9

Бай Дрън

преди 1 година

Както каза Митрофанова, България въпреки, че е в списъка с неприятелски държави, тя никога не е била осмивана в руските комедийни шоупрограми, както се прави с Румъния, Унгария и т.н. И човек трябва да се замисли, защо това е така.

8

Смисъла?

преди 1 година

Краварника официално не може да каже че дава на задна. Дракона се е пробудил и ще има пуешко печено по Пасифика!

7

Д@КастрирамеПаситто

преди 1 година

Целта е САЩисаните краваре е да си намерят повод да нападнат още някоя богата държава,за да я вандалисат с "демократичните" си бомби и Майдани и да я окрадат. Скоро не са посягали на чуждо.Друго логично обяснение едва ли има. Примери много: Взривиха Кулите близнаци; Нападнаха и окрадоха до шушка Ирак; Съсипаха и окрадоха Либия; Бомбанди раха и разчлениха Югославия .За Афганистан,за Виетнам,за Корея,за "демократичните" атомни бомби, пуснати над Япония и за стотиците други примери ду *** нама.

6

$$$€€€ провалил се

преди 1 година

Чиста постановка. Добре заучен Холивудски сценарий. 5% истина 95% измама за заблуда. Всички ние които плащаме за да правят милиони някой трябва да сме стадо овце Да работим ,да ни крадат да им се радваме и накрая да ни правят на маймуни да ядем изгнили банани.Готви се някоя голяма ИЗМАМА и сега се подготвя населението за да му влезе по лесно от зад

5

Ради

преди 1 година

Всички вече разбраха, че това е една огромна инсценировка от страна на САЩ. Защо е нужно да продължаваме да дъвчим този фейк?

4

Анонимен

преди 1 година

Целта е, после да се се обясняващ, че нямаш сестра и че не к...ва.

3

Км

преди 1 година

Дезинформация за малки и големи шарани.

2

Иванов,много

преди 1 година

приказки за нищо.Кажете ми какво каза Иванов,което не знаем?Коя хипотеза подкрепи и коя отхвърли?ПЪлним сайтовете с непотребна шлака,нещо като сутрешните блокове по телевизиите-едни и същи изтъркани въпроси към амортизирани политици,политолози и прочее нищоправци.По-добре вижте нещо което ви интересува в интернет магазините или какви промоции има в реалните магазини.

1

Анонимен

преди 1 година

Случайне неща при тия нЕма, между банални неща които цял свят си ги знае се пробутват и уж секретни сведения за да заблудят някъде някой.