48

Фибуначи

преди 1 година

Културния туризъм умре в цел свет вуе.Вече само места за селфита,кексове пудрене и лежане на плажо или в спато е модерно.Хомо смартфонис си има култура Кардашиянки,Брезелиянчовци,Чеченеца и прочиетипажи.

47

Сед бът тру

преди 1 година

Леки наркотици,жени и казина там е парата цела година.В Слънчака един "Амстердам" целогодишно ще жъне...

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45, в Сърбия имат обслужване :) Ако не си бил там, да ти кажа. За разлика от мизериите, които тук ти сервират... там храната става за ядене. Не е задължително да има дворци или море! Ако не знаеш, научи! Има различни видове туризъм. България се проваля във всички видове. И го казвам като човек с 15 години стаж в туризма. Качеството на туристическата услуга в България е по-ниско дори от страни в третия свят! Тук местните батки смятат обслужването на туристи под нивото!Грозно, но факт!

45

Научен учен

преди 1 година

Съседчетата отгоре правеха купон и се заслушах каква музика си пускат, понеже и без това се чуваше. Неизненадващо: само мазна чалга. Нито едно парче в друг стил, нито дори Славчо. Навремето, когато бяхме тийнейджъри, слушахме най-модерната музика в класациите на Европа по онова време. Тук идваха и най-големите звезди тогава. Сега това е "бъдещето на България". И всички ни пропускат от музикалните си турнета. Толкова по въпроса за културата.

44

Вежди

преди 1 година

Елате в България да се насосаме, да се снимаме с Бойко, да се снимаме с Мултигруп, опа грешка

43

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия няма ни море, ни дворци, ни планини и е лидер, дали сте се объркали или

42

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия да не би да има дворци, я се разкарайте бе, само мрънкате.

41

Ами нека оставим

преди 1 година

мутрите да трошат културни паметници от СВЕТОВНО значение, а после да се изненадваме, че сме невидими.

40

...

преди 1 година

Я да помислим коя БГ забележителност е от ранга на Версай? Или Белведере? Или Колизеума? Познавайки цяла Европа и България.... съжалявам, но България не предлага почти нищо забележително и уникално! Да гледаш хурки и чакръци не е уникално! И природата ни не е забележителна, имайки предвид, че е идентична с тази в Румъния, Македония, Сърбия :) Стига с това надуване колко сме уникални! Празнословието трябва да свърши сега! А държава, че няма.... знаят всички!

39

Анонимен

преди 1 година

Само със един Стоичков не става вече колко години

38

Анонимен

преди 1 година

Тука само алкохолици и наркомани идват на "туризъм"

37

Анонимен

преди 1 година

Какъв културен туризъм сънува тоя? Културен туризъм е да разгледаш Берлин, Париж, Рим, че даже и Букурещ. Какво ще гледаш тука? На Вежди Рашидов глупостите? Камбаните на Витоша? Паметника на Альоша в Пловдив? Царевец? Тое е жега, камънак и яко брулене за пари нашия туризъм. Как излиза по-евтино да караш ски в Алпите, отколкото на Витоша? Как излиза по-евтино почивка в Гърция, отколкото в Приморско? Не разбирам. Ако някой има отговор - моля да сподели. Ама няма да стъпя на тия *** в хотелите.

36

Коментатор

преди 1 година

Копейкин ще направи Руски културен център във всяко населено място.

35

мхм

преди 1 година

Мутри ни управляват над 30 години от къде да дойде тази култура??

34

Италия

преди 1 година

Преди 20-30 год идваха чужденците заради мацките. Сега и за това не идват. То само силикон и надути фръцли. Каква ти култура!

33

Анонимен

преди 1 година

Какъв ви туризъм, бе ненормалници? Отидеш някъде и плонж на капака на колака вече имаш един дебелак, който крещи "платен паркинг". После може и да се престрашиш нещо да хапнеш - то не е ресторант, а направо курс по древна история. Това да цъфти всичко наоколо и да вадиш някакви мамути от фризера... Че по-нормално е да ида в Гърция или Турция. Ама една стотинка няма да ви дам за тъпия бетон. Сами се прецакахте. И тоя ненормалник. Културен туризъм??! В Слънчев бряг? То е мозайка от повръщано!

32

Анонимен

преди 1 година

Има много аспекти този проблем, но няма как да очакваш от хора, които са готови да свалят статут "паметник на културата" и от много ценни и красиви в исторически план сгради, само и само да вдигнат на тяхно място някаква безумна кооперация или офис сграда, да развиват културен туризъм.В това отношение Варна е истински кошмар в последните десетилетия, но доколкото чувам подобни неща се случват и в Пловдив и в София

31

Бай Чеп

преди 1 година

Реклама трябва, но качествена! То сега за лого има една нарисувана "роза" от непознаваем вид "гюрлюк" и толкова. А забравих, има и още един рекламен клип за "спа", дето едни голи каки под звука на индиански ритми се влачат към "лековит" басейн. С почина "Ти ни открий за да ти одерем кожата" така ще си останем- НЕОТКРИВАЕМИ!

30

Анонимен

преди 1 година

Колко културен може да е един народ, който 12 години държи на власт на един пpocт човек.

29

loves2drive

преди 1 година

Беше преди години, ама не 20. Цените си бяха написани ясни на табло до касата. Спорих с касиерката. А приятелят тогава ми е мъж днес.