12

Сашо

преди 1 година

Като карат пияни, дрогирани и с превишена скорост. Добре че никой невинен човек не е постарал! А тая само в затвора ще се оправи!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Телефона , цигарата и кафето ..... и право в дерето .....

10

мдааа

преди 1 година

абе запълнете тия дерета , а и кви са тия завои на пътищата , пътищата трябва да са само прави ! глей кви бели стават .

9

Щерю

преди 1 година

- Вдигнах 200 с Москвича! - Къде, бре?!? - Паднах в една пропаст...

8

Момо

преди 1 година

Познавам пътя и той не позволява скорост над 30км/ч, като има участъци в които скоростта трябва да е 5км/ч. Явно тази девойка е летяла...

7

Анонимен

преди 1 година

Изправила е завоя От 40 години ги гледам такива и им се чудим. Толкова ли нямат чувство за самосъхранение? Не усещат ли възможностите на автомобила? Автомобила неможе да вземе завоя с висока скорост освен ако не сте майстор на спорта и да знаете как да работите с ръчната спирачка и скоростите. Добре чее оцелеля следващият път ще влиза в завой с 20 км.

6

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

При каране с превишена скорост, зяпане в телефон, лоша пътна настилка, техническа неизправност, употреба на алкохол, стане му лошо на човек и пр. е съвсем нормално да изгуби контрол. Това не може да е причина. Причината е това, поради което е изгубен контролът. Дали е виновна за инцидента или не също зависи от РЕАЛНАТА ПРИЧИНА.

5

Супер новина

преди 1 година

Ето защо обичам днес.бг. Винаги могат да извадят безполезна новина от 2 сухи изречения, с които не дават никаква информация. "21-годишната шофьорката" надрусана ли е била или само пияна, от запой ли се е прибирала в 3ч. с на бубайко й колата ли е била, изобщо каква е колата, пътя ли е бил проблема, самата тя ли е проблема на пътя... абе нещичко бе хора, освен заглавието напишете и някаква информация. Едно заглавие, два безмислени реда и над публикацията работи ...

4

Анонимен

преди 1 година

Слава Богу че момичето е добре

3

Анонимен

преди 1 година

На младежи под 45 годишна възраст не трябва да се дават шофьорски книжки.

2

Анонимен

преди 1 година

21-годишната шофьорка е опасна за живота на останалите участници в движението.

1

Анонимен

преди 1 година

21-годишната шофьорка е без опасност за живота, защото е ползвала колан.