155

PENSIONERA

преди 15 години

Стига вече сте плюли по С.Станишев. Имам чувството, че тук плащат на *** от АТАКА да се упражняват по простащина. Истина е, че няма алтернатива на Станишев. Дано сам има мнозинство за да управлява, но знам, че е невъзможно. Дано не доживеем управление на Бойко Борисов (болния от Нарцисизъм - тежка форма) или Волен Сидеров (Шизофрения - много тежка форма). Боже пази България. Моля те. Амин.

154

ЛИЛИ ЙОСИФОВА СПАСОВ

преди 15 години

ЗАЩО НЯКОЙ ХОРА ИЗЛИШНО СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ ПОВТОРНОТО ИЗБИРАНЕ НА ГОСПОДИН СТАНИШЕВ. ТОВА НИКОГА НЕ БИ СТАНАЛО.

153

BGP-r

преди 15 години

Вина за днешното объркано състояние на Българина имат историците, които ни пробутват номера, че нашата история започва от Кан Аспарух. Напротив, тя е много хилядолетна. Преди години се наложи да диря Български следи от хилядолетия. Бях изумен, като открих, че макар и косвено, такива следи се намират още преди Глобалната катастрофа през 11650 година преди Христа. Юдиезмът от столетия е насочил оръжието си срещу Сарматските народи, към които принадлежим и НИЕ БЪЛГАРИТЕ. Изпълнител на техните стремежи са някои Тюркски народи, като Турският. Роботърговията, осъществявана от Юдейската "Радхания" съществува още през Седми век и е била насочена първоначално срещу Сарматските народи в днешни Русия и Украйна. Така че Пантюркизма е много опасен за Българите, като осъществител на Панююдеизма.Дори днес младите интелегентни евреи в Израел се борят срещу юдеизма. Защото той нанася вреда върху самия Еврейски народ. Какво е Юдеизъм. Това е конгломерат от националшовинизъм ( ционизъм ) плюс фанатична религиозност.

152

BGP-r

преди 15 години

Е, аз пък съм стар пенсионер. Но това не ми пречи да гласувам за националистите. Винаги за най-националистичната партия за момента. Да гласуваш за хора, които продават България на парчета за жълти стотинки, значи и ти си предател на собствената си Родина, макар и косвено. Когато става въпрос за България, партийната пристрастност трябва да бъде в краката ти. Основното е съхраняването на Отечеството. Така че разни пенсионери, млади или стари, които за жълти стотинки продават вота си, трябва да бъдат изгонени от България, а не младите да напускат. Това ви казвам, аз стария пенсионер. Какво от това дали разбиранията ти са леви или десни. Простичко казано - БЪДИ БЪЛГАРИН.

151

преди 15 години

тоз е по-лаком и от ламя.

150

Млад пенсионер

преди 15 години

Младежо,по-спокойно!Недейте да манипулирате форума.Никъде не съм твърдял,че съм по-образован от всички във форума!Това твърдя по отношение на болшинството съфорумци,съдейки по начина им на изразяване,правописа и "умните" изказвания.Ако и Вие се причислявате към тази категория,значи се отнася и за Вас. 2.По време на моето поколение чалга нямаше,което би трябвало да знаете,след като твърдите,че сте ерудит.У дома чалга никога не слушаме и мойте деца така са възпитани,че чалгата,наркотиците и проституцията са далеч от тях. 3.Що се отнася до това,че можете да ме запознаете с хора,които да ме сложат в малкия си джоб е доста спорен казус.В моята професионална квалификация в цялата страна няма по-добър от мен - нито по опит,нито по знания / да уточня,че не съм завършил българска филология,а съм инженер.За сметка на това обаче учителката ми в гимназията по бълг.език и литература е била студентка на Проф.Балан,ако това име Ви говори нещо/.По останалите теми от човешкото познание няма човек,който да знае всичко.Но аз се питам Вие къде се намирате в тази редица на образованите и знаещите хора?Дали въобще можете да припарите до тях,след като искате да ме запознавате с ерудити?Явно не сте от тях!А що се отнася до червената бюлетина не само аз ще посегна към нея.Тези,които мислят и трезво преценяват реалностите, виждат кое е по-добро за страната и също ще изберат нея.

149

Млад пенсионер- прод

преди 15 години

А сега и блиндираните врати на апартаментите не са надеждна преграда пред престъпниците,които в болшинството си са млади хора,рожба на "демокрацията" ни.На този фон случилото се във Враца с бабата,върнала претъпкания с пари портфейл,а самата тя преживява със 141 лв. месечно / общ сбор от нейната пенсия и тази част от пенсията на починалия и съпруг/.Тази високо морална постъпка във всички случаи не се вписва в ценностната система на преобладаващото мнозинство от днешните тинейджъри! 6.Така и така стана дума за пенсионерите.Всяко сравняване тук е излишно!С пенсиите си тогавашните пенсионери живееха добре / не казвам охолно /.Парите им стигаха не само за храна,лекарства,дрехи ,ток ,парно,вода,а и задължително отделяха ежемесечно някоя и друга пара за спестовните книжки на внуците.За сегашните пенсионери това е немислимо.Ако децата им нямат възможност да им помагат те изгасват тихо и кротко!А по отношението и грижите за възрастните хора в цивилизованите държави се съди за устойчивото развитие на нацията! 7.Относно възможностите за израстване и развитие на кадърните тогава и сега.Няма абсолютно никаква разлика - и тогава и сега успяват и градят кариера предимно онези,които са близо до Партията - кърмилница.По нормален път без съответното образование познай кога щяха да заемат постовете или да станат генерали : Надежда Михайлова,Александър Йорданов ,Димо Гяуров , Бойко Борисов и безброй много други .Но,да прекратя с изреждането на повече аргументи,въпреки че мога да продължа още .

148

сашо

преди 15 години

Втори мандат , моля?" Блаженни са верующите и тяхно е царството небесно"Мене лично не ме интересува дали въпросната личност ще е с втори или 32 мандат, защото заминавам с еднопосочен билет , но да му мислят тези дето остават

147

edin

преди 15 години

Забравих!На Станишев един ,,матор с кош,,и на околосветско без право на завръщане!

146

edin

преди 15 години

Маркет рисърч-айде бе!Тия 1014 колко пълнолетни бяха?Намерете още 1000 такива и......на море!БЕЗ пари!

145

лудото ленче

преди 15 години

Такава агенция НЯМА!

144

Йордан

преди 15 години

Каква светлинка има бе господине...Това че сараите на Доган са на стойност за по 5 милиона...Или че подариха горите в Рила на Симеон...Или изказванията на Станишев от рода, че незнали какво да правят затова крадата...Или това, че учителите искаха по - високи заплати, а правителството ги заплю и настрои обществото срещу тях...Или това, че стават по 100 катастрофи на ден, защото нямаме 500 километра магистрала, а иначе ще водим пенсионерите на почивка...Нали все пак догодина има избори...Електората трябва да е поддържан от хората, които си вземат пенсиите и не мислят за нищо друго...Ще има пак червената бюлетина тъй като Емилия Масларова е обещала 10 процента увеличение на пенсиите...Докато има такива, като вас които да не си смъкват розовите очила няма да се оправим...

143

преди 15 години

егати манипулативното "социологическо проучване"

142

Нищо учудващо

преди 15 години

Нищо учудващо няма в новината. Това си е съвсем закономерно, но кой да се замисли поне малко? Извършихме преход от социализъм към демокрация и от 19 години ни управляват само и единствено демократи. Кои са най-големите демократи - ами най-богатите българи разбира се, а голяма част от най-богатите българи са приближени на БСП, която провежда дясна политика в тяхна услуга. Други са приближени към СДС, ДСБ, ДПС, АТАКА, НДСВ и т.н. като често имат връзки с повече от една от техните партии. Техните - означава партиите на мафията, каквито са засега всички значими партии в България след 1989-та година. Нищо ново под слънцето - Парата върти Земята.

141

преди 15 години

обади се на партия г.е.р.б.централата или им пиши е мейл. интернет страницата е отбелязан телефон за контакти.същото е и с партия атака.

140

Луфтханза

преди 15 години

Ако е така с процентите, гласуването с крака и еднопосочни билети ще се ускори. 2 000 000 пенсионера, 1 000 000 роми, 600 000 с турско самосъзнание? Това са 50 %. ТАЯ държава си отива напълно безвъзвратно!

139

simlim

преди 15 години

Ако Станишев е премиер още един мандат, България ще капитулира!

138

малкият ужасен тасма

преди 15 години

според теб какво е единният граждански номер ;това е чипът който ни го сложиха от социалистите още присоциализма и ще си го имаме докато умрем.същият чип до сега го нямаха в германия сега сложиха и на германците айде да им е честито и те са от стадото на евреите заговорници към човечеството. лошото е че мафиотите нашитеr се аранжират с античовеците

137

X

преди 15 години

Трагедията е че наистина няма за кой да се гласува. Другарите формираха "елит" икономически и политически. Наистина приготвят на тълпата това, което очаква /имат си отдел манипулация и дезинформация/, а после все същото - европейските програми - техни, приватизацията тяхна, живота ни техен, вече ще ни слагат и чип като на животни . Открийте осемте прилики между Джорж Ганчев и Бойко Борисов. Ще ви подскажа - кукловодите са същите и таргет аудиторията е същата, другите и сами може да откриете. Положението е ужасно, и май единственото което можем да искаме е все пак на власт да са българи/дори мафиоти/, отколкото да ни управлява интернационална мафия - Сергей бил "родолюбец" - коя родина обича Израел, Русия, Македония? Аман от простотия - гласувайте за българи, иначе скоро България няма да я има. Може да са си мафиоти, ама да са си от нашите!

136

....из дневниците на

преди 15 години

Не са една и две социологическите подлости на Сънчо и брат му Андрей. Продавачи на въздух! Как ги сбра Господ! Даже Мира Янова казала: Срам ме е, че съм социолог! Част от колегите напоследък се грижат прекалено много да са удобни.