17

Анонимен

преди 1 година

Едно от най-големите тайнства на Великден е как в петък заминаваш с претъпкана кола, а в понеделник се връщаш с всичко + половин агне, козунаци, сладки, буркани, чували с картофи, кисело мляко (щото в София няма), пък има и още място.

16

Кольо Хубавеца

преди 1 година

По време на ПРАЗНИЦИ , София е чудо на чудесата място за живеене (говоря откъм шум и навалица от ***) . Спокойно си излиза човек , разхожда и т.н. . Не разбират хората ,че е пригодена столицата за максимум 1 милион човека а не като сега 3 милиона !!!

15

Анонимен

преди 1 година

През тези празнични дни от единият край на София до другият я минах за 20 минути но когато дойдат сеяндурите 2 часа не ми мърдат.

14

Йо

преди 1 година

Тъжно е, съсипват града ни. Поне наемите трябва да им вдигнем.

13

Анонимен

преди 1 година

Всъщност ако трябва да съм обективн София се превърна в тотално село.При 90%+ провинциалисти няма как да е иначе.То не че през соца не си личеше провинциалното при множеството софиянци но след 1989 просто стана страшно.

12

Анонимен

преди 1 година

Мдааа, провинциалисти с дрънкащи багажници зимнина пак се юрнаха по пътищата. Мазало ще е.

11

Ели

преди 1 година

Тези, които казват на София "голямото село" са селяните, които си носят селянката с тях и не могат да погледнат отвъд нея, защото общуват само със селяни. И нормално де, то кой нормален софиянец общува със селяните...

10

Аз

преди 1 година

Оф, пак хубавата ни София ще се напълни с пришалците. Толкова беше хубаво тези 4 дена.

9

пешеходец

преди 1 година

Сичкото,МИЛЬОВЦИ,на терен,а КАТАСТРОФИТЕ,ЖЕРТВИТЕ РАСТЪТ.ЩО ТАКА,БЕ Миме?

8

Поискайте помощ

преди 1 година

България няма Национална Сигурност, моля поискайте помощ от Европейският Съюз и НАТО, Главна Прокуратура, МВР шефове и ДАНС работят за мутри за пари !Ще рухне цяла България!

7

силно замислЕна

преди 1 година

Ред ли?!Какъв ред?

6

Анонимен

преди 1 година

Само да не са като куките от Шумен, които пишат актове с неверна информация и лъжесвидетелстват в съда. Имаме си мафия в униформи

5

Колапс

преди 1 година

България няма Национална Сигурност, моля поискайте помощ от Европейският Съюз и НАТО, Главна Прокуратура, МВР и ДАНС работят за мутри за пари !

4

Синдрома "Скокл

преди 1 година

Зомбираха съдийка с честоти за да води дело едностранно в полза на полицай съдил човек за обида на куче! Хора зомбират ни с честоти!България няма Национална Сигурност, моля поискайте помощ от Европейският Съюз и НАТО!

3

Голямото завръщане

преди 1 година

Уж бедните граждани се завръщат преяли и препили от родните си села, това е положението! А тия "екипи", като спрат нашенците и дежурният въпрос е : " и ся ко правим? "

2

Местан

преди 1 година

Всички обратно към голямото село.

1

Анонимен

преди 1 година

Че те са 700 общо. А на смяна? Я има 100-150 я не