42

Анонимен

преди 1 година

Всичките сте готованци ! Кой от вас е дошъл от Земеделието, Индустрията, от Производството ? Кой от вас е произвел едно яйце през живота си ? Кой от вас разбира от предприемачество ? Кой от вас е управлявал производство ? А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА ? ЩО НЕ СЕ РАЗКАРАТЕ, ДА НЕ НИ ЦАПАТЕ ВЪЗДУХА ???

41

Анонимен

преди 1 година

от българската политика почва да ми се повръща.

40

Додо

преди 1 година

Тоя па матрапазин кой беше? На кит прилича!

39

Анонимен

преди 1 година

"С всеки следващи избори става все по-трудно." -------------- толкова трудно, че на следващите избори ще е НЕВЪЗМОЖНО да влезете в парламанта!

38

Black River

преди 1 година

А с всеки следващи избори, ти качваш по още 5-6 кила отгоре... Какво момче беше, а сега ...корем, двойна - скоро и тройна! - гуша, и розови бузи. Типичен български "политик" - в парламента влиза 70 кг, излиза 170... Да не говорим, че с политиката си на Вие. На следващите избори, няма да има кой да гласува за ДБ. А пък огризката ДСБ вече и за карикатура не става - твърде е жалка.

37

Анонимен

преди 1 година

Костов пак грешно си направи сметката.Ккава я мислеше, като с приватизацията, а каква стана.Изтика Борисов да се краде от неговият клан, но почна война и сега съсипаха България отново.

36

Анонимен

преди 1 година

Трудно ще става за *** като ПП и ДБ. За нормалните хора с всеки следващ път на избори все повече има надежда! Полезното от честите избори е, че късопаметните нямат време да забравят про$$тотиите на избраниците си. И така неусетно работи един вид естествен подбор, за късмет на хората.

35

Анонимен

преди 1 година

На Радев му е удобно така, със служебните правителства, вярно, но вие от ДБ му помагате с всичка сила. Благодарение на вас той успява! Не се паравете на ударени.

34

Анонимен

преди 1 година

Стоенча, мамин злате н, що не правиш туй, което моеш - пиши си песньовките. Мноооооо си далеко от политиката ако ще да ти сЪ и па да те изберът.... Та и ние да си починем от персоната ти. ........ай да пооправим редактора Хахахаха

33

Анонимен

преди 1 година

Вчера работиха 30 минути за да си гласуват почивен ден днес и то платен, ако толкова се бяха загрижили за благоденствието на страната и народа в този труден момент щяха да работят неуморно и без почивка отказвайки се от привилегии и тлъсти заплати

32

Анонимен

преди 1 година

Докато такива ,неуспели в нищо ,освен да се набутат в пАрламента се правят на политици ........ще сме винаги на дъното .

31

Виц за Стоенчо

преди 1 година

Британец хванал български монархо-фашист през ВСВ и тръгнал да го разстрелва. Монархо-фашистът казал: Ама, аз съм антикомунист, защо ще ме стреляш? Британецът казал: Зная. Всички фашисти са антикомунисти.

30

Анонимен

преди 1 година

Стоенча, мамин латвн, щене правиштуй което моеш - пиши си песньовките. Мноооооо си даликонот политиката ако ще да ти сЪ и па да те изберът.... Та и ние да си починем от персоната ти.

29

Анонимен

преди 1 година

Скоро поради запушени съдове и пацата нема да рипа. Само с мистрията в устата ще работи, в което лошо нема, ама си требе щипка за носа. И всичко това зарад пуста лакомия!

28

Анонимен

преди 1 година

Ух, на бати запушените артерийки! Как е холестеролчето, Стоенчо? Расте ли кръвното, а?

27

Анонимен

преди 1 година

Ух, на мама тройната гушка! Грух-грух-грух!

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя що се е наклал като шопаррр? Сигурно кръвното му редовно е 180/110. Има и начална захарна болест. Бааааси глиганна охранен!

25

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

И стига пишете лъжи за тази държавна администрация невежи необразован и безработни драскачи

24

Анонимен

преди 1 година

Закон ли е, че който влезе в парламента заприличва на свинння? Тоя на снимката не прави изключение.

23

Хахо

преди 1 година

А вие познай кога ще управлявате нещастници Ако не знаеш да ти кажа.... Когато цъфнат на баба ми лалъмите!! Партии които се крепят на омразата към един човек ..Нямат бъдеще