50

Моля Ви!

преди 1 година

До Ти??!"онези",от посолството и Брюксел ни организирват.Това закрийте,онова спрете.Това няма да произвеждате!Те, казват кое,що.Сега ще ликвидираме окончателно и земеделието.Земята ще стане без пари.Чужди капитали ще я доизкупят,и края е близо.Душите ни продадени,земята чужда,а горите изсечени.

49

Ами,и,и!

преди 1 година

До Защо??"статус над средния"?Това значи,голяма фирма,бедно положение.Участието в пенсионната система е решаващо,бе другарю!Колкото повече,толкова повече.Щом си "над средния"статус,би трябвало да го знаеш.Но ти беше удобно,нещо като началник,надвесен над едно бюро,почти нищо не правещ.Чакаше само аванс,заплата,и премии ако дадат.Така,че да няма оплаквания.

48

Защо

преди 1 година

Средната пенсия 700 лв. Когато работех и се подписвах по ведомост а не "под масата" социалният ми статус беше над средния и то много над средния. Защо сега пенсията ми е 525 лв. Какви бяха, а и сега са всичките нормативни уредби сътворени от НОИ и ф.Ъ-ш.к"ии като Нейков и сие балкански плямпала и "Я"к.сперти? Я отговори наборке.

47

Ти

преди 1 година

Управленците са виновни, както и народа ни, че има ниски изисквания. Малко стратегия за развитие на някой сектори в които можем да сме конкурентни и всички можем да живеем нормално, не безумно богато, но нормално. България разполага с всички ресурси. Жалко, че не можем да се организираме.

46

астора

преди 1 година

Постоянно се пише че дьржавата дотира частния бизнес, казват около 12-13 милярда, никьде не прочетох закон или постановление това да се прави. Една грьцка фирма базирана в Перник , произвеждащо метали и потребяваща ток около 100 мегавата на час е така дотирана от дьржавата , че е стигнала сврьх печалба , заради която за да не я вьрне под формата на даньци, купува за началниците често нови джипове и автомобили. Над 60 броя

45

демокрацията

преди 1 година

Тя е враг на твореца Господ-ога ТЕОКРАЦИЯТА....................

44

всичко е предрешено!

преди 1 година

жени и деца на комунисти ни управляват!

43

Ех

преди 1 година

Мика няколко месеца преговоряше с ПП за правителство. Сега да каже, защо толко се вдигнаха цените и линията на бедността е 1250 лв. Не само пенсиите и заплатите са ниски.

42

Ами

преди 1 година

Нейният син работи в Канада. Той колко вноски е направил за нейната пенсия?

41

Анонимен

преди 1 година

Докато такива хора управляват България пази боже

40

Анонимен

преди 1 година

2,85 милиона работещи, от които 100000 държавни служители, 2 милиона пенсионери, ??? неработещи живеещи на помощи, 1,5 милиона деца и учащи се! Това е математиката. Работещите са 2,35 милиона наети и около 500 хиляди самонаети и работодатели.

39

Анонимен

преди 1 година

2 милиона работещи, 2 милиона пенсионери, 2,5 неработещи роми, 1 милион деца и 500 000 държавни служители! Едва ли само аз разбирам от математика , но очевидно е ,че няма как да има всички да сме добре! Трябва ромите да бачкат! Това е! Стига сме ги хранили!

38

Анонимен

преди 1 година

" Зайкова: Средната пенсия е около 700 лева, а издръжката на живота надминава 1250 лева " ... Благодарете на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов, че пенсиите са почти два пъти по-ниски от издръжката на живота. Ако ГЕРБ не бяха завзели властта през 2008 година сега доходите ни щяха да са поне два пъти по-високи.

37

Анонимен

преди 1 година

Краде се най-безугледно и не се създава - това яде парите и бъдещето на младите хора.

36

Анонимен

преди 1 година

Г-жа Мика Зайкова е една обобщена карикатура на българския чиновник - некомпетентна просто защото е елементарна, винаги цицала държавата, уредила децата си с поръчки и най вече провокативна стара бабичка. Да си гледа старините и да се извини, че е предател на България, който работи за митрофанова

35

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Да е жив и здрав Борисов още мнооого години че некадърниците злобарите неудачниците да се оправдават с Борисов ЗЛОБАРИ БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ БОРИСОВ КАКВА БЕШЕ

34

Анонимен

преди 1 година

До Програмист Програмистите ослепеват още на 20-25 г. и са инвалидни *** нсии. 300 лева пенсия

33

Анонимен

преди 1 година

Масата народ получаващи ниските пенсии са предимно осигурявалите се на минимума и получавали пари в плик, за които не се плащат осигуровки и данък. Заради такива хора в пенсионната система не влизат милиарди всяка година и не само в нея. Не е ясно кой получава пенсия над 2400 лева, колкото е пенсията на хората осигурявали се на максимума, откакто го има.

32

Анонимен

преди 1 година

Не разбираш ли... Ами прочети мотивите за въвеждане на максималната осигурителна сума преди години. Разумният размер на този праг е 10 минимални заплати, както беше в началото, когато въведоха прага. От доста време този праг е много нисък и сега даже хората осигурявали се на максимума, след 40 години стаж, пенсията им е около 2400 лева.

31

Гъз

преди 1 година

Абсолютна трагедия е че при демокрацията държавата като цяло е по бедна от при социализма. Пълен провал за г а н я