22

Абе..

преди 1 година

Новата зала на ПС,дето се хвърлиха милиони за създаването и,какво става с нея?Гълъбарник ли е,киносалон ли е или опера.Та кой по света ще си позволи такава зала да стои заключена?Защо въобще хвърлиха милиони?

21

Гари

преди 1 година

И какво ще си приказват,че ми е интересно?В Конституцията е писано :Мандатите са първи,втори...?Ако партия откаже консултация,какво се случва?В крайна сметка НС одобрява и назначава правителство,а не льотчика.

20

А

преди 1 година

с корниту ше разговаря ли или тя му е сърдите ?

19

Анонимен

преди 1 година

Поредният театрален спектакъл "Изборите" се играе въодушвено! С малки корекции в сценариото. ПП играе непорочната девица с разкъсан ***. Нали им текат заплатките, как вече повече от седмица не успяха, преди всичко друго, да ги "актуализират"!

18

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези несменяеми партии, вождове, кметици? Уж сме срещу Путин, а пък Боко Тиквата управлява горе-долу колкото Путин, 20 години. Да не говорим за вечната кметица Фандъчка, кметица ли е или царица на София? Такъв феодализъм няма нито в Русия, там поне само президента е несменяем. А при вас всички тикви, клоуни и чалгари вече се правят на бостански аристократи. Хайде махнете ги тези бостански Величества!

17

Анонимен

преди 1 година

Време е да се свика ново народно събрание и да се предвиди в закона подобна ситуация. Няма да има правителство, не си въобразявайте.

16

Зозо

преди 1 година

Президентът да започва да си събира багажа, че импийчмънта идва!!!

15

хи-хи-хииии......

преди 1 година

Да видим днес "ПОБЕДИТЕЛЯТ", к'ъв кабинет ще представи и състави

14

Анонимен

преди 1 година

България колония на Америка, на ръчно управление от посолството.

13

Кирил

преди 1 година

До до 6Нали сме в Нато идианци. Ако не ги искате се махаме от Нато и готово. Не може вечно като леки жени да сме , ту с американци, ту с руснаци, от време на време с Европа и Турция. Изверете си един хахахахах

12

Анонимен

преди 1 година

Дълбоката държава управлява България. Посочени от корумпираните партийци завзеха възлови икономически отрасли. Бяха раздадени милиарди активи на ясно некадърни хора, които трябваше да унищожат определени икономически сектори. Повечето приватизатори и реститути са все свързани със СДС. Мислете, кой подкрепя герб с неистово, големи парични потоци? Кой държи в клопка бизнеса в България? Кой дава най-голяма подкрепа на евроатлантическото самоубийство в България???

11

Лекар

преди 1 година

Изчегъртването премина в фина шпакловка

10

Похотливец от Банкя

преди 1 година

Честита ви Уйдурма !

9

Анонимен

преди 1 година

Когато ви казах , че баце организира опозиция срещу себе си в лицето на бойкиев бивш министър на герб вие ми се смяхте - малко прах в очите за забавление на гешо и баце За вдигане на рейтинга на герб който бе доста зле в последните години и нямаше как да спечелят нови избори.

8

до 6

преди 1 година

За американските войници питай Тиквата. Той ги покани.

7

БКП

преди 1 година

Сгодиха се герб, сдс, пп и дсб. Ако вникнете по-дълбоко. СДС са управлявали с ДСБ и майките и бащите на повечето от пп, а герберите им бяха обслужващ персонал. Герберите станаха на власт и в първия си мандат, ако не сте забравили управляваха с подкрепата на ДСБ. След това правиха второ правителство с "реформаторки блок" - коалиция между неориентирани десни неолиберали - ДСБ, СДС, зараждащата се Да, България. След това отломки от герб и Да, България направиха ПП, които пък се съюзиха с ДСБ.

6

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е Президентска република.

5

Анонимен

преди 1 година

в президентските страни (русия, куба, буркина фасо) е така

4

Кири

преди 1 година

До до 2А бе има още некви неща , иначе нямаше да се бият толкова много за да са там хахахах

3

до 2

преди 1 година

Общо взето, общото е взето отдавна. Още преди 14 години.