75

:)

преди 1 година

Китай произвежда главно за износ в САЩ и ЕС. Една война ще им донесе не само позорна военна загуба от многократно превъзхождащите ги сили на НАТО, но и тотален фалит. Ако Китай опита нещо подобно, за няколко месеца ще се върне в ерата на "купичката ориз". Не вярвам дори чайниците да са толкова простовати.

74

Анонимен

преди 1 година

Не е задължително чиповете да се правят на остров. Чиповете се правят на машини, процесът се управлява от хора. В този смисъл, чиповете от Тайван могат дабъдат и чипове от Китай, Корея и т.н. Днес са от Тайван, а утре ще са отдругаде. т.е, ако има война, на Китай чипове няма да му липсват.

73

Анонимен

преди 1 година

От цялат статия разбрах единствено, че Китай засрашава САЩ, но САЩ не искали война и затова Китай трябвало да се "интегрира". Т.е. САЩ се страхуват и просто прехвърлят проблема на следващи правителства.

72

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 1 година

До big meechХа на бас за 1000 лв, че ако се стигне до конфликт, САЩ ще гризнат дръвцето!

71

big meech

преди 1 година

американците ще опраскат китай за 3 дни , последно през 94-та , китайците избягаха още преди да дойдат

70

Христо Христов

преди 1 година

До Схеми -Меми/81 "А относно чиповете дето ги правили в Тайван и тук там в Китай и били много високотехнологични ..." Другият момент е, че има разлика в това да правиш машини за чипове и да правищ самите чипове. Според шефа на АСМЛ (изказване отпреди няколко месеца), в ЕС има изоставане от 5 до 7 години спрямо Тайван в правенето на самите чипове. Това отделно от недостига на специалисти.

69

Христо Христов

преди 1 година

До Схеми -Меми/81 "А относно чиповете дето ги правили в Тайван и тук там в Китай и били много високотехнологични ..." - значи в Китай нямат машини за чипове, каквито чипове правят в Тайван и Корея, и донякъде Япония, САЩ и Израел. Някъде 15 години назад бяха Китайците преди две години спрямо Тайван. Сега да са 9.

68

Киро парцала

преди 1 година

Казъх на Байдръд да не се зафаща с Си Джи.., ама може и да е забравил. В следващата ми среща с президента ще му го напомня с шут в гъзь и да си идва у БГ да си заживеем като иу Канада. А на Еврото, на всяка банкнота пише, че е Български Лев. Запомнете само ние сме интелигентни и можем да ви опра-вим. Тренирал съм бойни изкуства, но сега нямам време, ще оправя България с DJ Асенчо пари има за всички каза Бойко.

67

Схеми -Меми

преди 1 година

Тайван е населен с китайци,които избягаха от комунистическия режим в началото му.Едни китаци срещу други, незнам защо трябва да се включваме.А относно чиповете дето ги правили в Тайван и тук там в Китай и били много високотехнологични и незаменими ще кажа ,че единствено ЕС-Холандия прави машини за чипове. Другите си ги купуват от Холандия и произвеждат чипове.Без Холандия нема чипове .Апъл мепъл всичко произвежда в Китай ,тесла месла инвестира.Конфликтите нагласени за обир на бачкаторите...

66

внимателно

преди 1 година

Warnings about WAR MAFFIA >>> Наркомани от САЩ ползват Подставени на власт в Москва,ПХенян и Пекин за рязко увеличаване на продажбите на ОПАСНИ военно терористични оръжия .. ХОП самолети на картинки за корумпираните негодници от София, Хоп ракети за Тайван а сега за Южна Корея и Япония, За полша и Германия..

65

Shark

преди 1 година

Всяка страна, която има някакви амбиции да бъде водеща, застрашава интересите на САЩ. Всички трябва да правят само и единствено това, което е в угода на САЩ! Никой по никакъв начин не трябва да има мнение, различно от това на САЩ! Всяка линия, успоредна на американската линия е права линия!!! Кои са после комунистите и фашистите???????

64

И най важното

преди 1 година

Е напълно непровокиран! Никога САЩ не е въоражавал Тайван или пращал баба Пелоши там!

63

Гошо

преди 1 година

Работата е лесна: Китай сформира едномилионна невъоръжена армия и я праща в САЩ. Те ги интегрират и Китай праща нова армия. На третия път САЩ фалира, банкрутира и става китайска провинция...

62

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Историк 74 - и това "мнение" което си е чист национален нихилизъм е харесано от трима?!? Мале, тоя сайт верно е чиста тр/олска клоака! Ае, тр/олстваите си на воля. Тук мирише много Zле!

61

Британски учЕн

преди 1 година

Въй, днес-а да се даде на съд в Хага за незачитане на европейските ценности.

60

Историк

преди 1 година

До Бай Дрън... Дори не се опитвай да спориш. Сега в България е модерно да си русофоб и да мразиш руснаци.... Всъщност България през цялата си история е била територия на слуги и роби. През Турско, България е населена на 99% верни поданици на султана.Дошли руснаците и само месец след освобождението се на напълнило с "поборници" ... ПРЕДИ 9 Септември - 2хил комуниста. 2 месеца по късно 300 хиляди... Преди 10 Ноември - 4 милиона комуниста - След 10-ти - 4 МИЛИОНА АНТИКОМУНИСТА... СЛУГИ, Сър !

59

Иванов

преди 1 година

До САЩ имат 800Военните бази на ФАЩ са над 940 (официални) !!!

58

До 71

преди 1 година

До Лаврентий Берия. Младите ще намерят пола си на Запад

57

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Бай Дрън - а би трябвало, вместо да тролстваш тук да апелираш към Онзи горе, след някоя и друга година да има кой да ти избърше обосрания пенсионерски жоп в старческия дом. Което най вероятно няма да се случи когато със Zлобата си изгониш и внуците си от България. Ще трябва сам да се "братушкаш" докато младите търсят живота си на Запад!

56

САЩ имат 800

преди 1 година

Военни бази в 80 държави по света!Да върнат незаконно анексираните земи!