32

Нормално е

преди 1 година

Да скъсаме всякакво отношения с Русия. Все пак тя си е самодостатъчна и велика.

31

Анонимен

преди 1 година

Така трябва. У нас никой не привиква американския посланик да му нашока репата, че все още ни искат визи, независимо че сме членове на ЕС. И Брюксел си трайка. Ей така гледат на нас и в любимата ви Европа и в любимите ви ФАЩ

30

malgiorno a tutti

преди 1 година

А какво ли ще стане ако в нормалния свят тихомълком прогонят резидентните (ивъли) на гамарашките пасолства, он ъ шоот ноутис, после спедирани с товарните кораби / прикачени тетокласни вагони към товарните влакове и права в масква (пальотами натам няма)? Сигурно на джодженка ментова (късата) ще ѝ се натресе за перманентно леля ѝ, сенила дементова, и от радост ще почне да търчи по покривите на кремлина, квичейки "жунгръц" на месечина... :)

29

Who gives a fuck

преди 1 година

за мнението на краснаяСволоч, освен русофилите?

28

Жалко за Русия...

преди 1 година

Единственото нещо, което Путин съвсем успешно мачка, е собствения си народ!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Това статия ли е? И за нея ви плащат?

26

Анонимен

преди 1 година

Не че става ясно от неточната и телеграфски лаконична дописка, за кой от журналистите иде реч, но това няма значение. Да прекрачваш определени граници е наказуемо в която и да е държава. Останалите са територия, в която въпреки законите, няма воля. Особенно когато дори и тези които отговарят за законите се борят, за медийно одобрение, а "медиите" са "купени" с едни 57 мил. зелени хартийки.Не че ми е за Русия нещо, за у нас имам предвид, пък кой разбрал разбрал.

25

Анонимен

преди 1 година

Колко сте бързали да напишете това, че и първолак ще намери много грешки.

24

Русия е изостанала

преди 1 година

Не знам дали е вярно, но казват че единственият самолетоносач на Русия работел с дървени въглища, защото като плувал изпускал гъст черен дим

23

Крим не е руски

преди 1 година

"Знайте САЩ ще продължат да държат Русия отговорна за Крим, дори докато търсим нови допирни точки" каза вицепрезидентът Пенс . Това е отношението на САЩ към Русия . Путин очевидно вече е клекнал на Тръмп. Това е положението...

22

Демократ

преди 1 година

Тази опорка за руската у-крайна отдавна се изтърка. Ако не си разбрал сега сме 2023 година. Тези средновековни разбирания коя територия чия била си ги заври отзаде. Той и Крим, по твоята логика, е бил и гръцки, и турски, и татарски. Та, така, смешльо.

21

Анонимен

преди 1 година

21 Анонимен Всяка държава има право да защитава човешки права, където и да е. Особено, тази, чийто гражданин е с нарушени такива. Когато обвинят руски гражданин по света, от Москва надават вой, задействат се всички международни канали и медии. . . . . . . . . . Това е задължението на всеки президент, да защитава гражданите си за разлика от българските! Няма да питам дали не усещаш някакво неудобство, защото ти липсва това чувство!

20

Анонимен

преди 1 година

До ,27. Тая опорка вече не е актуална, кажи да ти дадат нова флашка.

19

Анонимен

преди 1 година

До 13. Ама разбира се! Само Мутрафонова има право да се меси и да прави политически изявления. Не че й е лесно, с нейното IQ, но много се старае.

18

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха, световният терорист ***...кин протестира???

17

Теди

преди 1 година

МНОГО ОБИЧАМ РУСКИТЕ ПРИКАЗКИ И ТАКА МИ СЕ ИСКА ДА ЖИВЕЕМ В ЕДИН ИДЕАЛ ЕН ПРИКАЗЕН СВЯТ ДАНО ДА СЕ СБЪДНЕ НЯКОГА МЕЧТАТА МИ ДОРИ И ОТ МЕН ДА НЕ ОСТАНЕ И ПРАШИНКА ЖИВИТЕ ХОРА В БЪДЕЩЕТО ЩЕ ЗНАЯТ НА МЕН МЕЧТАТА МИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ДОБЪР ЖИВОТ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ И ВЕ ПАК ВЯРАТА В ГОСПОД И ДОБРОТО ВИНАГИ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ВЕЧНО И АЗ СЕ ТРЕВОЖА ДЕНОНОЩНО ПОНЕ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ С КОТЕНЦЕТО ДА СМЕ ДОБРЕ ДАНО БОЖЕ ДАНО ДАНО ОРИСНИЦИТЕ ИЛИ МОЙРИТЕ ИЛИ ПАРКИТЕ НИ ПАЗЯ

16

до анонимен 18

преди 1 година

""""Той ще ги изгони когато му дойде времето.""""" Неъ, немъ да ги изгони!!!!! Първу: многу силну съ съмнявам, че шъ ги изгони! Втору: дори и да съ набере с кураж, ефектъ няма да е същия! Требваше днес да ги обяви за "персона нон-грата", тагавъ всички западни дипломати щяха да съ кротнът!

15

анонимен

преди 1 година

русия не е нападала, просто си връща руската у-крайна област, иначе щеше да е прибере запада.

14

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия протестира?! Западът е, който трябва да протестира, защото Русия нападна напълно неоснователно чужда страна.

13

Анонимен

преди 1 година

Всяка държава има право да защитава човешки права, където и да е. Особено, тази, чийто гражданин е с нарушени такива. Когато обвинят руски гражданин по света, от Москва надават вой, задействат се всички международни канали и медии.