118

Идеалист

преди 1 година

Извеждане от властта на т.н. Демократи, които провеждат политики на насилие - джендъризъм , войни по света и културна политика на насилие по телевизиите и кината!Хората в САЩ са под постоянен стрес.

117

Анонимен

преди 1 година

Не "не могат",а не искат!Четете "протоколи на ционските мъдреци" и ще разберете,"защо"!Още тогава е предначертано,че гоите(ние,всички неевреи,стоящи според тях под нивото на добитъка),ще бъдем докарани до такова състояние,че сами да поискаме да бъдем заробени!С тази цел се засилва социалния тероризъм и убийства за да се докара до такава степен,че ние,гоите(добитъка),сами да бъдем лишени от каквато и да е свобода,"за да има мир".Но за тази цел трябва гойското стадо да бъде разоръжено!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Има лек . Народен съд , национализация и комунизъм

115

Анонимен

преди 1 година

"Не знам как го правеха управляващите, но през соца, даже вратите не си заключвахме и нямаше престъпност и агресия" -- Престъпност е имало, на същите нива даже, но просто беше забранено да се говори за нея.

114

Анонимен

преди 1 година

Не знам как го правеха управляващите, но през соца, даже вратите не си заключвахме и нямаше престъпност и агресия, рядко беше някой да се сбие в дискотека и толкоз, но убийства почти не се случваха, от малки ни възпитаваха на труд, морал и респект към по-възрастните хора! Трябва да си оправят системата и обществото.

113

Анонимен

преди 1 година

Щом са хронични, извършвани дори и от стресирани деца, значи има нещо сбъркано в системата и обществото, какви са причините и да го оправят, да не се налага агресия и стрес чрез игрите, филмите, интернета, реалния живот, да се възпитават децата на морал и добродетели, да се обучават и професионално, да видят какви интереси и към какво имат интереси и да си влагат енергията в професионално образование, нещо трябва да направят! Наскоро гледах видео, че хората не могат да се разхождат навън в няко

112

Анонимен

преди 1 година

В Русланд са взели кардинално решение от векове - който не слуша в Сибир.

111

Свободаааааа ...

преди 1 година

ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ДЕМОКРАЦИЯ... При диктатурата единствено Диктаторът има право да убива . При Демокрация - ВСЕКИ се чувства в правото си да убива всеки ..... Вдигали шум съседите ... Някой те погледнал накриво ... Показали ти среденн пръсст ...Ччерен си и ти е кофти... Нещо ти е криво ... Написали ти двойка в училище ... Демокрация е . Вземаш пушката и започваш. А полицията идва когато свършиш патроните за да те пита как си и защо стреляш. При Диктатура патрон не можеш да си купиш, камо ли пушка

110

Анонимен

преди 1 година

Ами те са доста ограничени ментално, масово се дрогират, потънали са в задължения и имат оръжие. По изпитна рецепта от това здраве му кажи.

109

соломон

преди 1 година

Каквото искат това да правят това ,че се избиват това е в ДНА им е . Но да оставят света на мира защото са като чума веднага се всичко последно време извратиха света с техните паради и Трансгени ценности.

108

ИМА ЛЕК

преди 1 година

Любов в семейството, добро възпитание, почитане на общо човешките ценности, занимания със спорт/наука/музика, добро образование, поставяне на парите на заден план и преоткриване на духовното, спиране на насилието по тв. и войните по света.

107

Анонимен

преди 1 година

вие българите аменриканците ги имате за хора ли сащ това е джунгла от животни

106

Bai Asen

преди 1 година

Няма как да открият, това е най-психясалата сбирщина от кол и въже, наркомани, *** и каквито други се сетиш!

105

българина

преди 1 година

ами външно да депозира един Български доклад на козяк, тук няма такива неща

104

Em

преди 1 година

В САЩ населението има 390 млн. оръжия. На година средно по 800 утрепани в масови стрелби. Еми то излиза по 2 на 1 милион. За няколоко човека няма оръжейните корпорации да си развалят далаверката.

103

Анонимен

преди 1 година

Яко! Направо умирам от кеф, когато чета новини за стрелби в сащ! Но повечето са от некадърници - само по 5-6 утрепани, а в моловете продават оръжия и патрони на поразия! Бива ли такова нещо???

102

Анонимен

преди 1 година

Ви там ли живеете че с така говорите

101

Анонимен

преди 1 година

само турски сериали.

100

Анонимен

преди 1 година

Тия са приключили курса там в кравария, стария джо и тези които му дърпат конците са прокарали вече такава извратенящина там, че ви е бедна фантазията.

99

Анонимен

преди 1 година

е това е демокрацията какво ревете толкова, евроатлантическите трансатлантически ценности дето ги защитавате всеки ден навсякъде по света...така че няма да се оплаквате, ще живеете в страх постоянно, някой наркоман да не ви пръсне мозъка на улицата.... това са атлантически ценности и трябва да ги спазваме...