61

Ахмет

преди 1 година

Да яде и на Асан арук ако иска.само че се питам дали наистина го е казал или е рекламна измислица платена на аФтора на "статията"

60

Shark

преди 1 година

Никълъс Кейдж да си направи видео как яде бубулечки и да докаже, че наистина го мисли това. Всъщност и да го направи, аз пак няма да ги ям. Така че ...да приказва каквото си ще.

59

Дедо

преди 1 година

А кво ще кажеш за хилядите тонове храна която се изхвърля, а и уж зърното от Украйна според Едни от ЕС щеше да храни умиращите от глад по света . Срама си нямате от преяждане.

58

Алекс

преди 1 година

Каза Никълъс Кейдж и си наряза пържолата.

57

Анонимен

преди 1 година

Разболяхте хората и отровихте земята, има достатъчно за всички при друга организация на света. Но на "световния" елит това му е изгодно - за нас буболечките за вас екохрана.

56

Жалко!

преди 1 година

Харесвам филмите му,но не бих простил факта,че се продаде на зелените глобал-сатаняги!!! Срам!

55

промития мъпет кейдж

преди 1 година

С буболечките ще преборим световния глад , каза г-н Кейдж докато си отхапваше дебело парче месо (от най-скъпото възможно). Сещате се, нали ? Като и другия призив от същите тези хора : Ползвайте по-малко вода , нищо че годишното ви потребление е по-малко от това на джакузито в хола ми. Сещате се, нали ?

54

В.

преди 1 година

А птиците нали се хранят със щурци? Сега ще почнат да опоскват цялата хранителна верига докато стигнат пак до прасето!

53

Анонимен

преди 1 година

Никълъс, в страните, в които има глад така или иначе ядат буболечки, просто защото нямат друго.

52

Анонимен

преди 1 година

А то ние понеже сме много работни 80 % от храната и облеклата са внос. Какво произвеждаме за вътрешния пазар?

51

На заплата

преди 1 година

Още един лицемер, който си хапва добре, но е платено лице на рекламната кампания за деградиране на човечеството. По-точно, за да не си загуби работата.

50

До 53

преди 1 година

И никой не изварля храна за спорта - тези 30% са абсолютна измислица, произволен процент, няма точна статистика колко точно храна се изхвърля в Европа и Северна Америка. Но по-важното е, че ние със собствени сили и средства сме изградили общество, което е способно да задоволява нуждите си от храна, а онези общества които градуват, трябва да се напънат и да си решат проблема - никой не е длъжен да ги храни и отглежда, всеки сам носи отговорност за съществуването си!

49

До 54

преди 1 година

Кое точно е лъжа? Че Украйна от десетилетия продава пшеница в Африка ли?

48

До 53

преди 1 година

Значи по твоята логика ние в Европа трябва да произвеждаме храна и да я даряваме на африканците, за да може те качествено да си бъркат в носа целодневно, а ние тук трябва да гладуваме!? Ти до такава степен си се потопил в розови либерални утопии, че нямаш никаква връзка с реалния свят - разум нула! Как европейците ограбват африканците, можеш ли да обясниш? Защо не ограбваме Япония или Китай да речем? Кой и как спира африканците да се научат да си произвеждат храна?

47

Анонимен

преди 1 година

Ами, демокрация, не можеш да спреш никого. Всеки се има за спец по всичко и си позволява да раздава акъли, които в повечето случаи са демонстрация на глупост. Вместо да прави това, дето го умее.

46

до 52

преди 1 година

Това е пълна лъжа! 8 от 10 кораба с пшеница акостират в Европа и въобще не стига до Африка!

45

До 53

преди 1 година

Айде бе, малотрайна храна. Дори зеленчуците са вече такива сортове, че издържат по няколко седмици в хладилника. Това, че някой не може да си направи сметката какво и колко може да изяде, купува и после хвърля не са никакви хипи глупости. Това го виждам с очите си постоянно.Иначе за Африка - пак са виновни западните общества, които първо ограбиха ресурсите им, после започнаха да им дават трохи под формата на помощи, без да ги научат на производство. Но така е по-лесно - държат цял континент.

44

До 54

преди 1 година

Украйна продава пшеница в Африка, не я дарява, за да храни африканци.

43

Анонимен

преди 1 година

Абе, какво стана с украинското зърно, което трябваше да храни гладуващите в Африка? Очеизвадно такова почти не стига до Африка...толкова по въпроса за актьорската загриженост на западните общества по отношение на гладуващите...

42

До 46

преди 1 година

Всъщност на теб мозъчето ти е като на муха винарка, единственото на което си способен е да възпроизвеждаш клиширани простотии. Няма вариант в който да не се изхвърля храна, защото тя в огромната си част е малотрайна, останалото са хипи слабоумни утопии! И не ние сме винавни на африканците че гладуват, вината си е изцяло тяхна, те имат целия ресурс за да живеят добре, но очевадно нямат желание да се образоват и работят. Аз няма да се жертвам, за да може някакъв мързел в Африка да се тъпче!