17

Ти

преди 1 година

Е, никак няма да бъдете защитени, защото няма държава. Сега ли за цепихте? Ха-ха

16

Анонимен

преди 1 година

Лесно е: Гетата посегнали на медици остават без спешна помощ. Всички позвънявания от такива адреси се отказват.

15

Има начин

преди 1 година

Еднопосочни билети за Индия. Населението на България ще намалее с няколкостотин хиляди, но от това ще има само полза.

14

Анонимен

преди 1 година

Моля, пропускате факта, че жената (вероятно майката на детето) каза пред репортер, че някой от спешната помощ подхвърлил по техен адрес (не знам в какъв контекст): "Е, голяма работа ако умре...един ц.....н по-малко" (пациентите са били от малцинствата). Извинявайте, но ако лекар или какъвто е от спешна помощ каже така на пациент, започне да обижда или крещи на пациента, нас кой да ни защити от спешна помощ?!

13

Елементарно!

преди 1 година

Отваряте Белене и пращате войнствените "евророма" директно там!Друг вариант,по-толерастен и по-евроатлантически - изравнявате им цоциалните им помощи с депутатските за да се интегрират успешно в обществото и им подарявате по един 10етажен жилищен блок на всяка махала,спа център и жакузитЪ за малките гласоподаватели на Греб-ДъПъСъ,чалготека за образование на подрастващите,НПО-центрове за възпитаване на евроценностите и разпространение на джендъризЪма на ЕСССР и организиране на редовни прайдове!

12

Абе тя държавата

преди 1 година

как намери сили да затвори оня Тротинетката, а нямала закони да затвори пияните ци дето бият лекари? Само за кефа на милиционерите да гледат как джендъра се гърчи превръщайки се отново в мъж.

11

Гоги

преди 1 година

Както е защитила пенсионерите по селата, така и Вас да защити! Научете се да носите на бой.Ромите са със привилегии!

10

Т. Петков

преди 1 година

Държавата трябва да защити медиците със строги и реално действащи закони, а не да важи принципа "за милини няма закони, за кокошна няма прошка". Пред закона всички сме равни.

9

В ЮК

преди 1 година

Единият от екипа носи пистолет на удобно и ясно видимо място.

8

Shark

преди 1 година

Ами когато от Бърза помощ започнат да отказват да ходят на адреси в местообитанията на опредени етноси нещата ще си дойдат на място. И на хора от тези етноси, които са проявили агресия към лекари, да им се спират всякакви помощи на цялото семейство.

7

Анонимен

преди 1 година

Да не дава Господ да имате нужда от спешна помощ или друга медицинска. Лекарите само гледат да ти вземат парите. За преглед в болница, ако си платиш те взимат веднага, ако си по здравна каса, те записват след 3 седмици минимум. Добре ли е? Плащате ли си здравни осигуровки? Е, нормално е хората да се изнервят и боят е резултат от нещо.

6

Анонимен

преди 1 година

Забравих да спомена - ако 250 мил. за спешна помощ се озоват във ВМА, постигаме 2% разходи за отбрана, без да се харчим за глупости.

5

Реалноста ....

преди 1 година

Няма кой от държавата да ви защити ... ЗАЩОТО ТЕ СА ЗАЕТИ ДА ЗАЩИТАВАТ БИЯЧИТЕ ВИ ОТ РОМСКИЯ ЕТНОС . Така че изходът е един и се казва Терминал 2 . Отидете в коя да е западна държава и си работете професията която обичате . Добре е за знаете : Във всяка една от държавите там на публични места често може да се срещне един надпис който в общи линии гласи едно и също. ВСЯКО ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЕРБАЛНО ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ КЪМ БОЛНИЧЕН ИЛИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ АВТОМАТИЧНО ВОДИ ДО СЪД И МАКСИМАЛНА ПРИСЪДА.

4

Анонимен

преди 1 година

Спешната помощ да премине към ВМА.Без друго има толкова вакантни места в МО.По този начин ще могат да се удовлетвори и справедливото им искане да са първа или втора категория труд. Генерал Мутафчийски умее да въвежда ред, и много от проблемите им ще се решат. А нападение над медиците ще бъде в правомощията на Военна полиция и Военна прокуратура. Много ще се замислят преди да посегнат, бъдете сигурни

3

Анонимен

преди 1 година

От народа питат: как можем да се защитим от спешната помощ? И какво получаваме срещу плащаните здравни вноски-данъци

2

Анонимен

преди 1 година

Правете частна фирма и наемате охрана. И закъсалите почвате да ги дерете от 1000лв нагоре!

1

Анонимен

преди 1 година

Да почнем като запада в определени квартали и села линейка не влиза а само армията и в спешното по 10 бона за преглед