37

Анонимен

преди 1 година

Правилно нашия да стои за гъгриците и те искат да ядат

36

Здрав разум

преди 1 година

Не са 940 000, а са 490 000 тона слънчоглед. Не зная дали е техническа грешка или съзнателно променено число с някаква пропагандна цел. Според статистиката България е на второ място в света по износ на сънчогледово олио, като от цялата продукция само около 15% са за вътрешна консумация (ок. 95 000 тона). Т. е., украинският слънчоглед е отишъл в маслобойните, а след това е изнесен навън като продукти -- от което печели българската икономика. А зърнарите искат някой да им плати за тарикатлъка ...

35

Анонимен

преди 1 година

Откак се върна от Китай, Урсула няма нито една публична изява.

34

Анонимен

преди 1 година

До 27 - Ако не беше тоя внос, при ТАЯ БЯСНА ИНФЛАЦИЯ, щяхме да даваме по 7-8 лева за хляб МИИИИИИНУМУМ!

33

Анонимен

преди 1 година

Супер! И затова отново има олиуо за под 3 лева! Мрн ме и тересува, да е ЕВТИНКО! Друго са ала бала портокала ...

32

Зърнари не много

преди 1 година

Умни, но за сметка на това много алчни .!.

31

Урсулю :

преди 1 година

"И насекоми ще ядете,щом ви заповядвам,роби... Ъъъъ,евроатлантици!"

30

Анонимен

преди 1 година

Малко сме внесли, трябва да подкрепим украинците в този труден момент, да не сме , като лицемелите от европа.Зърнопреработвателите да стиснат зъми и да разберат, че са на страната на справедливостта.

29

Това ядене

преди 1 година

На тоя радиоактивен *** не за третия ами и зе четвъртия свят не става,го ядем поне от 20г.Нащо качественото са изнасяше за Италия,защото знаете,че тя е номер 1 за пастите. Това не е от вчера мълчат си за българския геноцид!

28

Мааайте

преди 1 година

Тая радиация! За по евтино не за друго,загрижена държавата за нас да плащаме по-евтинко,видиш ли как са се загрижили! След 20г няма да има българи от този еврейски геноцид където ни е напънал ЕСЕС!

27

az

преди 1 година

И като е толкова евтин тоя внос , защо брашното и олиото си останаха що годе на същите цени ? А нашите зърно производители , защо не продаваха миналата година , а чакаха да се вдигне цената ? И сега не искат да продават на пазарни цени - компенсация чакат.

26

Анонимен

преди 1 година

Украйнският чернозем е добре наторен с 200-300 хиляди рашистанци и следващите години ще имат невероятно високи добиви. Дякою Москалiа.

25

Анонимен

преди 1 година

До 23 Бомбите на любимата ти Русия дори са полезни за житото, а?

24

Анонимен

преди 1 година

До 23Тъй като Украйна е най-корумпираната страна в света, там не се спазват елементарни, екологични изисквания////Явно Испания, Португалия др. страни от Европа не са знаели за този проблем и годони наред се тровят с украйнско жито.

23

Анонимен

преди 1 година

Тъй като Украйна е най-корумпираната страна в света, там не се спазват елементарни, екологични изисквания, дето даже и в Русия се спазват, тяхната продукция е токсична, понеже почвите са им отровени с тежките метали от заводите без никакви екологични изисквания. Зърното им даже и Джибути не го иска.

22

Руси

преди 1 година

Благодарим ви управляващи! Народе яж и пий! Мама ви гламава , нормални държави в Европа спират вноса ние сякаш го увеличаваме! Ние ли сме задния двор на Украйна ? Да им купуваме болното жито и да храним войната ?

21

Вампира Фера

преди 1 година

Ритуално жито, напоено с кръвта на руснаци.

20

Анонимен

преди 1 година

А защо ЕС грухти, че Полша и Унгария забраниха вноса? Нали брюкселските кратуни обясняваха, че било за гладуващата Африка?

19

Анонимен

преди 1 година

за какво ни е този украински *** otroven,след като можем да произвеждаме пшеница и слънчоглед....

18

ссс

преди 1 година

До Крундел....Позволявам си да ви допълня, че зърнарите алници умишлено за държаха продажбите, че 20-30 милиона печалба са имамалко, надяваха се да спечелят по 40-50. Ох горките те! Да им изгние и това им е малко. Доброто жито от 30 години изнасяха, а ние хапвахме от фуражното. Абе тука никой ли не е ял истински хляб, или ви е къса паметта!