27

питам сромно

преди 1 година

Кога ще започнат да глобяват турскете, румънските и украинските тираджии. Или ще продължават да се правят, че нищо не виждат.

26

Анонимен

преди 1 година

Когато караш с 140 на магистралата и те минават като скиор флагче... и пукната патрулка няма...

25

Анонимен

преди 1 година

Осъзнавате ли колко е ненормално на Тракия между Пловдив и Пазарджик, където е дупка до дупка и кръпка до кръпка ограничението да е 140км/ч, а на Ботевградско - равен, гладък, 4 платна булевард - 70км/ч! С кой акъл? Спокойно може да се кара със 130 преди да влезеш в София, но НЕ! А на Тракия, ако караш с повече от 110 си просиш за ново окачване!

24

От хората

преди 1 година

Ако последствията ще са като от досегашните,по-добре да не се правят.Защж да се губи време и ресурси.Защо закона не предвижда отнемане на книжката при забавено плащане на глобите ,както е дерегистрацията при неподновена гражданска отговорност.Или да пълним касите на частните дружества може,а за държавния бюджет не.

23

Samo minavam

преди 1 година

Където има 30 и тези просяци са там. Да сложат и чугунен леген на капака, да събират левчета

22

Анонимен

преди 1 година

Ооо да, на ключови места , като например от 90 става на 50 заради пешеходна пътека, която пресича 8 лентов път

21

Ivan

преди 1 година

Други важни неща в тази държава няма ли?Как натряскали 600000 фиша,най-малко половината от които са от знаци,останали от соца -голяма новина,няма що!Ама някой да излезе от ушевите да обясни какъв е ефекта от безсмислените им акции-няма кой.Защото ефекта от тях е КРЪГЛА НУЛА!Същия брой произшествия,почти същия брой загинали всяка година.Ако сте в частния бизнес и резултата от "работата" ви е този-изхвърчате на мига,а не като у нас-да ви хрантутим цял живот да висите по храстите.НЕКАДЪРНИЦИ!

20

RS 6 345 km/h

преди 1 година

Три бимберици и радарът мига на паpцaлu.

19

Sarrc

преди 1 година

Нека държавата си реши проблема с кръвните изследвания за наличие на наркотици, а не само да има лаборатории в София, правят се проверки добре правят се тестове с дрегери разни добре а резултатите след 6 месеца ми това нормално ли е

18

Shark

преди 1 година

Това защо е новина. Не трябва ли да е постояннен този контрол, не е ли това работата, за която в КАТ взимат заплати.

17

Анонимен

преди 1 година

Ясано, пак ще се крият зад безсмилени ограничния останали от дедите ни. Далече съм от идеята, че ще застанат по опасните места. По скоро по наи доходоносните. Все пак, едно че трябва да се отчита дейност а и едни пари да се съберат.

16

ДРАГАН

преди 1 година

МВР СА ШАЙКА КРЪ ВОПИИЦИ, КОИТО ЗАСТАВАТ НА ШИРОКИТЕ БУЛЕВАРДИ ДА СЪБИРАТ ПАРИ ОТ СКОРОСТ, А КОГАТО ТЕ БИЯТ И ГРАБЯТ, НИКАКВИ ГИ НЯМА! НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПРЕС ТЪПНИЦИ СА ТЕ!

15

аз съм пак

преди 1 година

За да имат поучителен характер всички тези глоби/санкции и тн трябва да бъдат връчвани в момента на извършването на нарушението - снима те камерата и веднага ти се изпраща на телефона смс или вайбър съобщение със снимка/скорост/глоба, обвързване с нап - данъци,такси и тн и събираемостта става 100%+ така веднага ти въздейства и съответно противодейства... всичко останало е абсолютно архаично и създаващо корупционни практики... Камери навсякъде и това е.. никакви полицайчета в храстите

14

fd

преди 1 година

Това защо е новина? Не ли сред ежедневните задължения на тия хора да следят за превишаването на разрешените скорости???

13

Васко

преди 1 година

Сменени табели от скорост 60км на 50км. Ако се направи една стаистика в КАТ съм сигурен, че преобладават нарушенията с превишване скороста с т.н. = 30 % -11-15 км отгоре.

12

Алекс

преди 1 година

Излезте от храстите по междуселските пътища и озаптете нисколетящите самолети по магистралите.

11

Анонимен

преди 1 година

Тези проверки трябва да са постоянни и да не се обявяват като кампанийни. Хазната може да се напълни само от тези глоби. Какво толкова ги жалят.

10

каква подигравка

преди 1 година

"В петък ще се проведе така нареченият 24-часов маратон, в който служители на реда ще следят и през деня, и през нощта за спазването на ограниченията." Честит ви ден на полицаите-работят-за-24-часа! Един път в годината се случва явно, щом го споменават! Да го направим национален празник, и да ги закичим с петолевки!

9

ДОСЕГА КВО ПРАВИХА?

преди 1 година

"МВР почва масови проверки за превишена скорост" ЗАЩО ПОЧВА, ДОСЕГА КАКВО ПРАВИ?? Това е най-загадъчното и мистериозно нещо, как редовно обявяват " сега за малко ще си вършим работата, за кратко ще направим "акция" да вършим това, което трябва да правим по 365 дни в годината"!?

8

Анонимен

преди 1 година

какво значи "започват"?ми то трябва да е перманентен тоя контрол бе!???