117

Анонимен

преди 1 година

16000 деца са спасени.

116

Анонимен

преди 1 година

Лъжци!

115

Анонимен

преди 1 година

Да, и половината са изпечени и изядени, нали бе лесбогендерчета? А в УСА осиновяване на дете е 50-60 хиляди долара, узаконена търговия с хора.

114

Анонимен

преди 1 година

А защо ли се подготвя Майдан с/у Зеленски ?

113

Анонимен

преди 1 година

Нали виждаме , ''кой'' държи гражданите си , на сила , и не ги пуска да се евакуират , В УКРАЙНА ИГРАЯТ ГОЛЕМИ ПАРИ , ЗА ДА НАПУСНЕШ !

112

Анонимен

преди 1 година

Санкциите са незаконни !!!

111

Анонимен

преди 1 година

Така е защото кремълската владт е от педофили има клипчета как Путин милва и опипва малчугани пред стаписаните погледи на майките им.

110

Анонимен

преди 1 година

Не е на сила , са ЕВАКУИРАНИ , НО ТАКА МУ ИЗНАСЯ НА Зелето !Защо Зеленски не ги пуска да се евакуират , а ги държи на СИЛА !!

109

Анонимен

преди 1 година

По рано като всеки по млад човек обичах да чета астропрогнози. Но после ми писна. Миналата година когато започна войната реших да проверя каква е прогнозата. Изведнъж прочитам някакви много стррашни и зловещи предсказания, каквито никога не е имало преди. Тогава разбрах че това е тя , Пропагандата не спи. Пропагандата работи и то много яко. Пропагандни лъжи.

108

Анонимен

преди 1 година

Не ми тежи толкова , че говорят откровенни лъжи. Който има ум и разум ще ги различи. Тежи ми че го правят с такъс невероятен патос. Същите които викаха по манифестациите слава на БКП и слава на КПСС същите сега славят по фору мите и по митинги и по протести /обичат да протестират/славят една друга страна знаете коя не искам и да я сспоменавам дори писна ми от нея.

107

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Боби бъди по кратък и по ясен. Много си обстоятелствен , но това отблъсква." Медиите пуснаха поредния ФЕЙК броейки радио антени на покрива на руското посолство. - веднага ще ми се каже ти си Рушки Бот *** и т.н. И ще се мине на втори тур с повече обяснения.

106

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Боби, аз ти припоръчах конкретно канала ДОХЛА РУСНЯ като лекарство срещ,у сериозното психическо заболяване русофилство на главния мозък." Гледам и какво виждам 18+ видео клипове от Го-Про камери и ГСМ на Украински военни как избиват Руснаци. Е и какво от това по същия начин мога да намеря канал с Руски военни или Вагнеровци които убиват Украинци. Тези канали не носят никаква ценна информация освен разбира се екстремални видеота.

105

Анонимен

преди 1 година

Идва цифровото робство това е. Поробиха ни во веки вемов. Това стана.

104

Анонимен

преди 1 година

"Международен ред, основан на правила." Много често започнаха да ни натрапват това понятие. Какви са тези правила, кой ти е измислил и кой ги е приел? Това понятие някак си елегантно замести понятието "международно право".

103

Анонимен

преди 1 година

Към медиите имало фирми които осъществявали контрол над написаното. Това ли са ви евроатлантическите ценности. Даже не искам да го коментирам какво е това. Това дори не е цензура а нещо много по лошо.. Диктатура под прикритие. Да ви имам евроатлантическите ценности. Зелен сертификат и др.

102

Боби

преди 1 година

До Балалайкофф Антена за 800МХз за посдлушване на ГСМ стандарт Г2 е дълга 10см помните разтягащите се антени на старите ГСМ обсег в полето до 5000м макс. Г5 съвременния стандарт антените предават на максимум 500м и са част от корпуса на ГСМ. А антените за свръхниска честота(която се отразява от Йоносферата и земята и така успява да предава на Хиляди км) е дълга понякога над 50м Ето ти пример радио релейна станция "Р - 423 - 1 "Бриг 1" Монтирана е на 1 камион Урал и има далечина на свръзка 2000км

101

Анонимен

преди 1 година

До 111 Не знам кой какъв е,ама България си е България и това.украинците и руснаците ,какви проблеми си имат небе работа на България и на българите.Да си ги оправят сами.Нямам спомен някой украинец да е бил канен в България.

100

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ми трябва никаква Правда и никакъв ТАСС за да разбера кое е лъжа и кое истина. И не е нужно да наричаш хората с мнение и позиция русофили.

99

Анонимен

преди 1 година

До 109. Да, да и насилствено ходиха в Москва да молят да бъдат приети в състава на Руската федерация. Освен това имам доста познати от Крим. Никой от тях не съжалява. Напротив, щастливи са. Така, че извинявай, но не си ти човекът, който ще ме учи.

98

Анонимен

преди 1 година

Те ЕС и ЕК и ЕП направиха сами така че хората ги намразиха. Зеления ковид сертификат какво беше. Потресаваща и вопиюща дискриминация и излагация.