98

KALIN ORELA

преди 1 година

До Явно скоро..Е как аджеба "Джуджи" видя безпомошноста на тихоокеанскивя руски флот които само като излезе на маневри накара американския да се прибере в Япония от района на Тайван където се пъчеше на Китай!

97

Тап

преди 1 година

От данъците ни и от инфлацията ни и от пенсиите на бабите.

96

Анонимен

преди 1 година

Ех да ми паднеш

95

В ИРАК ...

преди 1 година

..имаше цял батальон българи а в Украйна са два!

94

ДА СИ ДОБРОВОЛЕЦ..

преди 1 година

..е въпрос на избор, характер и МОТИВАЦИЯ!

93

Явно скоро..

преди 1 година

УКРАЙНА ЩЕ ВЛЕЗЕ В НАТО И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Й ПОПРЕЧИ ВЕЧЕ!Джуджи сам видя безсилието и трагичността на тихоокеанския си ФЛОТ и му смени Началника...хаха!

92

Той

преди 1 година

И 1 трилион гривни да е заплатата, човешкия живот е повече от това и никак не си струва, ако имаш избор да се махнеш от фронта да го направиш. Ама тези са хахавели и не го разбират

91

КАТО В ИРАК...

преди 1 година

...така и в Украйна ПРОФЕСИОНАЛИЗМА СЕ ЗАПЛАЩА !

90

Тия пари..

преди 1 година

....И НАШИТЕ ДОБРОВОЛЦИ ГИ ПОЛУЧАВАТ !

89

анонимен64264

преди 1 година

абе какво ни заливате с информация за тия *** ,да им дават колкото си искат ,тук си имаме достатъчно проблеми,че да мислиме за укропите

88

Анонимен

преди 1 година

Тези пари за какво са им, като няма да са живи да ги харчат? Капан със сирене за мишки.

87

Независим източник

преди 1 година

Нито Укайна, нито Зеленски не ги плащат тези пари! Тези пари ги блащат западните данъкоплатци, без никой да ги пита дори! Затова пък Зеленски обявява десетки хиляди избити украинци за "изчезнали" за да не плаща на семействата им и гушне разликата.

86

Ама хайде бе:)

преди 1 година

"Много войници обаче се оплакват в социалните мрежи, че никога не са получавали тези пари, допълва ДПА."-- И кой ги е проверил тези дали са на фронта или въобще войници?? От социалните мрежи ли черпите информация? И дали получават соросови помощи, за да се правят на "неплатени войници"?

85

Ленин

преди 1 година

Украйнските войници със здраве, ще си ги харчат....в Рая!

84

голяма загуба

преди 1 година

До Анонимен - приемаш ли облози?

83

Анонимен

преди 1 година

До Профсъюза Гасподин профсъюзчик, предстои голяма загуба за русофилството заложило на умрелия кон Русия.

82

Профсъюза

преди 1 година

Представителя на зомби-наци-профсъюза Селенски е уговорил допълнителни "вредни" със работодателя Столтенберг ?! Браво! Могилизацията може да завърши успешно значи! Давайте смело!

81

Анонимен

преди 1 година

Страхът у уплаха у руснаците е огромен. Даже от страх умря така наречения "безсмертнъй полк". Снимките с пияници на 9 май няма да ги видим тая година, а може би и никога повече. Страхът бавно и сигурно се спуска над Русия и българското русофилство истеряса че няма макар и една мъничка руска победа на фронта месеци наред. Страшното за страхливите руснаци предстои в близките седмици. Очакват ви много неприятни дни господа предатели русофили българомразци.

80

Анонимен

преди 1 година

От НАТО разбрах че за руска глава ще дават допълнително още по 5000 долара. Руските нещaстници вече се нассират от страх.

79

РАЗБРАХМЕ!

преди 1 година

Столтенберг е долетял лично да им бутне пликчетата!