41

Слава богу

преди 1 година

Очевидно положението вече е изтървано. Ножът отдавна е опрял о кокълът и го дълбае. Единствен държавен приоритет трябва да бъде смaзването на тая дивaшка измeт. Връщане на смъpтното наказание, на тежкия кaторжен труд, безкомпромисно унищожaване на всички незаконни кaтуни и развъдници, спиране на всякакви помощи за неграмoтни, неработещи и криминално проявени. Като не желаят да се трудят и да спазват законите, да мрaт от глад или в мините и каменоломните. Никаква милост не трябва да има.

40

Анонимен

преди 1 година

Тълпата му е скочила, защото е пренебрегнал малкото дете от етноса на тълпата и е тръгнал да помага на младежа - шофьор от своя турски етнос. Не е било случайно и непредизвикано нападение, а незабавно наказание за вземане на страна. Получол е тупаника, вместо младия шофьор.

39

Да

преди 1 година

Отново твърдя, че ромите ще бъдат екзекутирани публично заради нападение над чистокръвен гражданин на Република България от турски произход.

38

Непозната

преди 1 година

Как звучи заглавието "Той твърди, че не ги е предизвиквал". Демек това е неговото твърдение, но не се знае как е. Т.е. може и да са били прави биячите. Крайно време е журналистите да престанат да защитават на всяка цена безобразното поведение на ромското население в България. Биячите са виновни за това, което са направили и следва законът с цялата си строгост да се приложи към тях.

37

Анонимен

преди 1 година

Статията представя грешно информацията. Шофьорът - турчин, пристига на място, вижда, че малкото дете от каруцата (не от неговия етнос, а от индийския) има одраскване на главата. И вместо да помогне на малкото дете (да промие раната на главата, колкото и малка да е) тръгва да помага на прижълтелия от страх от тълпата 18 годишен шофьор, който е блъснал каруцата. Най-вероятно 18 годишния е турчин. В руенско са само такива и индийци. Български от години не се говори в този район.

36

ГжегошБженчешчикевич

преди 1 година

На следващото преброяване ще се запиша ,,***" и ще правя каквото си искам!!!

35

Анонимен

преди 1 година

На сигнали от *** изобщо не трябва да се хаби бензин за път.

34

Рамбооо

преди 1 година

В моят автомобил си държа турски ятаган. Цепи на две, като бръснач е точен на лазарно точило. Мисля, че за днешното време е сигурен атрибут за самозащита........Едно време и онези от махалата-чернокожите са ни клали в помощ на турците и затова съм се подготвил от изненади....

33

Анонимен

преди 1 година

Е, не знам, аз от статията разбирам, че е погледнал момчето, решил е, че му няма нищо и е отишъл да помага на шофьора. Нормално е притеснени родители да започнат да се карат да го прегледа. А на какъв тон са си говорили става ясно от резултата на конфликта. Та май невинни няма. Етнически особености.

32

Анонимен

преди 1 година

Ало правозащитниците от Евроромата няма две страни в конфликта. Има нападнат медик при изпълнение служебните си задължения с опасност за живота. Не ме интересува мнението на нападателите, единствено което трябва да знаем е дават ли вече показания пред прокурор, задържани ли са, имат ли предишни криминални прояви и ако да - колко години ефективна присъда ги чака

31

Анонимен

преди 1 година

До Българин И да плащат здравни, то пак ще е с нашите пари, така че не питай много, че като нищо държавата ще се сети, че не се е погрижила достатъчно за тях и ще започне да им отпуска помощи и за здравни осигуровки...

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 - "Защо чуваме само едната версия?" Ами -"При медицинския преглед обаче майката на пострадалото дете започнала да вика и да буйства. Към нея се присъединили роднини във видимо неадекватно състояние." Дали при такова състояние на нападателите ,ще чуеш някакво разумна версия ,не че като са в "адекватно" ще има разлика :))))

29

Анонимен

преди 1 година

До Българин - "Дали някой от тези индивиди е плащал някога здравна осигуровка???" Докато Бърза Помощ ги лекува безплатно ,няма и да платят някога .

28

Анонимен

преди 1 година

И той тъмен изглежда. Ще се разберат.

27

Промяната е тук

преди 1 година

Най-вероятно шофьора е подходил със расизъм към хората. Ромите не са конфликтни хора, ако не ги закачаш. Защо не се показва и другата гледна точка на пострадалото семейство с момче ?

26

Сахар

преди 1 година

Масово по българските села възрастните или са се изнесли към големите градове или на оня свят и 90% са ***... Има цели области, в които по селата няма бели.Краят остава за вас.

25

Случаен минувач

преди 1 година

По времето на милиционеросоциализма имаше Строителни войски. Там бяха вкарвани всички индийци. И всяка сутрин пред строя ги биеха по малко, за страх. И имаха страх. Но излизаха със занаят - можеха да бъдат зидаро-мазачи. И си работеха занаята. И не смееха да вършат глупости, защото милицията също биеше. Сега обаче няма нищо от гореспоменатото. И като няма страх - това е резултатът.

24

Анонимен

преди 1 година

За индийската общност няма закони. С право хората казват, че уругваиците са много по нисши от животните.

23

Аз

преди 1 година

До ония, които искат да чуят и "другата" страна. Не разбрахте ли, че римляните са се нахвърлили да бият шофьора-парамедик защото е оказал помощ на другото момче, т. е. на момчето шофирало автомобила и според тълпата - виновно за нараняването на "водачите" на талигата. Защото са първосигнални. И затова във всички държави са най-мразената част от обществото. С една дума - ***.

22

Анонимен

преди 1 година

Физиономията му е на нацист. Най-вероятно е от Възраждане.