79

Русия

преди 1 година

Води война за освобождението на Европа и целия свят от глобалната автокрация на САЩ.

78

Анонимен

преди 1 година

До допълнение не виждам нищо нищо интересно по домовете на хората там бедна и жалка картинка.

77

12345

преди 1 година

Доста са стиснати от руската армия. Един тираджия взима много повече, а риска от тираджия до мишена е неизмерим.

76

Трябва

преди 1 година

Да си ултра *** първо да станеш войник, а пък за такава мизерна заплата още по *** може да бъдеш

75

Анонимен Алкохолик

преди 1 година

Колеги от раша внимавайте да не стане :Пиеш 5 водки след работа звъниш на телефона от клипа 117 и заявяваш ,че искаш още утре на фронта.Като изтрезнееш ако не се явиш те съдят за дето не искаш да войуваш и им губиш времето за държавна измяна- от 5 години до доживотно .

74

Анонимен

преди 1 година

От познат който замина преди година и има късмета да оцелее почти година в Украйна до сега,надявам се да е жив и здрав, за наемник в украинските сили получава около 2000 долара. В смисъл според чина званието и задълженията но общо взето като пушечно месо . Заплащането скача и нагоре като 5000 за пилот на хеликоптер и 20 000 за боен пилот. Това естествено е само каквото са ми споделили и не знам дали е истина.

73

Реzидент

преди 1 година

За летци/без боен опит/ какъв е надника, заслужава ли си?

72

Анонимен

преди 1 година

Другарят Си беше преизбран от партията с презумпцията, че ще върне Тайван в родината. Ако другаря Си не върне Тайван, то защо тогава беще избран - този въпрос ще му зададе партията?

71

Руская

преди 1 година

Ну, я поехала в Болгарию! Митрофанова, меня думаеть, что болгрaские мужчины, тоже настоящие мужчин

70

адолф

преди 1 година

До ВСУ 65 Ровете ги по-наплитко, че като се разложат да могат да станат на тор която ще се усвои от слънчогледите и житото!На два метра ако ги заровите, като станат на тор няма да могат да се усвоят от зърнените и маслодайни култури и ще отидат бадева труповете. В момента торът е скъп тъй че трябва да се действа по-разумно.

69

Анонимен

преди 1 година

Като гледам кво се случва на Русия в Украйна, Тайван мое лапне Китай!

68

Анонимен

преди 1 година

Си Цзипин: Русия и Китай трябва да бъдат на челни позиции в света по отношение на високите технологии.

67

Анонимен

преди 1 година

Епал, Микрософт, Гугал - всички ще изпопадат като круши след връщането на Тайван. Очертава се интересна картинка на запад.

66

допълнение

преди 1 година

заплата плюс бонус - кой каквото може да гепи от домовете на украинците :)

65

Анонимен

преди 1 година

Целият американски флот може да бъде унищожен край бреговете на Тайван ако започне конфликт Китай - САЩ. САЩ могат да спечелят само с ядрени оръжия срещу Китай, но и това не е сигурно.

64

Анонимен

преди 1 година

Какво ще стане с лондонската борса след присъединяването на Тайван към Китай? А с ню-йоркската? А с токийската? Не бе, не бе, споко, Китай е колос на глинени крака, ЕС ще изпляска едни санкции на Китай, и Китай ще рухне.

63

извинете

преди 1 година

Извинете, мога ли да попитам, чувал съм, че в западното полукълбо има една демократична страна наречена Съединени Американски Щати - състои се от много държави, нещо като Руската федерация, за Руската федерация свободните демократични медии ежечасно ни информират с достоверна демократична информация а за демократичната държава отвъд океада - нито дума. Знае ли случайно някой дали тази страна в западното полукълбо още съществува, чувал ли е някой някакви новини за тази страна, няма никакви новини от тази най-демократична страна в демократичните медии? Да не се е гътнала?

62

Анонимен

преди 1 година

Ней важно колко вземат на месец, а колко месеца ще ги вземат! Путин вече планира дълга война! Трите дни мисли да ги обърне в 3 години! Не е питал Зеленски. Зеленски не смята да го бави! Местните вече бягат от окупираните територии защото знаят че нещата ще се развият екстремално! До 4 месеца ги изнася вaтянките от земите си, а капитулацията и съдебния процес са включени в този срок, за да може да се започне новия живот в Украйна начисто!

61

Анонимен

преди 1 година

2500 долара и бонус ладичка! Я!

60

Анонимен

преди 1 година

2700 долара и бонус ладичка! Я!