23

баба мара

преди 1 година

милен на кого викаше маимунки когато му се обаждаха по тел по време на предаванетомного лошо се държеше с хората и затваряше тел

22

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

В България така стават нещата. Имаш пари правиш каквото си искаш. Никой не се е и опитвал да го съди, няма и да се опита. Всичко е за замазване на очите на обикновения човек. Семерджиев също няма да бъде осъден. Ще чакат делото просто да изтече по давност.

21

ако

преди 1 година

АКО Е В АРЕСТА НЯМА ДА ИМА ОТЛАГАНЕ НА ДЕЛОТО,ПОДКУПНИ СЪДИИ,КОРУМПИРАНИ ,ГНИЛИ ЯБЪЛКИ,АТАКАТА СРЕЩУ ГЕШЕВ Е ФАЛШ,ПРИКРИВАТ ПОДКУПНИТЕ СЪДИИ,КЪДЕ ВИЖДАТЕ ТУК ГЕШЕВ,ПРОКУРАТУРАТА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА,КЪДЕ Е ХРИСТО ИВАНОВ ГОЛЕМИЯТ БОРЕЦ ЗА СЪДЕБНА РЕФОРМА,НА НЕГО МУ Е НАРЕДЕНО ОТ ДУБАЙЕЦА ДА МАХНЕ ГЕШЕВ,ДУБАЕЦА МУ ПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ,НАРОД ЛИ СМЕ ИЛИ НЕ,КЪДЕ СА МИСИРКИТЕ ТЕ ТРЯБВА ДА ВЪРЖАТ НЕЩАТА

20

Закон на Мърфи

преди 1 година

Та нали вие журналистите защитихте двамата пияндурници от кампанията не карай пил!!!Ставински където уби 1 човек и увреди до живот Горсова там го изкарахте баща и виновен че играел хазарт!!!Оня другия пияндурник Иван Христов катастрофира мъртво пиян и нищо остава да си кара и вие журналистите ще ми раздавате правосъдие ли според вашите нагласи?

19

Наблюдател

преди 1 година

Засрамете се! Такъв бил онакъв. Уважете паметта му. Един от малкото, които ви казаха истината от самото начало на бруталната за обикновения човек пландемия. Най- вероятно го отстраниха като неудобен. Тези случайности не са случайни точно на него да му се случи случката. Туй човеко подобно, дето го затри, бял ден да не види и цялата му рода също.

18

Сата НАТО

преди 1 година

Гешев замаза случая, това е поръчково убийство, маскирано като катастрофа.

17

Анонимен

преди 1 година

При положение, че се е надрусал и е седнал зад волана, говорим за умишлени действия. За каква непредпазливост си говорим изобщо?

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - И да лежиш 17 години ...

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17 - А теб ще те запомнят като онова гадното, дето никой не го харесваше ...

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Антиковид пропагандата? Аб селскиии! Март-Априлмесец 2020-а НИКОЙ не ти казваше НИЩО. "Уааа ааа Ковид ще избие 5% от населсение УААА!" - Ей това се тръбеше.

13

Анонимен

преди 1 година

Един от разпространителите на антиковид пропагандата, която коства живота на 35 хиляди българи.

12

Анонимен

преди 1 година

Господ се смилява от време на време над зрителите и ги сменя. Иначе няма смяна.

11

Анонимен

преди 1 година

Синчето на Лъчо Мозъка обаче успя да избяга от колата, а и мисирките услужливо го забравиха.

10

Анонимен

преди 1 година

Това се случи в началото на Ковид пандемия в България. 2020. Когато задължиха всички да носят маски. Няколко дни преди да бъде убит, Милен написа в Инстаграм: "Маските са, за да ви накарат да мълчите, а не за да ви пазят!" Тогава тези думи прозвучаха страшно скандално, може да е станал неудобен...

9

Анонимен

преди 1 година

Журналистиката само спечели от липсата на Цветков, Коритаров и Митко Цонев. И Шоуто без Слави излезе от пангара. Водеха Биг Брадър и трупаха грехове. Канеха си гост слушател, на когото да кажат какво мислят по темата. Досадници.

8

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ го премахнаха. Пречеше им. Редовно говореше срещу Вожда им. Хич не ги обичаше

7

Анонимен

преди 1 година

Драскачките Йоанна, ННеелиии, Мишето и Елккааа от днесА, като фалират къде ли ше бачкат с безсмислената си професия на журналист? Плочкаджийки, заварчици?

6

Анонимен

преди 1 година

Беше набеден за журналист, Бог да ги прости. Иначе си беше месар по образование.

5

tttt

преди 1 година

Умен човек, всеки греши но с управляващите е все едно филма "Октопод" са ги копирали и са ги избрали да управляват. В този филм с журналистите има множество примери. Мога да цитирам журналиста от предаване по телевизията " В журналистиката човек трябва да знае кога да си отваря устата", а на живо " Няма да живея с орлите и Всеки да си гледа работата" след като го помолих да не дразни октопода понеже е тънкообиден. Останалите другари журналисти не заплашвайте любовниците на управляващите.

4

Анонимен

преди 1 година

Почели паметта му, но не смеят и дума да напишат срещу поръчителят на смъртта му....