10

Анонимен

преди 1 година

Алчноста на наследниците винаги е безкрайна. Много често този който никога не е полагал никакви грижи за починалите има най-много претенции за наследство.

9

ОФчу

преди 1 година

Абе 73 годишна бабишкера, а още иска милиони...., при това Стотици, сякаш ще живее още толкова колкото е живяла!!!! Хората са пощурели..., Тотално!!!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

А, пък ние се гордеем, че имаме 350годишни къщи, където първият етаж е бил за доби. тъка.

7

Анонимен

преди 1 година

Има ли начин да се види по-отблизо, много ми е интересно как е изглеждал Караваджо. Иначе има нещо важно в статията, а то е че под въздействието на Юпитер, Нептун и Плутон оловото се превръща в злато и това са го знаели още преди 5 века.

6

Лорд Стамат

преди 1 година

Тая е принцеса от Тексас колкото аз съм лорд!

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 - Oт другите собственици, въпреки, че като дългогодишен жител и човек, грижил се за имота, пред съда старата може да извини действията си, като каже, че парите са отивали за подръжката на сградата.

4

Анонимен

преди 1 година

"предлага платени обиколки с екскурзовод без разрешение" От кого разрешение бре??

3

Враца баце

преди 1 година

Аз па разбрах, че некъв Караваджо, гонил с вила неква принцеса из таваньете!!

2

Анонимен

преди 1 година

Дните на Аврора ще настъпят след 2 месеца в Санкт Петербург. Във втората руска столица Аврора не язди колесница, а възсяда огромен красив платноход с алени платна. Празникът "Алые паруса" е акцентът на абитуренските балове.

1

Анонимен

преди 1 година

Жената е принцеса, цяло безобразие е да я гоните. Тя, ако иска и в Лувъра ще си спи. Аааа, обича изкуството и да му се наслаждава частно., пък вие да вземете да я изгоните. Тя просто е искала да зяпа в тавана и там да има нещо красиво и старинно.