20

gogo

преди 15 години

moeto dete ne hodi na det.grad. i znae pove4e stihove i pesni ot kade hodat.u4itelkite samo se pitat 4as po 4as koga she polu4at zaplata.a lelkite -koga she e gotova mandjata da se napluskat.pak i za 200 lv mese4no kak da vi gledat ka4estveno de4icata.

19

Данчо 63г.

преди 15 години

Видяхте ли снимката?Това ще е резултата.Да си спомня някой,кои създадоха американските пионерчета-бой скаути,съветските пионерята,хитлерюген,нашите чавдарчета-пионерчета-комсомолци?Спомнете си филма "Стената"-сцената по лентата къч месомелачката-еднотипни безлики и безоки физиономии.СЪЩИТЕ започват наново.Трябва формиране по калъп на "сива" маса-лесно се управлява и за "пушечно месо" най вече.За това пробутват тези иследвания-тънко и от далеко.Не си възпитавайте децата в къщи и чакайте на стари години да Ви подритват.Сега ако не ми повярвате,ще се убедите на свой гръб.Примери много.

18

преди 15 години

Ne zavisi ot choveka,zavisi ot gradinata i uchitelkite.Sinyt mi ne iskashe da stypi v edna gradina,kato go premestih v drugata hodeshe s kef .vqrno e ,4e nau4avat ne samo stih4eta i pesni4ki,no i glupostite,no istinata e,4e v gradinata decata se socializirat po-lesno i po-rano.

17

__________

преди 15 години

Аз също не съм ходила на детска градина и със сигурност мога да кажа, че имам най-високите успехи в моя клас. Предполагам, че тези, които са ходили, са малко по-отворени и общителни, въпреки че и с това нямам проблеми. Все пак това си е до самия човек.

16

Emo

преди 15 години

Уверявам се, че по-просто и елементарно *** от нормалния българин няма! Гледаш коментарите и какво да видиш - всеки смята неговия начин за по-успешен и едва ли не така трябва да се направи в целия свят. "Аз не съм ходил/а на градина и виШте *** колко съм умен/а!","Аз съм едно дете и това е най-добрия вариант, няма нужда от 2 или повече деца..." Номер 10 пък....просто без коментар! Нормално е децата ходили на детска градина да получат предимство защото като пораснат ще имат нужда да се справят само с хора от техния ранг и ако разчитат на мама и тати да им обръщат внимание и да ги съветват няма да се интегрират успешно в обществото. Децата в детската градина комуникират с индивиди от свой вид, един вид репетиция за реалните случки, които ще им се случват в по-късни етапи на живота - училище, казарма(вече няма, но след 15 години не се знае), работа. Области, в които ще успяват и ще се провалят деца ходили и не ходили на детска градина!!!! Факта е *** - което дете ходи на градина получава предимство с няколко крачки напред. Те хората са го изследвали и доказали, ама псевдо форумни мислители винаги се борят с единичните си примери от вероятно жалките си животи!

15

преди 15 години

Покрай мен пък е обратното. Много хора, които са ходили на градина са изключително ***. Аз не съм и винаги съм се справяла с всичко много лесно. Според мен проучването показва такива резултати защото не е правено в България. Тук в детската трябва само да папкаш и да спинкаш, за да си добро дете и да не създаваш проблеми на отчаяните от живота лелички. Най-иннтелектуалната дейност, доколкото съм чувала е да се завираш в тоалетните да гледаш чуждите дупета...при тези условия, освен масово затъпяване няма какво друго да създават тези детски градини.

14

преди 15 години

И аз съм ходил на детска градина и в училище съм бил сред най-добрите ученици , но има и доста такива които също са ходили на градина , но да кажем че не си личи много много.Така де , ако детето има заложби може да ги развива там , но ако няма си е същата работа дали ще е там или не

13

един нормален човек

преди 15 години

Сигурно и ти само си ял и *** и ти е останал незабравим спомен от това време,а може и сега да си така.Заради като тебе децата ни изпростяват все повече.Моете дете е на 3г и за много неща си говорим като възрастни и иска всичко да разбере и да си обясни.Жалко за децата,които имат такива *** като номер 10 за родители.Направо ги съжалявам милите.

12

Staska

преди 15 години

Mislia 4e gradinata triabva da se poseshtava samo otvreme na vreme za raznoobrazie za da ne mu pisva na deteto da sedi samo pri baba i diado.Ina4e sam protiv za6toto decata postojanno sa bolni i ne nau4avat ni6to polezno.

11

анонимен

преди 15 години

Аз също не съм ходила на градина и не мисля че децата са по-умни стават по -умни ако родителите се занимават с тях и детето има нужда от внимание на обичащи го хора а не от градина

10

Името

преди 15 години

Децата на тая възраст са като домашните любимци. Способни са само да ядът да *** и да спят + някои базови команди от сорта на "глас" и "дай ***". Дали ще седят без да знаят къде се намират и какво се случва с баба си пред телевизора или ще седят без да знаят къде се намират и какво се случва заобиколени от маса други олигофренчета и няква истерична овца е абсолютно все тая. Въпрос е на избор и на възможности, но ако бабата не е няква проста селска , мисля че бабата е по-добрият избор който я има.

9

неходил на дет. град

преди 15 години

В детските градини преждевременно се "поумнява" най-първо откъм псувни, обиди и ръкопашни схватки. Обичайната за малчуганите опортюнистична агресия се мултиплицира и обикновено сутрин водиш на градина невинно ангелче, вечер го прибираш от там изпечено луциферче.

8

преди 15 години

А заплатите на учителите са най ниски за страната!Пълен срам! Направете детските градини частни и да видим родителите как ще ревнат!

7

joro

преди 15 години

според мен не е така :) аз не съм ходил на градина, а бях един от най-добрите математици в русе. всичко си зависи от човека :)

6

преди 15 години

Добре, че не съм ходила :). И така и иначе се справям чудесно с математиката. Повече от това здраве му кажи :).

5

преди 15 години

Номер две. Добре чи си ходила на градина, сега си само ***, иначе щеше да си проста.

4

майка

преди 15 години

И аз не знам колко умни стават, ама дъщеря ми категорично отказва да "поумнява" точно по тоя начин. Всяка сутрин е адски рев, докато я заведа в детската градина. Вярно, че имат някакви занимания, учат ги на стихчета, песнички и рисуване, ама е вярно и това, което номер 2 казва, че учителките са твърде нервни и само им крещят. Ама като нямам избор - щем не щем, ходим на градина.

3

hristo ninov

преди 15 години

Добре, че не съм ходил на детска градина.Сега нямаше да има по-умен от мен.

2

преди 15 години

Това с математиката не ми се вярва да е точно така! Аз ходех на градина, ама точно по математика показвах такива завидни знания... леле мале! Представям си какво щеше да е ак не бях ходила на градина! :-) Та не ми се вярва да сам станала много по-умна затова, че всеки божи ден висиях в една стая с още 20 *** хлапета, докато някаква напълно истерясала учителка си дереше гърлото. Незнам сега как е, защото все още нямам деца, ама преди 20 и няколко години детските градини бяха пълен козмар. Истински зверилник! Та хич не ми се вярва да съм научила нещо точно там.

1

преди 15 години

ето защо управляващите правят всичко възможно да пречат на децата ни да ходчт на градина