12

как

преди 1 година

да не едупена като баджанака е резак

11

Анонимен

преди 1 година

Чест и почитания, акад. Денков! България се нуждае от академично, а не от мутренско управление.

10

Алекс

преди 1 година

ПП/ДБ преди да започнат разговори за съвместно правителство с ГЕРБ,да погледнат къде се намират сега бившите му коалиционни партньори:АБВ,Москов,БИЛА Войвода,Далавери Симеонов.Всички са заровени на политическото сметище.Ако искат да се присъединят към тази тъжна компания,да направят коалиция с ГЕРБ.

9

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Този явно говори за списъка със закони, дето стрина Херовица им го спусна, преди да си отиде отвъд голямата локва. За това са се обединили, спор няма. Спорът ще е за разпределението на милиардите от нашия изтънял джоб и кредитите от Европа. Там вече, ще падне здраво дърпане на чергата към себе си!

8

Академик!?

преди 1 година

Вярно за належащите за приемане закони се разбрахте твърдо, но за ротацията в споразумението има едно "може", което е удачно, защото не се знае каква подлост ще измислите, за това ви бива!

7

Анонимен

преди 1 година

ТИ КАЖИ КАК ГО ПУСНА ТОЯ УЧЕБНИК С ВУЛГАРНОСТИТЕ БЕ, "АКАДЕМИК:!

6

Ей

преди 1 година

За това не ходя да гласувам,черва,черва черва и като се оплетат ,не могат да се разплетат.никоя партия няма идея,а гледа всеки от тях да е в парламента.заплата,на топло,кюфтаци на корем,облаги и Ко?.

5

В.

преди 1 година

По добре като в древния Рим. Двама председатели - да се съвещават преди заседание като е толкова необходимо.

4

Анонимен

преди 1 година

Гнусна работа

3

Бягайте далеч

преди 1 година

ГЕРБ използват СРС техника и мутри за политика, ще ви смачкат, тези са абсолютни престъпници !

2

Анонимен

преди 1 година

Сорос Денков разсъждава на глас!!!

1

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има един химик със законодателството в една държава? Защо не си вземеш играчките в лабораторията, която си взел без пари от Университета заедно с ПростоКиро, и да си продължиш с безсмислените експерименти ТАМ, а не в Парламента на гърба на хората?