465

Антирусофоб

преди 1 година

Не преписвайте русофобските глупоссти на Дойче зеле, а погледнете БЪЛГАРИЯ - страната с най-бързо намаляващото население в света! През 1989 - близо 9 милиона, 2021 - нямаме и 7 милиона!! Не ми приказвайте лъжи колко е хубава демокрацията, защото демографията е един от най-важните критерии за благосъстоянието на една нация

464

Анонимен

преди 1 година

А УКРАЙНА ЦЪФТИ ТНА ВРЪЗВА...

463

Анонимен

преди 1 година

КРИВИ СИ УСТАТА И ГОВОРИ НЕ ТОВА КОЕТО МИСЛИ А СИ НАЛАГА АВТОЦЕНЗУРА ПРОДАЛ СИ Е СЪВЕСТТА ЩО Е ТО?

462

Песков свири Вагнер

преди 1 година

в Московската Филхармония ! Що не ръкопляскате ?

461

Анонимен

преди 1 година

Владислав Амосов от Якутия, екс офицер от Главно Разузнавателно Управление ГРУ на РФ премина на страната на Украйна. Защото Русия започна бандитска война. Той създава Сибирския Батальон от бойци от Сибир, решили да свалят Путинския престъпен режим.

460

КГБ

преди 1 година

Тя Русия си все там, още я има, но Европа едва ли ще издържи дълго без Украйна и Русия. Разпадането и фалита на ЕС,са необратими.

459

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм имал нищо против Русия, но въобще не съжалявам, че кремълските бандити я съсипаха за поне 15-20 години напред.

458

брей!

преди 1 година

на тоз геврек бая мангизи са му набутали да дрънка глупости!....скоро ще видиш новия световен ред ама ще се свиеш като коза в дъжд!

457

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво пише в тази статия, но щом прочетох заглавието си помислих, че отдавна я няма и онази Америка!.. Америка на Марк Твен!... В детството ми, постоянно се говореше срещу Запада.. А сега слушам същите приказки, този път в обратна посока... Сега ме манипулират синовете на онези, които плюеха по Запада само преди 40 години... А пък аз съм потомък на най-старата европейска цивилизация...

456

Анонимен

преди 1 година

Добре бе от Америка ли се взеха тия филантропи цял ден ги нямаше сега се домъкнали айси. Трракат като празни тенекии по нанадолнището. Все тая.

455

Анонимен

преди 1 година

Нощната смяна бачка яко.

454

Анонимен

преди 1 година

Долния с кого си говориш бе ? Монолог някакъв ?!?

453

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен до 502 ако си мислиш 4е на някой в тая ситуация му дреме дали е Украйна или от Русия зна4и си по т,,ъ,,п и от путин ....а 4е рускини проституират тук е факт и неса малко а сега санувай Нимарс в окопа и приятно хранене на 4ервейте ... като толкова ти се мре за 70 годишен крадлив дърт пръдлю и не ни занимавай с зомби пропаганда Като са ви криви Сащ бийте се с тях страхливи бо,,,клуци от блатная

452

Щерю

преди 1 година

Като Сорос му плаща Иван Кръстев, същия за пари и за дявола ще каже, че е Бог. Така хитрия Кръстев си е един най- обикновен про-ционистки послушко, "демократичен" манипулатор...

451

Сата НАТО

преди 1 година

Иначе имам и едно друго ходене в Просията, но в глубинката. Там ни затвориха в милицията заради местния ни домакин българин, който реши на пияна глава да ни води на гости при рускинята си. Там всеки нашенец си имаше рускиня. Та, към 10-11 вечерта ни арестуваха цивилни милиционери, на него му разбиха устата, щото взе нещо да им надига. Та ни държаха в участъка към 2 часа, да ни глобяват. Но като цяло идьодска държава, груби хора, неприветливи, полицейщина... Това беше Март, 1997 г

450

Сата НАТО

преди 1 година

За пет дни престой в Москва поне десет пъти ми просиха цигари на улицата - момичета, войници, всякакви. Тогава за първи път видях големите 2,5 литра бутилки бира - момичета по двийки седяха по пейките в Александровский сад и си пиеха биричка. Някои с ученически престилки. В България още не се продаваха такива големи бири, в пластмасови бутилки беха само коли, фанти и швепсове.

449

Сата НАТО

преди 1 година

До Сата НАТО лъжец си. пияни и бездомни хора не се допускат в московското метро. -----//----- Нямам идея дали сега се допускат, но през Август 2001 тия ги беха допуснали. И ела да ми кажеш, че съм лъжец, за да ти разбия рузката муцуна.

448

Сата НАТО

преди 1 година

Тия па се надпреварват да ми слагат минуси... Повърна ви казвам, издрайфа се като вулкан, не знам колко беше изпил, но мезе почти нямаше. Бяха мъж и жена, абсолютен уайт ***. Мъжът едва се държеше на крака, залитна назад и един здрав молодец със стиснати зъби само го подпря с юмрук в гърба и го отбутна от себе си и тогава тоя се изля като цунами. Не знам колко често се случва, на мене в България още не ми се е случвало, но там ми се случи.

447

Кръстев си е НПО-

преди 1 година

продукт и говори от името на Запада.Така че нищо ново не казва,а ретранслира употребявани чужди (западни)тези.Ако иска да се прави на обективен,да изрази гледните точки на Китай,Индия,Бразилия и другите от Латинска Америка,Африка, останалата част от Азия.Да,ама те се различават от наглосаксонските,чийто говорител е Кръстев.Тоест да го слушаш и четеш значи да си губиш времето и се задръстваш с ненужна и едностранчива информация(дезинформация).Благодаря!

446

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО лъжец си. пияни и бездомни хора не се допускат в московското метро.