370

джо

преди 1 година

Някои като пишат статии си мислят ,че ядем доматите с колците. и как се формират тези корпуси от 40 000 -- 50 000 души? та този народ иска гледане, хранене и всичко останало. Та ние едвам си гледаме пенсионерите, икономика за никъде,раждаемост Супер ниска ,дето се казва цъфнали и вързали. А от богатите страни, кой ще се закотви в армията?Нещо не се връзват нещата.... По скоро, ми намирисва на ..стегнете се малко,да избиете зъбите на баба меца, а пък ние ще сме ви вечно благодарни ,амин..

369

Анонимен

преди 1 година

До 415: Няма да чакаме дълго,когато същите тези батальони ще ги връщат в ковчези и една значителна част от тях ще бъдат на ***...ЛО.умниците от бившата територия България!Освен,ако руснаците не изпратят ядрените си ракети направо по заробените краварски територии и ни изпарят,като газови мехурчета!Май нещата вървят твърдо натам,тъЪпоъгълници,които си мислите,че това,което става в усеерайната е майтап,който не ви засяга!

368

Ее

преди 1 година

Значи вече няма да имаме банани?

367

Анонимен

преди 1 година

НАТО вече изпратиха батальоните в България.

366

Сс

преди 1 година

Нато си е една обикновена гейдружинка.Всички имат пушки ама предпочитат да лапат пиш.ки.

365

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 412 Е , не толкова песимистично.

364

Анонимен

преди 1 година

нато щяло да води война с Русия . А Турция на чия страна ще е ? Турция не пуска флота на нато в черно море . Пак сме на губещата страна срещу Русия . За трети път и вече за последен . До 30 години няма да ни има като нация .

363

Боби

преди 1 година

До до Бобчо-Т'ъпчо ПАК И ОТНОВО след 3 месец на СВО се включи ГЕОПОЛИТИКАТА и военните започнаха да правят някакви странни телодвижения. От чисто военна гледна точка безумие. Но ако го погледнеш от ГЕОПОЛИТИЧЕСКА си е съвсем в реда на нещата. Ето последното което ти споменаваш Бахмут не могат да го превземат месеци и дори се принудиха да му направят челен щурм??? Вместо да го обградят в Котел. ПРОСТО И ЯСНО ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА ЦЕЛ Е ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ НА УКРАЙНА ако трябва до последния украинец/ка !!!

362

до Русофилчета прост

преди 1 година

Е как виждаш няколкократно по-ниски цени отколкото Русия получаваше от ЕС? Я виж най-силната страна в ЕС Германия на какви цени получаваше? Сега цената за Китай не е по-ниска. Само че за Германия авантата свърши и икономиката й не е така добре. Китай печели.

361

до Бобчо-Т'ъпчо

преди 1 година

Знам те колко можеш да "мислиш"... Така и не отговари с какво помогнаха ракетите (Кинжали, Калибри, Искандери, Сармати) на руснаците до Киев, Изюм, Лиман, Харков и Херсон? Имаш ли отговор? Ха-ха-ха.

360

VPN-че пропагандно

преди 1 година

Плюсчета, повечко. Ако си завъдиш шизофрения, няма да се чувстваш сам на амбразурата.

359

Боби

преди 1 година

До Анонимен "А Китай ако почне пък да препродава ресурсите на Мордор (заради ниските цени на които купува от кремълския рептил)" Знаеш ли че ти ама наистина не МИСЛИШ !!! Китай да препродаде евтините руски ресурси вече стигнали от майната си до техните заводи... да ги транспортира през половин Китай и да ги натовари на кораби или от тях да произведе продукт с по-висока добавена стойност който след това да продаде - АБРЕ МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ В ЕФИР А!

358

Анонимен

преди 1 година

"ами запада ги измисли"..............................Тебе наистина са ти полирали мозъка като огледало за триметров телескоп. Ако кацне комар отгоре, ще се разчекне.

357

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Единственият пазар за феодална Русия вече е Китай на който могат да продават на безценица" ЛЕЛЕ ИЗВАДИ СЕ ИКОНОМИСТ - С Турция само от началото на Ковид до сега двойно се е увеличил стоко оборота. С Индия 400% Стокооборота с Китай тази година може да надхвърли 200 милиарда $ като разчетите минават в Рубли и Юани... Търговията с Иран също бележи ръст. Да не говорим че РФ е най-големия производител и продавач на храни в света нали се сещаш защо има влияние в Африка.

356

Анонимен

преди 1 година

Да, ясно е че тази статия е писана от американец - за тяхно съжаление тук смешните им пропаганди не вървят. Искат да ми кажат, че от Втората световна война насам оръжията не са се подобрили и все още трябва да използваме танкове, гранати и жива сила за защита на границите? Благодарение на черните си проекти имат технологии, които могат да изпарят цели държави за секунди и то без да се налага да се използва ядрено оръжие. Да не говорим за психотроника. Все пак се харчат милиарди за военни бюджети

355

Боби

преди 1 година

До Германец Финландската посредническа търговия по времето на студената война от нито една западна държава не е наречена контрабанда. Разбираш ли Финландия не е търгувала със забранени стоки като електроника. И за това не е имала никакъв проблем или санкции.

354

Анонимен

преди 1 година

"Не. Контрабандата му е мaйкaта.".....................Да де. Той целия запад как е направен. Ама на тебе все комунисти са ти в главата.

353

Анонимен

преди 1 година

До 392 Анонимен Русофилчета дайте някой друг рефрен за феодална Русия освен "ресурсите"... Ха-ха-ха! Този се изхаби отдавна...Без технологии тези "ресурси" са нищо.. . . . . . . . . . . . КАКТО И ОБРАТНОТО - БЕЗ РЕСУРСИ ТЕХНОЛОГИИТЕ СА НИЩО! ДОСТА ПРИМИТИВЕН НАЧИН НА МИСЛЕНЕ! С ИЗВИНЕНИЕ ЗА ОТКРОВЕНОСТТА!

352

Анонимен

преди 1 година

До 391 Анонимен . . . Само сметката на китайците след 20 години няма да излезе, защото е по-добре да имаш ЕС и САЩ за приятели отколкото руснаците за роби! . . . . . . . Да логически е така, защото руснаците нямат робското поведение като българите и рано или късно все нещо ще се случи! Но по важното е друго. Ако ти смяташ да си пилееш 20 г. от живота, аз не! Начина на мислене ти е далеч от цивилизования човек! Веднага трябва да се решават нещата, а не с продължителни и опасни решения! Колко ще

351

Анонимен

преди 1 година

Русофилчета дайте някой друг рефрен за феодална Русия освен "ресурсите"... Ха-ха-ха! Този се изхаби отдавна...Без технологии тези "ресурси" са нищо.