39

Анонимен

преди 1 година

Альошата Пампоров отначало беше едно скромно социологче в научен институт. После се усети, че за да го забележат, трябва да напише нещо голЕмо по тема, за която НПО-тата ще му кажат "Браво!" И съотвори нАучен труд, възхваляващ ромите. Та му потръгна в нАучната кариера. Сега на политолог ли се прави?

38

Анонимен

преди 1 година

Нали тоя неfeлник въведе зелените сертификати и тестването на децата в училище! И иска удължаване на учебната година и намаляване на ваканциите! Мерси, такъв 'академик' не искам.

37

Продължаваме Промяна

преди 1 година

Мин.председател с ресор "образование и култура" акад. Николай Денков! Чест и почитания! На България й трябва само академично развитие и скъсване пъпната връв с турската ориенталщина. Напред към Европа!

36

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

35

Бгг

преди 1 година

Някой виждал ли е гол oxлюв при това академик ???

34

Анонимен

преди 1 година

Една кофа студена вода му беше малко. Продаден ковидаферист, който караше децата да плюят и подтикваше родителите им да ги ваксинират! Настръхвам от бяс само като му видя очилатия сурат!

33

todor

преди 1 година

Без Българи от чужбина повече в правителството!! Видяхме каква излагация е ЦСКА !!!

32

Анонимен

преди 1 година

САЩ да престанат да се намесват грубо във вътрешните работи на България, като подкрепят нарушителите на българската конституция от ПП/Кирил Петков. За какво "върховенство на закона" ни говорят?

31

Анонимен

преди 1 година

Денков е фейк академик. Стана такъв по време на управлението на коалицията водена от ПП, когато бе министър на образованието. Специализира в комунистическия университет Станфорд. Винаги прегънат, винаги подмазващ се на висшестоящите. В бизнес сътрудничеството с Киро просто.

30

Анонимен

преди 1 година

Втори мандат няма да има, защото ГЕРБ-СДС,ДПС няма да го подкрепят. Предполага се, че и БСП, Възраждане и ИТН, няма да подкрепят шарлатаните от ПП,ДБ.

29

Денков затова е

преди 1 година

"консенснусна фигура", щото не отстоява своя позиция. Готов е да се подложи на всекиго, за да получи власт, с която не знае какво да прави. Вижте му физиономията, прилича ли на министър-председател или въобще на човек, който е способен да взема решения и да поема отговорност за тях? Видяхме го какво "може" като министър на образованието... Всеки следващ пост за Денков ще е гавра с избирателите и поредния пирон в ковчега на България.

28

Гледна точка

преди 1 година

До 8. Може да е академик, "световно" известен химик, може да е и алхимик, но това въобще не означава, че става за премиер. За този пост са необходими други качества, а не просто суховат учен.

27

Изнервен

преди 1 година

А ве, Пампоров, как стабилно правителство с втория мандат? Нали ги видя шарлатаните колко могат?

26

Абе

преди 1 година

Костадинов като познава, що не вземе да удари джакпота от тотото?

25

Анонимен

преди 1 година

"Костадинов се оказа прав." Така е. Сега въпросът, който електоратът трябва да си зададе е: Костадинов врачка ли е или всичко е театър по предварителен сценарий? Ха дано умнокрасивите избиратели успеят да си отговорят, щото малко бавно схващат.

24

Анонимен

преди 1 година

Всички са маскари.

23

Анонимен

преди 1 година

Костадинов се оказа прав.

22

До 25

преди 1 година

До Анонимен 25 Ами да си стои там сред този 1%. Или иска на гърба си още веднъж да провери верността на поговорката, че никога не е късно да се изложиш. Веднъж вече го направи като министър, сега айде пак като министър-председател. По принцип да стъпиш втори път на една и съща мотика не е много умно.

21

Може да е

преди 1 година

ама може и да не е.

20

Анонимен

преди 1 година

Велик! акад. Денков. Сред 1% учени в света.