50

Анонимен

преди 1 година

Жалки и невъзпитани, и крайно нагли членове на червената буржоазия от БСП и ГЕРБ, се опитва вече няколко години да плюят по ПП и хората, които се надигната срещу тази адска машина обезкървавила държавата, чрез създадения от същите преход на геноцид. Мислихте, че ПП са просто някакво си явление за месец два, и че ще ги направите поредните златни пръстчета, като Слави, Бареков, Шкембе войвода, Марешки, Нинова, Радев, Костадинов и ибезброй още други холивудски звезди?? Е, изненада, не стана! И няма

49

Курдо Коленков

преди 1 година

Koлко по-красиво е да се изпишкаш във фонтана, нали Румба :)

48

До да Русия пречи

преди 1 година

Точно обратното: единственият начин България да оцелее като държава е ако е в НАТО. Затова русофилите правите всичко за да убедите света, че страната не е надежден партньор. Само няколко месеца преди войната, Русия изпрати писмо до България и Румъния, в което заповядва да и кажат датата на излизането си от НАТО. Вашият Костадинов даже е написал в учебника си, че сме тюрко-татари от Азия. Ако БГ стане част от Турция това ще е изключитлено ваша заслуга, а не на запада!

47

до 43

преди 1 година

А , може те да те изпреварят, не се знае. Може да виснеш преди тях.

46

ББ

преди 1 година

До АнонименНяма Правда...Няма Мир!!!Свободна и Справедлива България!рашите и комунистите прогониха децата ни от домовете ни с грабежи и несправедливости...Не им прощавам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

45

ББ

преди 1 година

ти не си ли в затвора бе г.усен комунист?още ли ти пращат пари братя галеви?

44

Алекс

преди 1 година

Какъв е този?

43

todor

преди 1 година

Кой го казва...най големия мазник!

42

Анонимен

преди 1 година

Само грозотата ли????? А лицемерието, прос тоти ята, гьонсуратлъка и всички други прекрасни неща също вецвиждат. Кристално ясно!!!

41

Анонимен

преди 1 година

Ако Тиквата , Простото , Гнома и Хидроинженера ни въвлекат във война, ще ги избесим по дърветата, а след това и семействата и роднините им.

40

врабче

преди 1 година

Пиандето Петков е прав.

39

Анонимен

преди 1 година

Пияницa миcтиk...

38

по-далече от Русия

преди 1 година

Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.

37

сметки

преди 1 година

Състав на 49 НС от коалиции и партии, преминалите 4% бариера и брой депутати: ГЕРБ-СДС.....69 ; ПГПП+ДБ.....63 ;ВЪЗРАЖДАНЕ.....37 ;"ДПС".....36 ; ПГ "БСП за България".....23 ;ПГ "Има Такъв Народ".....11.При 10%-на граница за влизане в НС отпадат последните две БСП за България и ИТН. При 15%-на граница отпада ДПС.Предвид на това, че в РБългария има 6 милиона население и на 30000 души се полага един депутат, в НС трябва да има 200 депутата.

36

по-далече от Русия

преди 1 година

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

35

да Русия пречи

преди 1 година

Русия се бори със Запада (конкретно с Щатите) за оцеляването си от 1991 година до днес и въобще не и пука за Бг. Виж ако Русия победи..., може и ние да оцелеем като държава и народ в нейната сфера на влияние, в противен случай, след време територията ни ще бъде поделена между Турция, Румъния и Гърция, може би, ще остане нещо като държава Бг в рамките на Софийска област плюс още една или две области!

34

Анонимен

преди 1 година

Горките марионетки нямат избор. Кукловодът нарежда да се изпълнят указанията, а за да се изпълнят трябва да се спазарят, срам, не срам....

33

Русия пречи

преди 1 година

Русия винаги се е намесвала в политиката на България, чрез такива като Гоце, Рум.Петков(пикаещият във фонтани), Болен, ***(г-жа Лъжа) или пък Доган, чиито обръчи от фирми се крепят на капиталите на руската мафия. Нека си припомним и другаря Румен Овч. и далаверите на енергийната мафия. Нека си припомним и другаря президент Румен Решетников Радеф...

32

Анонимен

преди 1 година

Жалко за хората, остават в ръцете на родни и чужди използвачи.

31

Анонимен

преди 1 година

Hарича се надпартиен експертен кабинет - ако ПП не даде подкрепа на един надпартиен кабинет издигнат от Герб ... и същевременно търси подкрепа за един кабинет издигнат от ПП, това значи връщане на етап нула и ПП ще плати най-голямата цена. Tова което ПП очевидно не разбират е, че ще платят много по-висока цена ако не се договорят с Герб, отколкото ако се договорят.