41

СПЕЗЗЗОВВВ

преди 1 година

До ЗозоХубава идея!!! Ако го напишем, те тогава ще Ви го начукаме .......ама много здраво, дори Попето да изпусне не една, а две дузпи.Спезззов да Ви нахендри. Той всъщност се заканваше на Левски........... но сега вече май не е в НАП, а само културист във фитнеса.

40

wolfi

преди 1 година

така не се става шампион!!!!

39

карачанаков

преди 1 година

То не бе ЦСКА Червено знаме,Септемврийско знаме,Съдийско знаме,Литекс,София а сега вече е сборен Афро-Европейски отбор до 75 мин нямаше един българин а се перчат че били най добрия български отбор.Не че и другите Лудогорец и Левски не са същите ама поне има по някой друг българин за цвят.

38

Армеец

преди 1 година

Не знам до кога Илич ще се оправдава че отборът му играл слабо? Ти тогава за какво си там? Като не им се играе а си им обещал колосални премии тогава глоби до откат до като започнат да играят заедно с треньорите. Само Бусато и Махмутович бяха на ниво всичко друго разходки по терена. И до кога Илич ще излиза с тъпият номер да гони в 65 минута тези от които чакаш гол като Назон и Хайнц? Добре че Джеферсан се контузи иначе го гонеха от мача.Да няма една свестна атака по никое крило.Илич е за смяна.

37

Зозо

преди 1 година

На Леевски кога ще им пишат на тениските - Генерален спонсор НАП.

36

Евала

преди 1 година

Какво дерби?! От години си е уговорена сватба! ЦСКА - Ловеч нямаха нито едно положение, а Левски нарочно не вкараха дузпата. Особено в последните минути ясно личеше нежеланието и на двата отбора да вкарат гол.

35

Анонимен

преди 1 година

И двата отбора не искаха да рискуват. От ЦСКА съм, Тибо Вион и Тобиас Хайнц навъртяха баси и километража респект за това. За дузпата не знам, но със сигурност не беше умишлена. Интересно беше че продължението беше само 3 минути, а трябваше да е поне 5. Титлата ако я заслужаваме ще трябва да бием в директните двубои.

34

Анонимен

преди 1 година

Попето е бездарен и нагъл като всеки левскар! Нищо не става от него, не е успял никога и никъде да запише името си като шампион, но бил изпуснал?! Изпуснали били, кого са изпуснали,изпуснали са да платят дълговете си към НАП както роднините си от малцинствата!

33

Ямболски цървуль

преди 1 година

Изтърпях ги до 40-тата мин.....Махленски футбол?

32

Майкъл Оуен

преди 1 година

Цска-София прилича на Ливърпул. И в двата отбора не играят българи.

31

Анонимен

преди 1 година

Голяма радост, голямо грухтене, едвам взели точката. Колко са цесекарските отборчета в България - цуци1, цуци2, цесекарско село, септември, черно море, берое,ботев, славия, пирин. И тия днес взели да се радват , че Попе изпуснал дузпата, щели да стават шампиони...

30

Анонимен

преди 1 година

хаха,нали все критикувате Лудогорец за чужденците,днес колко българи играха на терена?

29

Анонимен

преди 1 година

В България ,отдавна няма футбол !И много ,други неща -няма !Футболистите бягат назад !

28

Нормален

преди 1 година

Точно така пасарела, просто няма смисъл. В отбора няма червени сърца. 11 чужденци...ако искам да гледам чужденци ще си пусна футбол от Европа, поне ще е качествен! Отдавна и двата отбора са длъжници на феновете си! Майната им на емблеми и сдружения. В отборите няма нито левскари, нито цесекари. Няма Ицо, няма Берба, няма Сираков, няма Боримиров...има ли смисъл да се изрежда. То за това няма и национален отбор. Продажно разградско първенство...

27

Чорбаръ

преди 1 година

Чудя се на акъла на гн Ганчев тия мизерници разхождат фланелката,получават заплати,шампиони щели да стават.Те с умрелите Лефски нямат удар във вратата с Нямахорец тръгнали да се мерят.Добре,че Попето доказа,че никакъе *** не става от него,че и Лефски да са недоволни.Все пак има.още.мачове,второто.място също е успех с такива игри.

26

пасарела

преди 1 година

Ей , много българин на терен !!Чудя се , защо още ходим на мач !! За кой да викам , като не мога да му произнеса името !!От мен един лев няма да видят !!!

25

НеРазбрал

преди 1 година

Едно време бягахме от училище, да гледаме някои мачове на ЦСКА. Сега такива, уж важни двубои, само поглеждам крайният резултат, ей-така, за статистика. Защо все още търпят някои, които заравят и унищожават българският футбол? До кога?

24

Котаракът Еркюл

преди 1 година

И по добре. Имаше ли един победител, двубоят щеше да продължи и извън терена, но не топка щеше да се рита. Както обикновено завършва у нас нещото назоваващо се футбо.

23

Фризура на перуки

преди 1 година

Тази пародия "професионална" футболна група, трябва да се закрие. Само турнирът за купата може да остане.

22

Анонимен

преди 1 година

Заслужават ли си викането?