34

Анонимен

преди 1 година

Бабикяне ти си като съпруг в коколд оргия. Булката е ясно че ще я плющят ама ти се чудя що лижеш децата

33

Венсеремосъ

преди 1 година

Още един обиден, че не са го поканили на сватбата. Иначе няма нищо против да е булката, младоженецът или поне шаферката. Дерзайте, г-н Бабикян, скоро пак ще има евтини яйца, ще узреят доматите и гроздовете на ,,народния" гняв. Др. Радев отново ще Ви призове на бунт с вдигнат юмрук!

32

хаха

преди 1 година

абе бабек то и ти се гласеше за булка но не те огря . бегай метай яйца :)

31

Чшшш алоуууу

преди 1 година

Бабикянчоооо, а тебе кът та гледам май най-ставаш за кларинетист на сватбата.И на цвят го докарваш, и на визия го докарваш и на акъл най-вече.

30

Анонимен

преди 1 година

Сериозно ли? Какво е това сексистко изказване? Какво е това мъжко същество с малък израстък между краката, което очевидно мисли само с малката си глава? Запуши си устата и си закопчай ципа на панталоните защото миришеш на ***.

29

Гербер

преди 1 година

До gogo. Ама нещо хич не ти се вързва логиката. Като са толкова лоши и мразени герберите защо те не оттичат в канала, а другите. И защо като ги мрази народът все са първи на избори.

28

Изнервен

преди 1 година

А ве, миризливец, и коя кражба на "крадеца" доказахте за две години? Че и ти беше сред новите властници. И стига са раздавали присъди гнусни олигоффрени като теб. Има си съд.

27

измекяр

преди 1 година

селски хитрец

26

Анонимен

преди 1 година

До Gogo - Не им е виновен Борисов на изброените от теб. Нито имат политически платформи, нито са последователни, нито лидери имат от неговия ранг. Може си го човекът и добре си изпълнява ролята. Който не го умее, оттича се. То не е само да се ежиш като Киро и да дръстиш простотии на аЛангро. Затова си има и подкрепа от народа Борисов, не му пречат ни машини, ни хартиени бюлетини. Ама е трудно да му го признаят останалите. Кира, както беше против него, така го повтаря, не че му се отдава, де.

25

Gogo

преди 1 година

Вмро, атака, сдс, абв, дб, пп всички моми на тиквата завършват безславно, мразени от народа ни също колкото герберастите и яничарите! И радев с мааааалкото си юмруче срещу мафията излезе заклет национален предател като тиквата. Явно харвардци са решили също да захлебят като за последно и след тях потоп! Повече гласове няма да видят! Освен ако не си напазаруват..., може скоро и те да подкрепят хартиената бюлетина :)

24

Анонимен

преди 1 година

Ще видим какво ще се роди от този брак.

23

Анонимен

преди 1 година

Ама на следващите избори сватбарите ще са рехави.

22

Анонимен

преди 1 година

Значи Баце е младоженеца.Булката бая се дърпаше ама накрая му пристана.Настоятелното ухажване даже и да не те харесват винаги дава резултат.

21

Нина

преди 1 година

Ха,ха,ха а тебе яде ли те от вътре,че си никой а? Да те изяде подлого на бандита от Дубай

20

Дъното

преди 1 година

Тия алкохолици ли станаха фактор в политиката

19

ТАКА ЩЕ Е!

преди 1 година

А БАБИКЯН - ШАФЕРКА!

18

Анонимен

преди 1 година

То Бойко се крал крал ,но до сега не е малко такива цениинфлсциякато при пп. ...за седем месеца но вкараха в блатото ,на това и отгоре вкараха тук украинци да живеят безплатно на наш гръб

17

Анонимен

преди 1 година

Батбойко ще ги оправи не с 200 ами с 300... ама като са калъфи и кирочо и кокорчо и ристю както винаги става разбойко ще ги употреби като кондоми ще разтурят правителството и на следващите избори няма да гласува никой за пп дб както беше с РЗС атака НФСБ и още кой ли не... който се е гушнал с ГЕРБ отива после на политическото бунище...

16

Анонимен

преди 1 година

Тц, ще са добре платена Политическа Проститутka а Боко ще им го бута с 200

15

Анонимен

преди 1 година

Само вижте лицето на Бабикян и ми кажете, не пише ли на него, че политиката е за мръсни хора.