44

Слава богу

преди 1 година

А ЧИЯ отговорност е, бе - темeрут? Вие за какво сте, освен да тормозите учителите? Ако все още имаме държава, до три дена в МОН трябва да започнат масови уволнения заради това безобразие, глави на безхаберни чиновници като зелки на селски пазар трябва да хвърчат !!! Децата ще разврaщавате, а ***?

43

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е учениците отрано да знаят откъде вземат бебетата щъркелите

42

Крайна цел

преди 1 година

Бугарака тротинет педерет и изчезване на Бг от картата

41

Тон

преди 1 година

Ако не вземете мерки за тези гнусни НПО та ,ние родителите ще вземем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021 година. Тази книжка кога са я пробутали на децата?

39

Ах да

преди 1 година

2020 год ЧИЕ БЕШЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО?? НЕ БЕШЕ ЛИ НА РАДЕВ ПОРЕДНОТО СЛУЖЕБНО С ПРОМЕНКАДЖИИТЕ ВЪТРЕ¿?

38

Упс до 35

преди 1 година

И КАКВО ОБЩО ИМА ВЕНЕРА НА БОТИЧЕЛИ С ПРОСТАЩИНАТА И ВУЛГАРНОСТТА В ПОСОЧЕНАТА " КНИЖКА" ????????????? МНООООГО СМЕСВАШ НЕЩАТА, ЯВНО НЕ СИ ПРОЧЕЛ И РЕД ОТ " КНИЖКАТА", КОЯТО СТАВА САМО ЗА 00.

37

Упс

преди 1 година

КАК МОЖЕ МИНИСТЕРСТВОТО ДА ОДОБРЯВА ИНИЦИАТИВА ПО ПРИНЦИП , БЕЗ ДА Е ПРОЧЕЛО И 1 КНИЖКА ОТ ТАЗИ " ИНИЦИАТИВА"!!!??? ТОВА Е. РАЗРЕШЕНИЕ ЗА КУЛТУРНО САМОУБИЙСТВО!!! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ, МИНИСТЕРСТВО НА " ПРОСВЕТАТА И КУЛТУРАТА"!!! ПФУ!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Книгата като цяло е ужасна. Не знам кой я е включил в тази инициатива. Ако и другите книги са на същото ниво, направо да отменят инициативата.

35

До нормален

преди 1 година

Американска училищна директорка от Флорида е уволнена за порнография???, тъй като на децата по рисуване е показана снимка на Давид от Микеланджело.Порнография било и ,,Раждането на Венера от Ботичели......Директорът на музея във Флоренция е поканил ,,съдниците" на директорката да посетят града и да им обясни защо едни от шедьоврите на ренесансовото изкуство ,на които се възхищава цял свят не са порнография! Другари,внимавайте с преценките !!!

34

Анонимен

преди 1 година

КОЙ НАЧАЛНИК Е УВОЛНЕН? ТОВА ЧАКАМЕ!

33

Анонимен

преди 1 година

КОЙ ПРОКОНТРОЛИРА КНИГАТА БЕ, НЕККАДЪРНИК?

32

Анонимен

преди 1 година

Заглавието поне да прочетат или да си купят софтуер за сканиране и намиране на нецензурно съдържание, не само да крадат и да си клатят столовете всички учители и хората от МОН. Ела да ми пробудиш дракончето какво им говори, толкова ли са кухи кога и какво са завършили - ами марксизъм и ленинизъм, ей тва.

31

ЕТО:

преди 1 година

МОН ТУК ПРИЗНАВА,Ч Е НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ!

30

ловец

преди 1 година

МОН - не сме чели книгата :Д

29

Анонимен

преди 1 година

ми кой бе? Именцето му?

28

Кинжала

преди 1 година

Сигурно НПО учат децата ви да въртят гюбеци в клас и у вас?

27

Анонимен

преди 1 година

Като не сте я одобрявали как е стигнала тази вулгарна книга до децата в пети клас??? Вие за какво сте там за дебелата пачка и да гъ зите секретарките ли???

26

нормален

преди 1 година

Колко от вас критици сте чели ,,Разказвачът на приказки"че я заклеймявате както комунистите заклеймяваха Солженицин за ,,Архипелаг Гулаг без да са прочели и ред!.....В Русия през 2010 го включиха в учебната програма, а тази година руските другари пак го изключиха като ,,неверен поглед върху историята, и изсмукан от пръстите си проблем",,,,,,Важното е да се плюе по комунистически !!!

25

Чий е подписа?

преди 1 година

Силно сме възмутени! Искаме МОН да каже КОЙ е разрешил този ***! КОЙ?