30

Знаещ

преди 1 година

Имало е умисъл, защото Милен Цветков и убиецът му са имали спор на предишния светофар, но после записите са покрити срещу огромна сума в евро.

29

До Анонимен 28 -

преди 1 година

Възможно е, но е възможно и бързак шофьор да ви отнесе, така както сте пешеходец на пешеходна пътека. Пример с мен - спират ми колите и от двете посоки, за да мина на зебра. Вече почти подминавам колите от едната посока, подтичвам, че ми е неудобно да ги карам да ме чакат и някакъв дивак профучава под носа ми направо покрай спрелите коли. Даже шофьори извикаха след него и на мен, в опит да ме спрат. Та май господ ме опази. Шантав народ има и в двете групи, внимавайте и спазвайте правилата.

28

Анонимен

преди 1 година

Съвет. Не спирайте върху пешеходна пътека. Може някой бързащ пешеходец да се блъсне във вас, но ще сте виновни тъй като е на зебра. Приравнено е на каране пиян или разпространение на наркотици. Наказанието е затвор минимум 6 месеца.

27

мак

преди 1 година

Като върнат делото, колко време ще се проточи, никой не знае. А е може би най-лесно от много такива, всичко се вижда на записи, има доказана употреба, какво още искат. Биха могли да го осъдят за седмица едва ли не, ама не може, защото е синчето.

26

До Анонимен 26

преди 1 година

Не знам какво ти е дразнещо, в случаят става въпрос точно за Милен. Умират по 2000 души, но по различни причини, включително и такива с вина за ставащото, както и невинни, разбира се. И на всички трябва да стане ясно, че убил ли си човек, още повече поради абсолютна безотговорност, щото си употребил наркотици, както в случая, или алкохол, мястото ти е в пандиза. Иначе не по 2000, а в пъти по толкова ще загиват. Но го разбират хората със загинали близки, а не дървените философи.

25

Анонимен

преди 1 година

И за това ви плащат?

24

Анонимен

преди 1 година

Няма никакъв умисъл. Стига вече глупости. Ще получи някакъв затвор, вече е лежал 3 години. Домашният арест се брои за излежани дни. С всякакви подобни приказки за умишлени действия се отлага присъдата, а той е домашен арест. Докато се стигне до такава, той ще я е излежал 100 пъти вкъщи. И стига с тоя Милен, дразнещо е. По 2000 души умират на година по пътищата ни.

23

Анонимен

преди 1 година

Аз изгледах поне 20 пъти и повече кадрите от камерата в Ютюб, как колата на този Кристиян връхлита точно върху спрелия на зелено автомобил на Милен, на почти празно платно и за мен си беше абсолютно умишлено действие! Толкова добре се виждаше как той можеше да избегне колата на Милен, но се заби директно в него, секунди след като Милен спря на светофара...

22

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 година

Делото ще бъде връщано докато истинските убийци на Цветков бъдат открити и поръчителя също.

21

Анонимен

преди 1 година

МЕНКО МЕНКОВ АДВОКАТА НА МАФИЯТА

20

Анонимен

преди 1 година

Този претендира, че не е използвал наркотици и още малко ще каже, че няма нищо общо със смъртта на Милен. При толкова ясна картина, българският съд 3 години не може да излезе със справедлива присъда за един убиец, който се крие зад очила, шапка и маска, явно с идеята след 5 години да си живее живота и да не бъде разпознаван....майка му, междудругото, сватба вдигна неотдавна

19

тъй.....тъй

преди 1 година

Е има де, той Кристианчо умислен го нацели!

18

Магистрат

преди 1 година

Няма умисъл. Не е възможно да караш с над 100 км/ч след наркотици. Затова ще са 99 км/ч. Наркотиците ще са пасти за зъби и чайчета. Той е бил силно притеснен защото е искал да си направи операция и да стане жендър, но гаджето не му е давала. В такива тежки моменти няма умисъл. За прокуратурата и съда всичко е ясно, човека е невинен. Както си кара с 99 км/ч. изведнъж се появила колата на Цветков. На него му е било лошо, разберете го. Която и друга кола да се изпречи ще се изпречи с умисъл.НЕВИНЕН

17

ЕЛИ

преди 1 година

ТРИ ГОДИНИ МОТАЕНЕ ПРИ ТОЛКОВА ЯСНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,ТЕЗИ ТРИ ГОДИНИ ЩЕ МУ СЕ ПРИСПАДНАТ ОТ ПРИСЪДАТА ,ТРИ ГОДИНИ ЖИВОТ КАТО В ЛУКСОЗЕН ХОТЕЛ, МИСИРКИТЕ МЪЛЧАТ, САМО В ТОЗИ САЙТ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ИСТИНАТА,ВСИЧКИ ДРУГИ НЯМАТ РУБРИКИ ЗА МНЕНИЕ , А АКО ИМАТ ТО ТРИЯЕТ КРИТИКИТЕ СРЕЩУ СЪДИИТЕ ,ВСЕ ЕДНО ,,ЧЕ НЯМАТ РУБРИКИ ЗА МНЕНИЕ

16

Хмм...

преди 1 година

Ей още ли ще го "дъвчат" тоя случай смъртта на Милен Цветков бре? Ами то всичко беше ясно уж, ама в последствие почнаха да се променят и изопачават нещата, които са се случили реално! Той човека(да почива в мир) вече изгни, те още "разсъждават"върху това, че е имало умисъл в катастрофата!

15

Фики

преди 1 година

Справедлива е присъдата. В България дават 15-20 години за предумишнело убийство, а тук определено няма умисъл. Младежа просто се е надрусал като за световно и не е знаел въобще къде е.

14

подкупи

преди 1 година

ОТЛАГАЙТЕ ДЕЛОТО,НО ТОЙ ДА НЕ СИ Е В КЪЩИ ,ПО ВЕЧЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ СИ СТОЙ НА ТОПЛО У ЛУКСОЗНИЯТ СИ ДОМ, МЯСТОТО МУ Е В АРЕСТА,КАК ЧОВЕК ДА ВЯРВА ЧЕ СЪДИИТЕ НЕ СА СЕ ОБЛАЖИЛИ,ТА ТОЙ УБИЕЦА ЖИВЕЕ В ЛУКС,НО БОРЦИТЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ МЪЛЧАТ КАТО САДНИЦИ,

13

Анонимен

преди 1 година

това не е общество , пасивна плява

12

Анонимен

преди 1 година

мъдростта е парата, вярата е дебело прасе, надеждата е пълната гуша

11

Shark

преди 1 година

Ами като де е доказало, че има умисъл защо виновните не са в затвора, а още протакате.