12

Анонимен

преди 1 година

На този сайт да не му се плаща дарекламира тази жена? Кой се интеиресува от нея изобщо? Какво е направила, че постоянно ни я навирате в полезрението?

11

az

преди 1 година

Нямам представа тази коя е, но забелязвам, че все една и съща снимка е качена в статия за нея. Така и не разбрах с какво се занимава туй девойче.

10

Навитак

преди 1 година

Аз също съм изключително безполезен, Еми, излез и сме няколко пъти, можем да си бъдем взаимно безполезни!

9

Анонимен

преди 1 година

Дали това Емили си е направило още един, много полезен извод, без който няма да упее да осмисли и може би дори да реши проблемите си - около успешните моделки се тълпят такъв тип мъже, които се стремят да трупат бройки свалени, засукани мадами и не мислят да се женят, или пък си имат семейство и си го пазят, а при моделките ходят с една-единствена цел. Много е важно с какви мъже контактуваш Емили, това може да има съдбоносно значение.

8

По трудния начин

преди 1 година

е проумяла нещо. На 31 г., за да направи извода, че колкото и да е хубава, успешна и замогнала се, днешните мъже ще тичат след нея, но само с една определена цел. Малко са тези, които искат да създадат семейство и да се лишат от ергенската си свобода. Доста са онези, които са се "излъгали" да сключат брак, но после бързо са съжалили и си връщат свободата чрез развод. Съвременният мачо е измислил израза "детенце-ремаркенце", често го чуваме. Не щат ремаркенца", искат да са вечни тийнейджъри.

7

Таратайковски

преди 1 година

Ако имаше млзък, щеше да замрази него...Ама няма.

6

Не вярвам да има

преди 1 година

Друг човек освен нея ,който да се вълнува от това!

5

Зозо

преди 1 година

До светски хроникьор ....... Тротинетката бил психясал в кауша, щото брадясал и нямал бръсначка :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 1 година

"31-годишната моделка призна, че много от мъжете, с които излиза сега, са "безполезни" и няма как да бъдат включени в нейния живот на майка."===Интересно, колко ли е полезна като майка една жена, която ще запомним единствено с това, че се съблича пред обектива?

3

светски хроникьор

преди 1 година

Емили Ратайката има ли нещо общо със Емили Тротинетката?

2

Ами многото мъже,

преди 1 година

с които излиза сега, явно първо са много и второ, са включени в нейния живот на "моделка", не на майка. Безполезни са, защото я възприемат като парче плът и "звезда", какъвто имидж си е изградила пред обществото. Изобщо, "признанията" й показват колко уау е кокошият й ум.

1

Моделка мисли

преди 1 година

След 25 вече е стар модел, а след 30 вече си е направо ретро.