9

Ceko

преди 1 година

единствената оправия е сяла София да стане зона!

8

Анонимен

преди 1 година

В друг квартал във Варна паркиращите бяха започнали да влизат в градинките - ту една, ту две гуми и малко по малко почти с цялата кола. Отивам един ден и гледам всички на асфалта, оказа се че дошли полицията и им нашляпали по един фиш два поредни дни.

7

Анонимен

преди 1 година

До 9 - Това с автомобилите паркиращи по зелените площи го има само там където няма сини и зелени зони. Ако си живял в Лозенец или Иван Вазов си видял от първа ръка как когато поставиха зони изведнъж 30% от неизползваемите таралясници изчезнаха и кварталите се изчистиха. По-добре 100/150лева за зона на година от колкото да гледам как съседите ползват автомобил да си държат компотите в него или как някви имат по 3 автомобила на паркинга, а ползват 1 докато други паркират в градинки или по тротоари

6

Анонимен

преди 1 година

Заглавието описва цяла софия...каточе ли е новина?!

5

Гората

преди 1 година

А свободно тичащите кучета по всички паркове, градинки и улици кой ще ги спира? Сутрин рано в зелените площи съм виждал да тичат по 15-20 свободно пуснати кучета и освен стопаните им никой друг не преминава оттам.

4

Табу

преди 1 година

Трябва да се поставят камери и такива хора да се изселват от София и други градове. А транзитно преминаващите да не пускат да минават в тези градове за поне 10 години и огромни глоби.

3

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Добре дошли в страната на чудесата

2

Гнус лукс

преди 1 година

Какви улици и гаражни навеси. Симеоново имат ли канализация?

1

Българин

преди 1 година

Какви сигнали,бе ? Държавата потъва бързо с главата надолу ! Скоро ще ни останат само малко хляб и вода. Водата и нея разхищаваме , но като дойде сушата ще ближем напукани устни и ще проклинаме !!!