32

Луд с лопата

преди 1 година

И това е известен човек ,ако беше някой случаен от народа ,богаташите щяха да са изяли всички с парцалите до сега и щяха да изкарат жертвата виновен.Ейна това дередже сме в България с правосъдието ,толкова е право ....

31

Истината

преди 1 година

Последно изнудваше правителството с компромати, което си е чисто самоубийство особенно когато подлагаш морала, достойнство, и надеждността на Власт имащите с имунитет. Чудно е как само един път са го блъснали би трябвало с танк или валяк няколко пъти. Журналистиката не е за всички особенно за тези които се оставят да ги блъскат или правят така, че да ги блъскат.

30

Иван

преди 1 година

Куп доказателства, свидетели, камери, експертизи. Но за Българския съд, това не е нищо. Магистратите чакат да видят колко ще кихне семейство Николови, за да се "оправят" нещата и до там. Млади хора, бягайте от тук докато все още можете - колкото по-рано, толкова по-добре!

29

бай бъл

преди 1 година

До леле мале --- Те живеят сега, утре ще се приспособят към другите и т.н. Алчността е грях, лъжата е грях - чревоугодничеството също!

28

леле мале

преди 1 година

АЗ ви пребрих - поне трима сте ... Знаете кои сте, какви сте и какво ви чака!

27

КъК ТЪЙ

преди 1 година

Все си мисля за юк сел, защо не ТОЙ!?

26

МММ

преди 1 година

ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ЗАДАВА ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ ОТ ЕКРАНА. ТУК И СЕГА - ДИКТОВКА, ТРАКТОВКА, ИЗМИШЛЬОТИНА И ЕЙ НА - ХУБАВА ЗАПЛАТА, А НЕ НАКАЗАНИЕ!

25

Анонимен

преди 1 година

Признат за виновен, но седящ си вкъщи до изтичането на присъдата, която впрочем и ще бъде намалена.

24

321

преди 1 година

Загубата не е за лъжливото овчарче.

23

Защо скачахте?!

преди 1 година

Скачането ви със `времето е наше` докара новобогаташи като фамилията на Кристиан. Вълчи времена докарахте, подлъгани от ДС за охолен живот.

22

Анонимен

преди 1 година

Едно време ДС убиваха журналистите елегантно, с български чадър, а сега вече просташката, с български ***. Все едно гонят кокошки и *** по улицата. Откакто се разтури СССР, нивото на убийците съвсем е паднало. Нищо чудно Боко Тиквата да убие Христо Грозев с мутренска бухалка, скрита е чадър.

21

Samo minavam

преди 1 година

Милене, не можаха да простят на будния ти ум, посредствените персони, Милене

20

Анонимен

преди 1 година

До За Военен режим сме!А читави кадри за военен режим откъде ще намериш? Да не би военните да са свършили нещо за последните 30 години? Не съм видял военни да са се жертвали и да са елиминирали някой мафиот например. В България няма кадри за абсолютно нищо. Хората искат да гласуват за читава партия, но такава просто няма. Само крадци, пребоядисани комунисти и ченгета има за избор. Такива са хората, такава е и държавата.

19

Анонимен

преди 1 година

Представям си го Кристиянчо с какви чайчета си лекува в момента Ковида.

18

Анонимен

преди 1 година

Може ли държава която 3 години да не може да осъди човек който е заснет от камера да извършва деянието въобще да се нарича държава?

17

...

преди 1 година

ми ние виждаме какво е! за едните, бедните, има само наказания! за другите тия дето са с пари и защита от властта за тях и цяло село да изтрепят, както авремето са правили нацистите ми пак най-много условна присъда ще им дадът, ако и толкова! това е положението по тия земи!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Липсва Милен и дълго ще го помня. Три години от тогава, а убиецът му още се разхожда на свобода. 30 дали ще стигнат да го осъдят???

15

Анонимен

преди 1 година

Човекът беше убит , не изопачавайте фактите ..

14

Анонимен

преди 1 година

С тая съдебна система държавата ни е за закриване.

13

За Военен режим сме!

преди 1 година

Наказанието е инквизиция и ликвидация на хиляди айдуци. Накрая ги заравят далече от цивилизацията. Разбойническо племе само така се оправя.