13

Анонимен

преди 1 година

Пълни гл уп ос ти! Това само за наем/кредит, режийни и да не гладуват прекалено. За нищо друго. Или с две думи- на ръба на мизериятаВ София за тричленно семейство миниму 5000, че да не мизерстват, а да си посрещат нормално най-основните нужди - храна, дрехи, нормален социален живот (3-4 хранения навън за месеца, образователни курсове, изкуство малко), 1-2 нормални почивки за годината. Тия дето правят изчисленията явно в друга България живеят!

12

Анонимен

преди 1 година

Ние имаме над 5 и пак ме стигат.

11

Мда

преди 1 година

Цените са по високи от почти цяла европа а заплатите като в еритреяПредполагам като остане бойковият електорат нещата ще си дойдат на мястото - те си защитават интересите и не работят даром никому - надявам се това да се случи в близките -1-2 г повечето бьлгари масово се изнасят от десетилетие

10

Анонимен

преди 1 година

Не е едно семейство , другарю Димитров , много са ...

9

Ядрен вампир Z

преди 1 година

В Испания с 2300 евра трима човека живеем.Понякога ми остават 100-200 евро на края на месеца понякога не.Не мога са си представя как ше живее човек с 1300 евра.

8

123

преди 1 година

Тричленно семейство имало нужда от 1300 евро на месец..... В страна от ЕС, с най-високи цени вече на всичко! Шегувате ли се???? Това е социална помощ за един човек у ЕС!!! Колкото да не умрат от глад, може и да им стигнат! Смешнициииии, само битовите сметки са поне 500 лева!

7

Много контрольори

преди 1 година

Малко работещи. Затова няма заплати за всички.

6

Анонимен

преди 1 година

Всичките беди идват от един човек и неговата групичка. Това е алчния Борисов и хунтата му

5

Анонимен

преди 1 година

Хъхъ, този *** да каже за богатите пенсионери бивши военни и МВР кадри с по 3400 лева пенсия !Тази наглост на нищо не прилича вече

4

Vankata

преди 1 година

Тоя креслив пуяк от КТ Подкрепа нищо не прави! Само иска, а взима пари под масата да вади народа пред НС под команда! Не се наяде!

3

А ха

преди 1 година

ПИТАМ: ЗАЩО МЕМОРАНДУМА ЗА РАЗБИРАТЕЛСТВО С " АМАЗОН" ПОДПИСАН ОТ ДАНИЕЛ ЛОРЕР, Е АБСОЛЮТНО ЗАСЕКРЕТЕН!!! КАКВО МУ Е ТАЙНОТО НА РАЗБИРАТЕЛСТВОТО???

2

Анонимен

преди 1 година

Абе то че има има нужда... ама как да стане туй като президентското правителство е фалирало и иска да тегли 13 млрд дълг? Искате да теглите дълг от наше име и да ни "раздадете" все едно "държавата" ни дава? така ли?

1

Анонимен

преди 1 година

кое е то? дадох всичко на украйна както заръча киру