111

Чочо

преди 1 година

Ами много е лесно.Подай документи за българско гражданство........

110

Kънчо

преди 1 година

Намеса във вътрешните работи пар екселанс. Я да видя как ще реагират ако нашия посланик заяви, че би гласувал за Нови хора например ...

109

Нормално

преди 1 година

Костя е на щат при Мутрофанова.

108

Анонимен

преди 1 година

Антихриста Путин ,неговата шайка мафиоти и азиатски башибозук втора година палят и грабят православни земи!

107

Паню Баирски

преди 1 година

Не виждам защо се занимаваме с тази жалка комунистическа мисирка - крайно време е да и бием дузпата и да я натирим при убиеца Путин! Няма място в България тази патица!

106

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не "гласуват" за български партии и лидери, те просто си ги купуват и назначават. Напоследък се конкурират в това начинание със САЩ.

105

Анонимен

преди 1 година

Но не си българка, затова си трай, да не те изхвърлят от България, за което отдавна си заслужила. Ясно става, кой финансира Копейкин.

104

!

преди 1 година

Вън от България!

103

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ Е УНИЖАВАНА ОТ РУСИЯ!ВИНАГИ!ДАЖЕ ВАЗОВ В КРАЯ НА ДНИТЕ СИ ПРОКЛИНЯ РУСИЯ!НОООО НИЕ ТОВА НЕ СМЕ ГО УЧИЛИ И ВНУЦИТЕ НЯМА ДА УЧАТ ИСТОРИЯТА ТАКАВА КАКВАТО Е !НЯМА ДА УЧАТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА РУСНАЦИТЕ СРЕЩУ БЭЛГАРСКИЯ НАРОД!НЯМА!ТРЯБВАТ РОБИ ИЛИ С НОВАТА ТЕРМИНОЛОГИЯ СФЕРА НА ВЛИЯНИЕ!ПАК Е ПОРОБВАНЕ!

102

Анонимен

преди 1 година

Нагла е защото се толерира! Президент посочен от КГБ РЕШЕТНИКОВ И ХУЛЕН ПРЕД ЦЯЛ НАРОД ОТ ПАТРИАРХ КИРИЛ !ТАЗИ Е ЛЕКТОР ЗА МИРА И ОБЯСНЯВА НА ДЕЦАТА КАК РУСИЯ СЕ БОРИ ЗА МИР! СЕГА!СЕГА КОГАТО ИЗБИХА НАСЕЛЕНИЕТО на една православна държава!СИМЕОН Я ПОКАНИ НА СРЕЩА!РАЗПИЩОЛИЛА СЕ!ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТСТВОТО Е ПЪЛНО С АГЕНТИ НА МОСКВА! ПАРЛАМЕНТА ПЪЛЕН С АГЕНТИ НА МОСКВА!СЕГА И ГОРКИТЕ ЗЕМЕДЕЛЦИ ИЗПЪЛНЯВАТ ПОЛИТИКАТА НА МОСКВА И СПИРАТ СТОКИ ОТ УКРАЙНА!ЕДИН ПЧЕЛАР ЗАПАЛИ КОШЕР БОЯДИСАН С ЦВЕТОВЕТЕ НА УК

101

Анонимен

преди 1 година

мутраФонката шяла да гласува за мутраКопейката-нормално.Мутрите се търсят и събират

100

Aноним

преди 1 година

Нека всички да гласуваме за копейкин и ще видим до каква степен ще се развием. Нека опитаме и със копейкин има наистина много подръжници нека му дадем и на този човек шанс

99

Анонимен

преди 1 година

правилно сега като се договориха гербчетата с пепетата и дебетата за кой друг да гласуваш ако си българин

98

Анонимен

преди 1 година

"Не, как... Не. Ние от посолството не финансираме никого", отвръща тя. На няколко пъти в интервюто Митрофанова подчертава, че Русия няма пари в момента да плаща нито на политици, нито на журналисти"_______________В момента?! Значи признава, че преди все пак е било практика да плащат?

97

Анонимен

преди 1 година

ВИЗИЯТА НА НАВАЛНИ Е ЕВРОПЕЙСКА.ПУТИН Е ОТ АЗИЯ. -----///------ Глупости. Навални е същия иддийод като Путин. Когато стана въпрос за Крим, той твърдеше, че трябвало да си остане руски.

96

Горбачко Михайло

преди 1 година

Нагла, по нагла, най-нагла, Митрофанова.Ти не я пускаш през външната порта, тя иска баница да и правят. Що е то

95

Анонимен

преди 1 година

Смях взалата. Нишо ново. След детронацията на Батемберг, руският консул се е кандидатирал за депутат и платил на селяни фа изкарат съратника на З.Стоянов, Поп Антин на площада и разбият главата му с камъни. После този руски посланик се е преоблякъл като жена за да избяга и спаси живота си.

94

Анонимен

преди 1 година

Аз бях гласувал за кирчо и кокорчо но големите им усти ме набутаха в обятията на възраждане...това напълни сериозно

93

Четете !!!!!!

преди 1 година

След юдо-болшевишкия преврат през 1917 г. християнството като религия бе заменено от измисления от ю-дей-ски-те конспиратори "комунизъм" ! Свалени бяха иконите на християнските светци и бяха заменени от портретите на Ленин, Сталин, Троцки, Берия и др. "Комунизмът" стана новата религия на юдо-масонските маргинални робски среди ! Апропо, и християнството е религия, създадени от ю-де-и-те за манипулиране и управление на обществото !!!

92

Анонимен

преди 1 година

Карбовски е поканил и Мустафата. Мустафата мълчи като актуп...