74

Анонимен

преди 1 година

и на какво ще ги обучите, сигурен съм е кюрдите умеят да копаят дупки, да се крият вътре и да чакат края си

73

Анонимен

преди 1 година

Toj muschmol opravi urkite tatrygna kym Siria

72

Анонимен

преди 1 година

Много тече напоследък вервайте ми

71

Боби

преди 1 година

Заплата на Зеленски като президент 28000 гривни Примерно 2017 е декларирал доход 7 милиона гривни не знам какви са данъците в Украйна но при курс 27 гривни за долар това са грубо 260 000$

70

Укротерористи

преди 1 година

изненадани?

69

Боби

преди 1 година

До Анонимен Значи ми казваш че Зеленски е изкарал от комедийното шоу "5 канал" 20 милиона долара??? След платени данъци и тъй нататък и прочие перипетии...

68

Анонимен

преди 1 година

До Боби. Състоянието на Зеленски се оценява от Форбс на 20 милиона USD. Това са официални пари с платени данъци.

67

123

преди 1 година

До Боби. Много се радвам, че МИ6 ти пишат всеки ден кого и как пазят, а Зеленски ти отчита какви пари има. Само не забравяй да си пиеш хапчетата.

66

Боби

преди 1 година

До 123 Зеленски като Президент получава стотинки. Като Комедиант преди това не успя да стане милионер това лесно се проверява. Въпросът е как Зеленски Семейство могат да живеят толкова на широко? Любимият израз на много творци: Има нещо Гнило в Дания(Ъкрайна)!!!

65

до 123

преди 1 година

Вие с по два имота - Един в Албиона и един в Хеленика сте баш каймака на обществото и другите нямат право на мнение. Каквото вие кажете - това. Явно си наследник на някои мазни болшевики налапали се от демокрацията и после ката ренегатчета и конформисти сте се примъкнали на държавна работа под завивките на банкянския господор.Завиждам ти, робе!

64

123

преди 1 година

До Боби Много си промит брат. Не съм вярвал, че извън Русия е възможно човек да разсъждава като мужик. На тъпия ти въпрос откъде Зеленска имала пари за шопинг ще кажа само, че кагото му е кеф всеки свободен човек отива на шопинг из Европа и без да е президент. Не знам кви сте по професия копейките, но явно сте или бачкатори или безработни щом това ви се струва лукс. Зеленски имал имот в Британия, абе пич 200 000 българи имат имоти в Гърция без да са президенти, ти верно живееш в руский мир.

63

Анонимен

преди 1 година

Вашингтон поуст си е продажно издание.

62

Public enemies

преди 1 година

Зилиенски у нас е идол за подражание само на родните н а р к омани.

61

Анонимен

преди 1 година

Ние българите, може само да си мечтаем за човек като Зеленски..Да се чете..Ние българяните, може само да си мечтаем за човек като Зеленски..

60

До 51

преди 1 година

Ние българите, може само да си мечтаем за човек като Зеленски. --- Имате си го - Паси е 100% подходящ като Зеленски... И той е евреин, и той иска да е ударната сила на Нато... Дерзай - избирай си го.... И другия път говори от собствено име. Не от името на Българите...

59

Анонимен

преди 1 година

Трепане и плитко заравяне,на тази Еврейска смед!!

58

Христо Христов

преди 1 година

Звучи невероятно, защото това би довело до още по-здрав сьюз между Русия и Турция срещу САЩ.

57

Анонимен

преди 1 година

Румънците се правиха много по-добре със своята комунистическа клика. Но тук в България, тя беше спасена от Европа, резултатите всички ги виждаме. Разграден двор. Вследващите 5-10 години Румъния, ще дръпне много напред. Но те си набутаха корумпираните по затворите, работят всеки ден хората!!! Тука ГЕРБ ДПС Възраждане ИТН свалят правителства за да пазят корумпираните! Къде е разликата ли?

56

Анонимен

преди 1 година

Тези евреи искат да убият целия свят. Вместо да им се връзвате на прокси войните, защо просто не ги гръмнете?

55

Анонимен

преди 1 година

Как българите бяха отровени през времето на така нареченото руско присъствие, нали така е модерно да се казва днес спрямо онези, които са те владеели и са ти насочвали мирогледа и разбиранията на развитие. Отровени и хвърлени в битка със своите, да се разправят и бият едни срещу други. Са се ограбва и прогпнват едни други. Това се случи с България. Общество без твърдо ядро стъпващо на ясни и общи цели за добро съжителство и развитие. Румънците се правиха много по-добре. Но те подходиха твърдо.