38

Анонимен

преди 1 година

Коня все едни прокопсали държави посещава понеже не е желан в нормални такива.

37

Анонимен

преди 1 година

Ами да, Западът е "изключителен", защото е съумял столетия наред безнаказано да краде и използва природните ресурси на народите в Африка, Южна Америка и Азия, да завлича исторически артефакти и съкровища, да използва робския труд на хората от Африка и Индокитай, принизявайки ги до нивото на животни. На това, разбира се, все някога идва краят, и "Западът" ще трябва да си плати с лихвите за изключителността си и охолния живот на гърба на другите.

36

Анонимен

преди 1 година

"Най-важното е кой как живее. А ние ОПРЕДЕЛЕНО живеем по-добре от руснаците."................... Ако под "ние" имаш впредвид ние в БГ, мнооооого си се объркал.

35

Анонимен

преди 1 година

Западът е богат защото измъква ресурсите на другите държави. Златото на България къде отива? А печалбите от Матриците къде отиват?

34

Паню Баирски

преди 1 година

Разбира се, че ще си налагат влиянието, защото не са въшкарници като руснаците!

33

Анонимен

преди 1 година

Ми изключителни - най-големите бандити и най-продажните им роби.

32

Анонимен

преди 1 година

Не знам как се обединява, но Макарона подава сигнали, че възнамерява да се отлъчи от колектива. След посещението в Китай, понабра смелост. А за Австрия и Унгария, отдавна се знае.

31

Анонимен

преди 1 година

Руският първи дипломат Сергей Лавров не беше приключил с речта си в Манагуа, а на една от улиците в руския град Белгород нещо долетя и се взриви, като изпочупи няколко коли и прозорците на многоетажен блок. Питате ли се откъде долетя? Питате ли се дали е по заповед на нареклите себе си изключителни?

30

Анонимен

преди 1 година

Луд умора няма...

29

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Западът Не се обединява като изключителни държави. Колективният запад високопарно се обявява за сборище от изключителни държави, обединени около измислени от Пиндостан правила и нетрадиционни ценности.

28

Шака-Зу

преди 1 година

Ами те са изключителни. Дали са много на света, САЩ са пример за половината свят, Европа е люлката на цивилизацията, модерното общество. Тази обикаляйки Никарагуа, Еритрея и Сирия не вижда ли какви клоаки са? Каквато е и неговата монголска империя. Разбира се, че са на светлинни години от тези изключителни западни държави. Да ходи да играе Шаказу с африканците и да си трае, че само глупости плещи.

27

Анонимен

преди 1 година

Щом краварите са дали социални, здравни и пенсионни системи на африканските държави що не дадат и на Укрия? Укрия е 40 милиона в най-добрия случай и пак краваритене могат да й дадат тези три неща. Не вярвам на западняците.

26

Свидетели на Вова

преди 1 година

Горкичките рашисти. Пак се изкарват невинни жертви, като серийните убийци, които все се оправдават с другите. Е да се обединяват и те. Кандидатите са колкото пръстите на едната ръка, но все пак - талибаните, муджахидините от Иран, главорезите от Еритрея, Мадуро с анцуга, другарят Ким Трети и тези мизерници от Никарагуа са един мощен съюз:))) Другите като Китай и Индия, които мужиците умрат да представят за свои приятели, само ги играят, като им изкупуват на безценица ресурсите. Смешни и жалки!

25

Анонимен

преди 1 година

Спрете да казвате на други страни какво да правят и да ги санкционирате нека минят 40-50 години и тогава можем да дадем реална оценка иначе е смешна работа.

24

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка няма значение за какъв се самоопределяш, а коя империя ще те владее и ще ти нарежда.

23

Who gives a fuck

преди 1 година

за мнението на куцияКон, освен пл0скоземните русофили?

22

Анонимен

преди 1 година

Уау не знаех, че всички африкански колонии на САЩ,Франция и Англия са били държави със социални, здравни и пенсионни системи ок.

21

Анонимен

преди 1 година

Само да вметна, че допреди 120 години Хаваи, Куба и Филипините са бли испански колонии, после стават американски след изфабрикувана "испанска атака" над американски кораб в карибите от там пламва американо-испанската война, САЩ открадват Куба, Хаваии, Филипините и други по-маловажни територии и островчета. Американците не ги освобождават, а ги правят техни роби, можете да прочетете извинителната декларация на конгреса на САЩ от 1998 година, където се извиняват на хавайците.

20

До 21

преди 1 година

Еха, влезе в уикипедия да прочетеш за Никарагуа и да видиш къде се намира? Е нали санкциите не пречат и търгуват с Русия и Китай? Не трябва ли да е развита и богата Никарагуа? Все пак това е държава с много малко население, пък средната заплата е около 100 долара.

19

Анонимен

преди 1 година

До 20 Няма значение каква е била Никарагуа преди 200 години, но има значение, че след това 200 години са били тормозни икономически от САЩ. Крайния резултат от американската помощ е най-бедни в западното полукълбо след Хаити.