4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6- За съжаление, повечето разсъждават така, не били длъжни. Ама, като опре до техен пострадал роднина, недай си боже дете, пищят най-силно и все държавата и целият свят им криви. Иначе, дървената философия се отдава най-лесно на всички.

3

Анонимен

преди 1 година

Трябва да имаме добре обучена и екипирана с най-добра техника Планинска Спасителна Служба! Всичко може да се случи и на всеки, навсякъде. Скиори, туристи, загубили се хора, внезапни влошени метеорогични условия, хора с внезапни критични медицински състояния и пр. Много от вас може да не се интересуват да ходят по планините или да карат ски - но вашите деца може да го правят. Вашите деца!

2

Totenkopf

преди 1 година

Нищо не трябва да им се предоставя от държавните пари, да се само издържат от застраховките и дарения не искам да плащам от собствения си джоб за някакви самоубийци и хаховци по планините

1

Анонимен

преди 1 година

До Асан - Като го закъсаш в планината, бракмата ти ще те намери. Срещу 100 бона. Ей, все се намират умници.....Ако ти дойде до главата, хич няма да ти е весело. Като можеш, помогни, като не можеш, не се прави на остроумник.