37

Анонимен

преди 1 година

Излагаме се. чак на девето място сме в ЕС с тези мижави 12,1%. Унгария с 25,6% е далеч пред България.

36

баба мара

преди 1 година

като е наи висока защо спираме вноса от украина цените на кои храни се сринаха отукр внос никакви европари на тези които са закупили укр зърно и го държат насклад да стачкуват в брюксел и да не се връщат

35

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Продължавате да лъжете! Тез, които издържат евростат, издържат и родните ф.тки!

34

До 31

преди 1 година

И как се става милионер в софия с обикновена работа ?

33

aaa

преди 1 година

С други думи българските продукти и услуги стават все по скъпи и все по малко ще се търсят. Време е да се смъкнат малко цените иначе ще започнат масови фалити.

32

Анонимен

преди 1 година

Ми друго си е силата на българския лев.

31

Анонимен

преди 1 година

Кво ревете бе, българина има яко кинти. Щом се купуват масово апартаменти за по милион/два/три лева в София за какво говорим? Бедни сме били, дрън дрън.

30

Еех при бай Тошо пък

преди 1 година

каква инфлация имаше...

29

Ричо АлченГЕРБов кво

преди 1 година

изпищя по въпроса с потреблението и инфлацията?!

28

По Великден

преди 1 година

Кило хубаво сирене в Лидъл в Гърция беше 5,90 евро - смятай в лева, колко излиза. Млякото беше 1,12 евро в Масутис. Купихме си уникално кисело овче мляко 1 килограм за 4 евро в керамично гювече. Само гювечето струва 3-4 лева в левчето до нас.

27

заблуда стъкмистика

преди 1 година

да има инфлация, но не е толкова висока а е двойна и тройна за основните продукти които консумират обикновените хора

26

До 24

преди 1 година

Виж инфлацията в Литва, Латвия и Естония! Те са в еврозоната.

25

Анонимен

преди 1 година

И какво? Тия дето ни докараха инфлацията,сега ни убеждават,че е заради това,че не сме с евро! Ясно,не е защото нямаме работеща икономика и ужасна корупция а е защото не плащаме в евро....

24

Анонимен

преди 1 година

Не е истина. Кирето все разправяше колко добре се справяме

23

Анонимен

преди 1 година

Ква стана тя...страните ве еврозоната с най-ниска инфлация.А разни недоучили финансисти ни плашат как като влезем в еврозоната ще обеднеем.

22

Анонимен

преди 1 година

За сравнение с другите държави се използва ХИПЦ според който инфлацията в България е 12,1%. Основния показател за нас е ИПЦ, според който инфлацията е 14%. Използва се и още един индекс според цените в малката кошница и там инфлацията е примерно 16,2%. Някои хора взимат един-два продукта, които са поскъпнали най-много и определят инфлацията само по тях, например млечните продукти и яйцата са поскъпнали с 35,6%.

21

Евро-Атлантик

преди 1 година

България трябва винаги да е на върха :) Инфлацията не може да я събори ....отпадъците на ЕС не могат да я изтровят ....старите меса на ЕС изядоха .....България е важен партньор и със 200 лв на месец пак ще оцелее ! За това никакво повишаване на заплатите ...инфлацията трябва да расте понеже няма държава в ЕС от която човек да може да оцелее с доста по нисък доход от този на прага на бедността ! Българина живее охолен живот щом и на протести не излиза ...във Франция какво искат незнам !

20

Анонимен

преди 1 година

Комбинация от свръх подкупни политици и не наяли се хипермаркети баце.....

19

Анонимен

преди 1 година

Стига лъга бре манипулатор, 12.1 е на потребителската кошница и дори такава е двойна на останалите, инфлацията е 14% и то силно занижена, всичко е двойно и тройно по магазините. Ако в Гърция пенсионери взимаха 200 евро и имаше хора с 500 евро над 50% от населението, за колко часа Брюксел щеше да бъде запален до основи, а тука само предатели и овце като теб.

18

Анонимен

преди 1 година

Защото тука още не я изчисляват по европейски...