56

АНОНИМЕН

преди 1 година

МНОГО АМА МНОГО ЕКСПЕРТИ,ОТ ТЕЗИ ХОРА ЕКС--ПЕРКУЛЯСАХМЕ ,КЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНЕШ ВСЕ ЕКСПЕРТИ,НАЙ СМЕ БЕДНИ НО СМЕ НАЙ ЕКСПЕРТНИ

55

Анонимен

преди 1 година

Българските капитали трябва да работят по света и да инвестират за печалба и да носят пари от чужбина на България. Развиваме се от колония към колониалисти. Данъците само трябва да оправим на колониалните ни сили в чужбина. Инвеститорът инвестира, за да печели. Повече чужди инвестиции - повече ограбване за нас.

54

Анонимен

преди 1 година

В колонии никой не инвестира само се краде и граби

53

Македония

преди 1 година

Ми се вижда хубава държава в сравнение с Бг

52

Свобода на словото

преди 1 година

Истината отново е цензурирана затова ни е срам че сме българи

51

PPK

преди 1 година

В политиката няма място за странични кадри.Във държавните служби и учреждения ...тоже.Във частния сектор са се наредили единствено роднини и близки семейни приятели.А знаете че частния сектор е сивата икономика на политици,висши полицаи,прокурори и прочие.Общото м/у всички тях е,че водят началото си от полузабравеното БКП.Дори и така нречената ,,местна мафия" е от тах.Та всеки един що годе нормален и средно интелигентен българин,е нормално да се сети за ,,Терминал-2".Това са нормални процеси.

50

Бобока

преди 1 година

Бобоци

49

Бобока

преди 1 година

Нали така бебобоци

48

В.Левски цитат

преди 1 година

Или сте с нас и напода или при черните души.Тоест той е имал предвид ако го пренесем в съвремието че на България е нужен данък свръх печалба защото ние народа или We the people на английски сме на свръх загуба.А нито един бизнесмен на везната не тежи повече от народа.

47

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам! Не влизат, или бягат?

46

Зърнар

преди 1 година

Абе друго си е да си милярдер и да не те брега цената на дизело ако ще да стане 50 лв литаро яз пак че си зареждам майбахо

45

Пингвини

преди 1 година

Долнища стига сте плюли против ПП/ДБ все пак мизерията в тази държава започва от далечната 44та година та час до днес.

44

Пингвине

преди 1 година

До 43 Бизнесмени ли им викат на тия които ти плащат пари които не ги стигат за нормален живот а те забогатяват на твой гръб?

43

Анонимен

преди 1 година

Когато избрахте простото Киро и ококорената Асенка със скъсаните жартиери и чорапогащи да управляват познавам 9 български бизнесмени които си преместиха бизнесите в Германия, Италия, Испания, Белгия и 2ма в Сърбия.

42

Анонимен

преди 1 година

Когато избрахте простото Киро и ококорената Асенка със скъсаните жартиери и чорапогащи да управляват познавам 9 български бизнесмени които си преместиха бизнесите в Германия, Италия, Испания, Белгия и 2-*** в Сърбия.

41

Анонимен

преди 1 година

Всъщност не бягат сами, а под установка на новите процеси, които преследват големите финансови играчи. На нас ни е отредена роля на територия, източник на послушни и изпълняващи волята на глобалните елити. Повече участие в конфликта в Украйна и достъп до финанси ако сме послушни. До някъде следваме и ЕС, на които ще им се сервира от същото. Разликите са съобразно специфики, но не и принципни.

40

Емигрант

преди 1 година

След сато емигрирах събирам пари за Мерцедес GLA животът е хубав извън гетото на Европа бутафорна демокрация което се управлява от българският Хосмиму Барак Пингвина

39

Анонимен

преди 1 година

Този процес за намаляване на чуждите инвестиции започна откакто мутрите взеха властта в България през 2009 година.

38

Хахаха

преди 1 година

Краят на годината началото на следващата ще се усети от хората най много Виденовата зима ще ви се стори като малък празник !! И да не забравите да гласувате пак за ПП на дп и да плюете по Бойко ! Българинът си заслужава съдбата и европейците ще са щасливи когато българите бъдат наказани заради глупоста си!

37

РокЕндРола започна

преди 1 година

Сега само инвестициите,а след като Възраждане спечелят,и хората живеещи в България.Че кой е луд сам да си подложи вратът под руския ботуш? Така че да не ви очудва.Очакваше се.