24

Стария хъш

преди 1 година

Аз съшто бех измамен.Поръчах си машинка за бръснене от интернет китайска за 36 долара.Днес пристигна НО нема трансформатор за зареждане на батерията.

23

Хахаха

преди 1 година

Това може да се случи само на бг Прованс хора! Щото се търсят да купят нещо скъпо и марково на без пари!! Да покажат колко са успели във живота!!! Хахаха продължаваме напред

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - Ами виж - много хора, особен от по-малките населени места не са свикнали с толкова измами и тарикатлъци ...

21

а издирват ли ги?

преди 1 година

Не ставайте жертва на измамници, апелират от полицията.

20

ние

преди 1 година

сме бальците бе като изнудват и ти си дава6 парите

19

караваната е

преди 1 година

свьрзана с операционната и клиента

18

те

преди 1 година

делят с властите и полицията бе

17

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя на този дето е платил капаро за караваната как купуваш цяла каравана само по снимка без да отидеш са я огледаш.

16

Анонимен

преди 1 година

Има телефон, има банкова сметка и не са ги хванали?Това майтап ли е???

15

От хората

преди 1 година

До кога бе ,балъци.Моля се на ГОСПОД да не ми се случва. Тези измамници трябва да се молят измамените да не ги хванат преди полицията.

14

баба Пена

преди 1 година

Хората които се връзват вярват че продавачите са свестни хора, а аз по презумция смятам че всички са измамници. Затова аз не съм попаднала в капана а другите са клъвнали.

13

Анонимен

преди 1 година

Това не е предварителен превод, а капаро. И стоката не е доставена. И има запис, че измамникът не си вдига телефона. Това е доста глупава схема и изманика не може да се хване само ако полицията не иска.

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13. Ако го продава по обява е 50 на 50. Особено ако иска предварителен превод на парите. Тогава е 99 на 1.

11

Анонимен

преди 1 година

Смятам че е невъзможна да падна в подобен капан -----///----- Кое точно е капан? Как можеш да знаеш, че човекът, който продава нещо, е измамник?

10

Сата НАТО

преди 1 година

При положение, че парите са преведени по сметка с изрично написано, че е капаро за стока, не виждам какъв е проблемът полицията да ги хване и обвини в измама. Ако и това не могат да направят, значи работят с измамниците.

9

АНГЕЛ

преди 1 година

Смятам че е невъзможна да падна в подобен капан но ако случайно някой ден ми се случи от страм няма да се оплача на никой. После да ме сочат с пръст и си подхвърлят колко съм пр.ст !

8

генчо

преди 1 година

Думата ПРОСТТ, явно е обидна за управляващите страницата!!!

7

истината

преди 1 година

Баката отказва наложен платеж " Цитирам- Нямаме такава услуга. Намерете друга бнка." Пловдив от 1000 години вземат Капоти особенно автокъщи покрай Пловдив втора употреба с 100 ЧСИ и ДСИ на гърба все си вземал нещо обратно. И гледат и деца. Как става?

6

Анонимен

преди 1 година

По принцип капаро се дава на някой производител, който да ти произведе нещо си. Например диван. С това капаро се запазва поръчката и се купуват примерно материали за нея. И го знаеш кой е и му знаеш работилницата. Всичко останало е синджира си иде козата я няма. Включително и при запазване на апартамент за почивка или записване за екскурзия.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 - Не Нобелова награда за акъл, а Антинобелова за липса на такъв трябва да му дадат и да го впишат в книга Гинес за балъци. Жалкото е, че честни хора стават жертви, защото не допускат, че те като не мамят, та и останалите са такива.