41

Анонимен

преди 1 година

"С това страната ни ще стане четвъртата държава-членка на Европейския съюз след Полша, Унгария и Словакия, която ще вземе решение, противоречащо на общата търговска политика на съюза, посочва БНР." Въпрос: От кога Украйна е член на ЕС та решението за това да противоечи?

40

АМИ

преди 1 година

До 32. Да заминават за Африка, нали там децата гладували.

39

Т.Петков

преди 1 година

Бъдете точни! МС гласува, означава че всичко вече е решено! Защо ни лъжете?

38

Анонимен

преди 1 година

Американците разправят, че монсанто или там които са, превръщат почвата в бетон и вече има 4% почва, всичко друго е негодно.

37

БАБХ

преди 1 година

Украинската почва е една от най плодородните затова тя не е натровена с пестициди като нашата и европеиската,в момента от украйна се изнася почва за западна европа,и който твърди че тяхната продукция е с по лоши показатели от нашата е пълен безхаберник !

36

Анонимен

преди 1 година

ЕС вече размаха пръст, че са недопустими подобни самостоятелни актове. Не можело така - само с обща европейска полит...блабла което трябва най-сетне да събуди и най-зомбираните евро ***..оти, че сме просто една провинция и дори правителство и парламент са излишни. А тово популистко решение 100% ще бъде тихомълком отменено.

35

бентли

преди 1 година

Чудесна новина аз като зърнопроизводител. ще направя още по-големи печалби. Пък вие си викайте срещу Украйна и купувайте хляб от 2 лева. Идеално ми е.

34

Читател

преди 1 година

Сега да гласуват и НЕ намеса във войната в Украйна!Ако имат топки де!

33

Анонимен

преди 1 година

Разгеле! Това трябваше да се случи преди месец!

32

Анонимен

преди 1 година

Браво ! Трябва да се засили БГ земеделието , стига сме внасяли *** като стока !

31

До 24

преди 1 година

Това го гласува министерски съвет, избран от президента

30

Сата НАТО

преди 1 година

Това на какво основание?

29

Анонимен

преди 1 година

От забрани, ограничени, мита и санкции страдат обикновените граждани! Ако даден сектор е важен за държавата му отпускаш субсидии, а всички знаем, че точно зърнопроизводството е най облагоделствания сектор в държавата! От друга страна производителите на ябълки, грозде и рози едва свързват двата края, защото субсидиите в Полша, Франция, Испания, Италия и Германия са в пъти по високи. И всичко това заради все по безсмисления ЕС.

28

Анонимен

преди 1 година

Защо прецакват пак потребителите, вместо да има конкуренция и нормални цени те спонсорират зърнарската мафия да имат за нови бентлита.

27

Анонимен

преди 1 година

А тези,които вече са внесени какво да ги правим?

26

Анонимен

преди 1 година

До 29 - българите трябва да свикват с новата реалност. Зърнопризводството ще принадлежи на американските корпорации в Украйна докато в източна Европа ще се произвежда предимно рапица и ще се окичваме със соларни панели. Все пак Европа не трябва да забравя, че не е автономна държава защото нямаме армии и САЩ и Русия могат да ни изметат без проблеми, а надигнем ли глас както при Хитлер и Меркел става проблем и за САЩ, и за Русия. Европа си е колония до доказнате на противното.

25

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 12,, Защо само бившите соц страни ядът на Украйна химиите,да ги изнасят в Германия,,-Как досега толкова години украинското зърно не беше пълно с отрови а сега се напълни,а може и да си прав ако някоя руска бомба го е заразила може и да е отровно.Снощи Мехмед Дикме заяви Германия,Италия,Испания,Холандия ВНАСЯТ украинско зърно с което подбиват българския износ което води до големи загуби за нашите зърнопроизводители

24

Анонимен

преди 1 година

голяма част от производителите на препарати просто не ги регистрират в ЕС, поради доста сложната процедура, а не щото са вредни или опасни, това е истината

23

Анонимен

преди 1 година

От таз Украйна никой няма нужда. В какъв Европейски съюз ще влиза и къде ще ходи не я знам.

22

Анонимен

преди 1 година

До 20 - незаконни за ЕС препарати не е обезателно да означава с по-ниско качество. Както писах по-долу проблема не е във вноса. Проблема е, че някой лобира тези скъпи препарати да се пробутват в ЕС, което е нелоялна търговска практика. Ако Европа иска да излезе от сянката на САЩ и Русия трябва да се говори с Китай и да се види дали можем да засилим сътрудничеството в този сектор.