19

Rooy

преди 1 година

В напредналите страни след 7 години експлоатация износващия слой се премахва и се прави нов а тука Шишков тръгнал да вади ядки. Има хора които през живота си не са направили нищо но пък намират кусури на работата на другите. Този с фризура направена от вятъра е такъв

18

Анонимен

преди 1 година

Този и за зидар не става , но дава мнение . Какво ми проверява след 10 години без подръжка и след зверско натоварване от камионите . Като го имат този георадар , защо не проверяваха когато беше завършена . Министър Шишков и един фонтан не можа да направи като хората , та творението му уби човек , но тръгнал магистрали да коментира. Натяга се за главен архитект на София

17

Анонимен

преди 1 година

Шишков,що ти викат Шишков че не мога да се сетя

16

mgs

преди 1 година

Сега ремонтират началота на магистрала Тракия.Дали ще могат поне веднъж да преодолеят себе си и да направят настилката, както трябва.

15

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Ще излязат на неговия адаш Свинеевски кириите и за това не е направил проверка до сега.

14

Дон Кикот

преди 1 година

И до сега какво се мотка шишкото какво толкова го е скъсала и не е направил проверка? Свикнал е само от единия крачол в другия да го мести.

13

Анонимен

преди 1 година

Пусни георадара по всички които са в гаранция и които са направени до сега и влизат в експлоатация...- то за другото е ясво - по схемата ремонт на ремонт..на ремонтаПО ВСИЧКИ ТРАСЕТА - или е друга бухалка за пълнене на долапи ...ам на други социално слаби властимащи ..ПЛАЩАШ - ИЛИ ПРАЩАМ ГЕОРАДАРА..

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябва да строи магистрали и булеварди и като има претенции да покаже как се строи по правилния начин! Той нищо не е построил и по цял ден лъже и маже! Типичен крадлив комунист като всички от тройната коалиция БСП - ПП - ДБ

11

=

преди 1 година

Добре че ББ направи хиляди километри магистрали и пътища да има по какво да пътуваме. Това недоразумение ръси лъжи и клевети от 2 години, но нищо не е доказал, няма и да докаже.А за толкова време на власт не е направил и 1 км. път, спря цялото пътно строителство, съсипа организацията на десетки обекти, ако след него дойдат на власт кадърни хора, ще им трябват 5-6 г. за да рестартират пътното строителство.

10

Данъкоплатец

преди 1 година

Аман от проверяващи!!! Ако Бойко не беше свършил толкова неща както другите преди и след него , какво щеше да проверяваш сега Шишков???

9

Анонимен

преди 1 година

Друго си е Мата Хари и кюлчетата :)))

8

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Какво точно проверявате? Къде са парите и кюлчетата? Тях всеки ги знае къде са? Вземете ги и вкарайте виновните в затвора. Толкова сте некомпетентни, че съдът отхвърля всичките ви експертизи и доказателства точно на петата секунда. Отчитате обаче голяма показност. Искаме не масова публична демонстрация, а ефективност.

7

Суверена

преди 1 година

Започвайте да строите. Не се занимавайте с глупости.

6

Анонимен

преди 1 година

думи.думи,думи - празни приказки и пак нищо и так поредното емнайсто служебно правителство на Зеления Чорап по прякор Рундьо

5

Анонимен

преди 1 година

На сикаджията магистралите са железни, срутват се при всяко движение :))) Далавера да има :)

4

Анонимен

преди 1 година

За Бойковите далавери ще трябва време от поне още 10 години.Където и да бръкнеш-гнило.

3

Анонимен

преди 1 година

Докато се натуткате и ще паднете от власт.

2

Не ходете в Перник

преди 1 година

МВР ПЕРНИК и РУ Бобов дол се занимават с поръчкови убийства, убиват по особено жесток начин, бабно и мъчително за удоволствие!Тези убиват Мирослав Германов!

1

Анонимен

преди 1 година

И кво като проверявате.Пак тая,вашите строят по същия начин...