114

Анонимен

преди 1 година

94 ПП,ДБ още не са дали отчет, кэде отидоха 9 млд прахосани само за 6 месеца. Всички се осфиниха, направиха търбуси /Анатиев, Хр.Иванов, Кокорчо, Празнутов, Мирчев...Рашков 19-те имота си купи "Тесла", а Лена стана трудна край парапета.

113

Гумичка за триене

преди 1 година

Да очакваме ли протести от подалите гласове за Асен и Кирчо? Риба,ковчези,или слама ? Това ли беше ? Една година чегъртане, арестуване, Рашков се преби човека да реформира и кво, разбраха се!!!!

112

Анонимен

преди 1 година

"Мистерията на българските гласове": гласуватe за едни, а печелят други...

111

Пенсионер 96

преди 1 година

Атанасова, обясни им че няма непревземаема крепост, а има лоша обсада. Е по някога се иска чакане докато се скове троянския кон.

110

Анонимен

преди 1 година

Две години Кирил, Христо и Асен ми се пулят във фейса как с Бойко било приключени и идвала промяната. И каква стана тя? Да се цункаш със Бойко и Шиши е меко казано отвратително!

109

Анонимен

преди 1 година

Ще има сватба! Избирателите на ПП/ДБ вече могат да спят спокойно, че успяха да върнат Тиквун на бял кон! ИнТЕЛЕгенцията на България, хахаха.

108

Анонимен

преди 1 година

Председател на комисията по правни въпроси трябва да е Надежда Йорданова, тя заслужава. дано ПП ДБ я предложат!

107

Анонимен

преди 1 година

Хареса ми как го сложиха на гласувалите за ПП и ДБ. Мислеха се за нещо повече от другите гласуващи. Умни били. Напредничави били. Излязоха си същите наивни ***, като всички останали гласуващи.Над 600 000 гласуваха за ПП и ДБ а получиха Шиши и Бойко. Найс а?

106

Честито

преди 1 година

Годежа е направен , скоро и сватбата на тикви с шарлатани и грантаджии. Честито шамандуриииии

105

Анонимен

преди 1 година

Гешев го предадоха. Командироват го в Турция на партийна издръжка. Вилата край морето има всички герберски условия за добър живот.

104

Без промяна

преди 1 година

Сега поне видяхте ли за какво се въргаляха по жълтите павета и орлите? Да клекнат и отворят уста!!!

103

Анонимен

преди 1 година

Значи избраха за председател на НС Росен Желязков, но само за три месеца. Останалото е бош лаф. Ротацията е пълен фарс! Правен нон сенс! Срам за парламентаризма на една държава! България е парламентарна република, не е федерация, или някакъв съюз от държави, какъвто е ЕС. Защо държавата трябва да се обърне с с краката нагоре, за да се угоди на втората полителическа сила, която едва се добра до второто място, с манипулиран машинен вот, поне този, който бе употребен, и с купени циганскиглакове.

102

Додо

преди 1 година

Хаха, Бойко е булка! Може и кмето на Симитли да дойде да танцуват! Сега сериозно, въпросните "промени в Закона за защита от домашно насилие" всъщност е поредната стъпка към фасилитиране извеждането на деца от нормални, християнски, етно-български семейства, под предлог "домашно насилие" и даването им на двойки содомити, с цел да бъдат ползвани за сексиграчки, докато не им писне и не източат кръвта им за адренохром в някой илюминатски, сатанински ритуал! Глобох0мо така "защитава" и деца, и жени!

101

Гумичка за триене

преди 1 година

Е как бре??? Нали ЧЕГЪРТАНЕ, нали АРЕСТИ, нали КОРУПЦИЯ нали РАШКОВ , нали АСЕН КАЗА ЧЕ КРИЗА ???? Как така се разбраха ?

100

Анонимен

преди 1 година

Навремето големият борец дан колов е казал - раната прави борбата има да делкат милиарди - герб и така наречените антикорупционери от герб младежи-пп , що бальци им се вьрзаха

99

Политолог

преди 1 година

Така или иначе скоро пак сме на избори ! А тогава вече българите наистина ще теглят една попържня и на ГЕРБ , и на ПП !!! А ГЕРБ свърши вече , оттече се след съюзяването с тези шмекери ! КРаят на ГЕРБ ще е да дища прахта на Копейкин ! И заслужават ! А борисов - той ще си седи в къщи и ще си гледа новините как българи , а не продажници управляват България !

98

Пенсионер

преди 1 година

Е как няма да се разберат - идват милиарди и ще има за всички да крадат !!! Да се задавите дано, народни изедници !!!

97

СЕКТАНТ РЕПТИЛ Е

преди 1 година

Сигурно забелязахте, че и Гешев няма общо с човек Рептил е!Искал да управлява целият Европейски Съюз със СРС - та МВР ще наблюдават всички!

96

Класика

преди 1 година

Избирателите на пп гепиха парапета за дръжката - ха ха няма такава гавра бацко пак ги наигра с -200 с подставените си лица кирчо и асенчо учили харвадски момчета

95

Анонимен

преди 1 година

Само да ви кажа,че ПП не са по-глупави от вас тук,които ръсите глупотевини на кило,затова никога няма да се съюзят с гербавите.Набиите си го това в т...те тикви.