14

Анонимен

преди 1 година

ЕС иска болниците да са търговски дружества, а здравеапазването - бизнес. Какво ревете?!

13

Анонимен

преди 1 година

А бе гълъбе видяхме те вчера колко разбираш от икономика с тия *** забрани за внос на пшеница. Сега днес и здравето ли искаш да съсипеш пак с някоя *** наредба.

12

фори

преди 1 година

А бе тези политици излизат пред хора, говорят празни думи. После всичко си е същото.

11

САМО НА МЕН

преди 1 година

ЛИ МИ СЕ ВИЖДА ЧЕ ГЪЛЪБА Е С РОМСКА ФИЗИОНОМИЯ ?

10

ГЪЛЪБА УВЕЛИЧАВА

преди 1 година

3 ПЪТИ ДЕТСКИТЕ НА "САМОТНИТЕ МАЙКИ" >>> ОТ 50 НА 151 лв. МЕСЕЧНО

9

Анонимен

преди 1 година

зВсеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.(2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността

8

Анонимен

преди 1 година

За да има здравеопазване, първо трябва да има правораздаване и контрол, за това съдебната реформа е най-важна.

7

Анонимен

преди 1 година

Поздрави за д-р Сталянов! Жив и здрав да си ДОКТОРЕ!

6

fact

преди 1 година

гълъб,здравеопазването в българия е да вземе парите на бедните и да лекуваме богатите с тех.свършиха безвите щот ги убивате и избегаха?

5

Анонимен

преди 1 година

Помните ли как ужким-лекари ни лъгаха че естествения имунитет не ставал за нищо, само инжекции трябвало! И как без инжекции ще сме "ковигето" хехее лекарченценца... И на децата напираха да посегнат... Продажничета нищoжни..

4

Анонимен

преди 1 година

Дано повече доктори се изучат и помагат на болните и себе си.

3

Анонимен

преди 1 година

Когато здравеопазването се превърна в здравепогазване, грижата за хората стана насилствено налагане на зелени сертификати и доброзорно участие в поемането на експериментални течности. Познайте сега дали някой нормален ще ви стъпи в заведенията за мъчения и спуснати отгоре процедури за бързо споминване на жертвите ви. По-скоро ще отида на китайски акупунктурист, ще спазвам здравословен начин на живот и хранене, ще правя йога и само в много краен случай/спешност ще ползвам платеното от мен здраве.

2

Истината

преди 1 година

Ама то няма как да има здравеопазване като от училищата излизат тотално неграмотни, а в специалност Медицина влизат платено с тройки на приемен изпит. Т.е. всеки д.е.бил с някакви наследствени ниви може да влезне Медицина. И както влезне платено така и ще излезне. И понеже никъде няма в чужбина да го вземат с тройки, ще се кльопне в някоя държавна болница, че няма лекари. И от бекадърност ще трепе и уврежда наред. Справка - що здрави и млади родилки загубихме от лекарска некадърност

1

на избори съм пръв

преди 1 година

пък "Ям по-малко", "Работя, за да живея": Какво е за пенсионерите увеличение от 12%Надзорният съвет на НОИ утвърди актуализация на пенсиите от 1 юли по силата на т.нар. "швейцарско правило"