68

Анонимен

преди 1 година

Да се радват на техните комунистически традиции с партизани и терор над българите нали българите са нацисти и окуоатори. Защо изобщо говорим с тях и защо изобщо подписваме някакви там френски предложения? У

67

Бай Ламбо

преди 1 година

Само да те срещна някъде,ще изпиташ на живо някои от физичните закони,хич няма да ти е до песни и хвалби...безмозъчна твар...

66

Анонимен

преди 1 година

Ако беше влязъл в затвора при някои *** които щяха да го обиждат редовно друга песен щеше да пее смотаняка.

65

Анонимен

преди 1 година

Време е този човекоподобен индивид и други като него, да получат забрана за влизане в България. Северно македонците с български паспорт, трябва да положат тест, когато дойдат да си продължат изтеклия паспорт, в който тест да напишат, че Гоце Делчев и цар Самуил са българи. Че македонският език е диалект на българския. Че преди 1945 имаме обща история. Иначе, да им се отнемат българските паспорти.

64

Анонимен

преди 1 година

Да оставим копитните да си потропват, докато им свирят от Белград и Москва. Игнорирай РСМ и вето. Никаква помощ за копитните.

63

Анонимен

преди 1 година

"Има и щастливицигани". Всички в РСМ са циганис изключение на българите там. Северномакедонците са ниски, косматимургави, трошат, бият, палят, лъжат, говорят на български диалект...Вето.

62

ttt

преди 1 година

Kak ne sa go zapalili oshte neznam. Qvno se osamotil v centura sas zastrahovkata.

61

Анонимен

преди 1 година

Същински украинец

60

Анонимен

преди 1 година

Какво беше това Македония, нали са си област в България? Аман вече от това племе.

59

Анонимен

преди 1 година

Хахахааааа.във Вукоебината нивото си е такова.Хараламби се има за новия Александър Македонски,а стадото блее доволно,че вече си има нов водач.Хараламби,Хараламби,трябва и да се чете,ама от де толкова акъл.

58

Анонимен

преди 1 година

Не може първобитни същества живеещи в средновековието, да определят дневния ред в 21 век ... и тук имам предвид именно българските селяни. За какво ви е македония ? За да осеретe и нея ??

57

Българин

преди 1 година

ДенаZификация до последния укро-македонец!

56

Анонимен

преди 1 година

Че защо са образували ВМОРО след Берлинския договор-1879г.и деленето на Сан-Стефанска България,че поглеждали към Одрин и след туй не са участвали в битката за Одрин през Балканската война 1912г,а само вдигали пара от Съединението на България-1885г. до 1908г. когато сме обявили Независимоста на България и нашата държава ги е подкрепяла преди и след не само в тяхното революционно дело,но и инвестирала в икономиката им щото още преди Руско-Турската война-1878г. БРТК с Левски,Ботев са държали на тях

55

Случаен минувач

преди 1 година

Македонския клон на АОК никъде не си е тръгвал, в него растат нови поколения. И сега, когато пак се надигне, кой ще даде оръжие на македонците? Това трябва да се пита този младеж! Докато македонците търсят врага на исток, той ще дойде от запад.

54

Това е

преди 1 година

Някакво умствено заболяване !

53

Народът е казал:

преди 1 година

Когато Господ реши да накаже някого, най-напред му отнема акъла!

52

Анонимен

преди 1 година

Нашите служби какво ще предприемат по въпросът ?

51

даааа

преди 1 година

До малоумие северомакедЛамбе на дедо му Светльо. Огрел е македонскиот народ, като ламбено шише!

50

99-та

преди 1 година

На нас по принцип целия Балкан трябва да ни целува гза!!! Защото не само сме им помагали на които заслужават, но и никой не сме нападали без причина! Българското разузнаване разкри какво готвят югославските сърбета и сключи споразумение с НАТО да няма етническо прочистване в Косово. Ние помогнахме на Македония да не ги окупират сърбета и там да има етническо прочистване (още повече), че сега и тая "македонска нация" и в сегашния си вид нямаше да съществува. Защо албанците не ни скачат?

49

w

преди 1 година

След като няма затвор за това деяние, защо да не е щастлив?