от 33 двигателя се включиха само 27 2 гръмнаха и взривиха носителя?

65

Анонимен

преди 1 година

До 91 - NASA го е решила вече този пролем с Кюросити. Един мини ядрен реактор и няма проблеми с енергията за поне 10 години. На книга щатите вече имат ракети за лунни мисии. И СЛС и Ф хеви за такива. Дори Ф 9 става за поддържащи мисии, в момента нали пратиха някаква японска сонда с Ф 9.

64

Анонимен

преди 1 година

Който и да експлоатира Луната без значение САЩ,Европа или Китай има да реши проблема с енергията която ще захранва лунните бази.И да бъде поставен енергиен источник той трябва да доставя еленергия до пръснатите модули.Някои на километри.Тогава решението е това за което Мъск говори непрекъснато.Автономен неизчерпаем енергиен източник.Имплантиран към всеки Модул.С кабели не става защото ще трябват километри.А това са стотици тонове които не са по силите на нито една държава да изпрати на Луната

63

Ха ха!!!

преди 1 година

До Гошо ***, брат, китайската стена не се вижда от космоса!

62

Ха ха!!!

преди 1 година

Мъск пуска ракети и години наред разработва технологии в тази посока и не може... Ся тия го решиха и го говорят така сякаш утре ще имат бази там - хахахахаххахахахаха. И копейкаджиите пак реват от кеф как Америка си била отишла вече...

61

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Единствения човешки...градеж,който може да се вижда от комсмоса от древноста е китайски и това е Великата китайска стена. За това и Луната е...китайска.

60

Анонимен

преди 1 година

Ама нали китайците били изостанали и бедни?!

59

Анонимен

преди 1 година

Нека първо стигнат до луната пък после ще видим какво ще построят там.

58

Анонимен

преди 1 година

Руснаците също си заплюха южния полюс на спътника на Земята. Ще са съседи.

57

Я па я..!

преди 1 година

Първо до потренират със строителство в Сибир , а после на Луната.Ходиха на обратната страна на Луната , ама там тъмница.Светлата час е 51-ви щат на САЩ.

56

Анонимен

преди 1 година

Краварите полудяват.

55

kris

преди 1 година

според китайците,и не само,историята не е права линия а колело,така че.........................

54

Анонимен

преди 1 година

Тази седмица холандски генерал заяви, че западът трябва да си признае, че технологично е изостанал от Китай.

53

До 57

преди 1 година

Добре сте му го казали на тоя илитерат. Хората не учат история и не им е ясно къде е истинския център на властта на тая планета. А именно в Поднебесната. Драконът се събуди и няма връщане назад. А Англосаксите пикаят ГАЗ!

52

А Зеленски пее

преди 1 година

100 процента взимате от бялотона живота търсите сладкотоза пари и за коли живеетедобре че сте родени със късмет

51

Не може да бъде

преди 1 година

Според форумните експерти китайците живеели с купичка ориз на ден и били много репресирани. Освен това нямали били капацитет да измислят нищо. Само ФАЩ имал капацитет! И трябвало само ФАЩ да гледаме в очите като верни съпруги. Никакво сътрудничество да няма с лошите Китайци.