32

Бате Сандьо

преди 1 година

Ние хората на години, вече не влизаме в подготвените списъци за мобилизация от Военните окръжия в страната, за които нищо няма да чуете в средствата за масова ДезИнформация у нас. Тези надлежни промени са описани в т.76 букви ''а" и "б", и обнародвани в Закона за всеобща военна служба и повиност от служебния кабинет под председателството на Г. Донев на 23.02.2023 година. Така че, не знам дали ще доживеем дните на разпад на Русия или САЩ, но заминаването ви на вас писдосьi на Източния фронт /първа вълна до 35 години/, със сигурност ще видим . . .

31

Анонимен

преди 1 година

Споко, нали сме в ЕС? Ще им го платим. Няма да го опростим щото не сме го дали ние. А някоя американска банка ще си търси парите. И точно за това е ЕС.

30

Анонимен

преди 1 година

Някой чувал ли е нещо за Урсула?

29

Анонимен

преди 1 година

Ще ги храним, както нас никой не е хранил.

28

Българи

преди 1 година

Ще издържате фалиралата Украйна до 10 то коляно!!

27

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Зеления почна да продава големи заводи за партньори за без пари.Целта на запада е изпълнена.Когато придобият и последното печелившо предприятие оръжията рязко ще секнат

26

аре стига

преди 1 година

"Близо 20% от украинската територия, включително Кримския полуостров, който беше анексиран от Русия през 2014 г., в момента са окупирани от руските сили." Не бе готините... да ви светна по въпроса: Русия си е прибрала 20% нейни земи! Има да си прибира още 60% от нейните( и ще си ги прибере ). Другите 20% са за Полша, Унгария, Румъния( били техни, така казват). Та така стои въпросът.

25

Русия

преди 1 година

Туй е атлантическата помощ. Как са Уол Мартовете? Май няа останат мноу.

24

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Междувременно, великата неподима руская пендерация е във възход - само 3% дефицит! Направо си е им е готино на руснаците - те обичат да си живеят в беднотия и да се редят на опашки за хляб и да си акат на двора с шишето в ръка. Живота някак си е по-спокоен така, както са си свикнали.

23

Анонимен

преди 1 година

До 13 "... лошото е че те ни докараха много беди" - и КАК ТЕ ти докараха беди? Не са ли политиците, които ТИ избираш заради "европейската МРЗ" тези, дето изпълняват ТВОЯТА воля да слугуваш на Брюксел?

22

Христо Христов

преди 1 година

До 20 "Дори Китай и Индия развалят търговските си отношения с путинска Русия" - другарю, какво падо ползвате?

21

Анонимен

преди 1 година

До 12 "... има най-големите икономики в света за търговски партньори." - Китай и Индия ли? Щот останалите са затънали в дългове повече от самата нея....

20

Анонимен

преди 1 година

Едно време Русия имаше немалко съюзници и търговски партнюри и затова СССР се справяше някак, дори и с цената на потоянен недостиг на стоки от първа необходимост. Сега обаче руснаците са сами. Могат да разчитат на търговия само с най-бедните държави. Дори Китай и Индия развалят търговските си отношения с путинска Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

До Боко/17 "... Урсула да плаща " - урсула не плаща нищо бе, ц'рвул! Плащат тези като мен, дето плащат хиляди левове данъци месечно! За теб не знам... Но е нормално за хора дет живеят при бабите си и ги чакат да получат пенсия, та да си купят цигари, да мислят като теб.

18

паф

преди 1 година

внука на шарл де гол каза в интервю: една трета от украйна е продадена на запада! това прави зеления наркоман, разпродава бащиния и затова го тъпчат с оръжие......но сметка без кръчмар не става! а кръчмаря е в кремъл!....путин няма да даде крайната земя никога и на никого!

17

Анонимен

преди 1 година

Вече се знае официално, че Чехия е купила от нас танкове Т-71М1 и установки BM-21-Grad, за да ги дари на Украйна. Освен това от Април миналата година редовно изнасяме цялото си производство на 155 мм снаряди за партнюрите ни, които го предават на ВСУ. От скоро възобновихме производството и на 122мм в Костенец специално по поръчка на Украйна. Толкова за мита че не помагаме с оръжие на Украйна.

16

Боко Т.

преди 1 година

Майната му Урсула да плаща :)))

15

Макак така?

преди 1 година

Изобилните армагани на западните чорбаджии не са ли безплатни?

14

Те

преди 1 година

Няма невинни украйнци.

13

Ужас

преди 1 година

Неми пука за Украйна,лошото е че те ни докараха много беди и ако скоро не свърши касапницата ще страдаме дълго заради тях.